- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Gercekten korkunç birsey bu bi ara bende geceleri uyanırdim ama benimkisi çok farklı ben yatağıimdan kalkar bizim odanın kapisinin arkasinda ütü masasi duruyor otarafa dogru yururdumsanki beni cagirliyolsr gibi içinden insanlar çıkıyormuş gibi gorunurdu gözüme arada geceleri cigliklar içinde uyanirdim eşimle sabaha kadar uyuyamazdim çok kötü günler geçirdim sonra hergece yanibaşıma kurani kerim ı koydum yavaş yavaş geçmeye başladı ama yine arada gece bir anda gözlerim açılıyor evde farklı farklı şeyler görüyorum allah yardimciniz olsun insan cildirir yahu ikna edemiyosaniz hemen çilingir çağırıp kapinizi kilidini yenileyin sizin içinde kötü olur
Kızlar benim büyük abim her gece evde geziniyor. Ve sürekli benim yanıma gelip saçma saçma şeyler anlatıyor. Üstelik gece 3 veya 4 gibi beni uyandırıyor ışığımı açıyor oturup gülüyor veya bir şeyler mırıldanıyor. Ve bana doğru bakmıyor duvara veya masama doğru konuşuyor. Ne diyorsun anlamıyorum tekrar eder misin diyorum, öyle saçma şeyler söylüyor ki sonra bana kızıyor sinirleniyor anlamadığım için..Bana "salaksın sen gerizekalı" diyor, halbuki anlattığı şeylerin Türkçede anlamı bile yok. kapımın kilidi de bozuk..Odasına göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Evdekilerin uykusu da aşırı ağırdır benden başka kimse duymuyor.
Artık psikolojim çok bozuldu, her gece korkuyla uyanıyorum, uyandırıyor daha doğrusu.Annem ve babam çok kez konuştu, doktora git artık gel beraber gidelim diye. Ama asla ikna olmuyor, biz de koca adamı kolundan tutup çekip götüremiyoruz sonuçta..
Ve odasından sesler geliyor, muhtemelen geziniyor. Yada mutfağa gidiyor çatal bıçak çekmecesini karıştırıyor, bana fırlatacak diye korkuyorum çünkü bakışları feci..çok sinirli oluyor. Kapıları vuruyor sürekli, balkona çıkıyor. Daha bir sürü şey. Fakat her zaman benim yanıma geliyor, bu durum beni psikolojikmen mahvetti.. Gördüğünüz gibi hala uyanığım bekçi gibi..
Siz veya çevrenizden birisi böyle bir durum yaşadı mı? Nasıl bu durumdan kurtulur? Bazı yerlerde uyurgezerliğin tedavisi yok diyor.Ve asla asla doktora gitmeyi kabul etmiyor,konusu açılınca bile kavga ediyor bizimle.. Lütfen yardımcı olun, bir tavsiyeniz var mı? Nasıl uyandırabilirim hemen ya da? Asla uyanmıyor çünkü..
Abinin kalktığını senden başka gören var mı ? Sadece sen görüyorsan, halüsinasyon görüyor olabilir misin ?
Konunda annenle babanın etkin olmaması bu ihtimali düşündürdü. Eviniz dubleks değilse nasıl duymazlar ? İçgüdüseldir, anne baba hep tetikte uyur. Ben gece tık olsa duyuyorum, tuvalete kalkınca dinliyorum acaba ishal mi oldu, midesi mi bulanıyor diye. Hele genç kızları gece abim odama geliyor diyecek, mutlaka kulak kesilirler.
Uyandiginda abi beni cok korkutuyorsun falan diyor musun? Bence iyi bir kavga et onunla sonrasinda hemen doktora götürmeye ikna et
Aileniz napıyor bu arada
Uyandırmayın asla
Acil tedavi olmalı
Bir alıntı gördüm onun üzerine yeniden bir uyarı yazayım, konu uyurgezerlik, tıbbi tedavisi mümkün olan bir sorun.
Rica ediyorum burada, cin, peri, karabasan yazıları yazmayın hem yasak hem insanlar hikayelerden etkileniyor, hamile, yalnız ve hassas insanları göz önünde bulundurun yazarken.
İnsanlar sebebini bilmedikleri şeyleri doğaüstü olaylara atfeder hemen. Başına bu olay gelmiş olup tedavi gören insanlar böyle bir şey düşünmez, çünkü tedavisi olduğunu bilir.
Valla ilkinde utu masasının içinden insanlar çıkıyordu 2.sinde önünde bir kizcocugu oyuncaklariyla oturmuş oynuyordu gercekti cok acayiptiAy bu ne görüyorsunuz :S
Lütfen böyle şeyler yazmayın üyeler korkuyor, sizin bu yaşadığınız bilinçaltınızla alakalı doğa üstü birşey değil.Valla ilkinde utu masasının içinden insanlar çıkıyordu 2.sinde önünde bir kizcocugu oyuncaklariyla oturmuş oynuyordu gercekti cok acayipti
Aynen mesela benLütfen böyle şeyler yazmayın üyeler korkuyor, sizin bu yaşadığınız bilinçaltınızla alakalı doğa üstü birşey değil.
Sordukları için yazdım sormasalardi yazmayı dusnmiyodumLütfen böyle şeyler yazmayın üyeler korkuyor, sizin bu yaşadığınız bilinçaltınızla alakalı doğa üstü birşey değil.
Sizler korktuğunuz içinde yasak zaten, yok öyle birşey ablacım korkma lütfen.Aynen mesela ben
Sorsalarda yazmayın lütfen çünkü yasak, uzun süredir üyeler etkilendiği için bu tip cinli, perili konuların açılmasına dahi müsade etmiyoruz.Sordukları için yazdım sormasalardi yazmayı dusnmiyodum
Biliyorum ablacım sağol iyiki yasakSizler korktuğunuz içinde yasak zaten, yok öyle birşey ablacım korkma lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?