Uyurgezerlik..Artık aşırı korkunç..

belgeselde izlemiştim genç kız uyurgezer ablasına bıçaklamaya kalkıyor babası kapıyı kilitliyor bir şekilde açıp sokağa çıkıyor baba takip ediyor boş inşaatlara gidiyor mezarlık da yatıyor ama hatırlamıyor uzun bir tedavi süreci var hastanede

Kendisi içinde sizin içinde çok tehlikeli, balkona çıkıp Allah korusun atlasa, ya da çekmeceden bıçak alsa. Kameraya bir an önce kaydedin, izleyince ikna olur muhtemelen

Ay bu ne görüyorsunuz :S

Abinin kalktığını senden başka gören var mı ? Sadece sen görüyorsan, halüsinasyon görüyor olabilir misin ?
Konunda annenle babanın etkin olmaması bu ihtimali düşündürdü. Eviniz dubleks değilse nasıl duymazlar ? İçgüdüseldir, anne baba hep tetikte uyur. Ben gece tık olsa duyuyorum, tuvalete kalkınca dinliyorum acaba ishal mi oldu, midesi mi bulanıyor diye. Hele genç kızları gece abim odama geliyor diyecek, mutlaka kulak kesilirler.

Kesinlikle hayal görmüyorum. Bizzat canlı kanlı geliyor saçma saçma muhabbet ediyor. Birkaç kez babam tuvalete giderken bizi konuşurken gördü, babam abimin uyuduğunu anlayıp konuşa konuşa yatağına götürdü. Bana da tembihledi abin geldiğinde bağırarak konuş duyalım diye.. annemde şahit oluyor bazen erken saatlerde kalkıyor. Evimiz dubleks değil, Bizimkilerin aşırı aşırı ağırdır uykuları, gidip anne baba diye bağırsam odada zor duyarlar gerisini siz düşünün.. Tek çözüm doktor, ama asla yanaşmıyor..

Uyandiginda abi beni cok korkutuyorsun falan diyor musun? Bence iyi bir kavga et onunla sonrasinda hemen doktora götürmeye ikna et

Diyorum tabi ki..Artık benim de psikolojim bozuldu, lütfen artık doktora git bir gün çekmeceleri karıştırırken bıçağı alıp atacaksın diye ödüm kopuyor diyorum. Amma abarttın saçmalama deyip kızıyor, anında konuyu kapatıyor. Konuya devam edersem çok öfkeleniyor. Kavga ediyoruz sonra..Şu kamerayı deneyeceğim bir de, belki kendini görünce utanır ve korkar da doktora gider..

Bir alıntı gördüm onun üzerine yeniden bir uyarı yazayım, konu uyurgezerlik, tıbbi tedavisi mümkün olan bir sorun.
Rica ediyorum burada, cin, peri, karabasan yazıları yazmayın hem yasak hem insanlar hikayelerden etkileniyor, hamile, yalnız ve hassas insanları göz önünde bulundurun yazarken.

Aileniz napıyor bu arada
Uyandırmayın asla
Acil tedavi olmalı

Ailemin ruhu duymuyor. Sadece birkaç kez benimle konuşurken şahit oldular. Onlar da yürümesine alıştılar, ne dediysek asla gitmiyor ikna edemiyoruz çünkü.. bir gün bana da zarar verir diye endişeleniyorum

Uykusunda konusan gezen insanlardan cok korkarim. İyi dayanmissin.
Kilidi degistirmekle gec bile kalmissin. Video yu da hemen bu gece cek abine goster.

İnsanlar sebebini bilmedikleri şeyleri doğaüstü olaylara atfeder hemen. Başına bu olay gelmiş olup tedavi gören insanlar böyle bir şey düşünmez, çünkü tedavisi olduğunu bilir.

İnsanlar sebebini bilmedikleri şeyleri doğaüstü olaylara atfeder hemen. Başına bu olay gelmiş olup tedavi gören insanlar böyle bir şey düşünmez, çünkü tedavisi olduğunu bilir.

Çok doğru, çocukken uyurgezer olduğumu yazmıştım, aileler kimsede görmedikleri ve kaygılandıkları böyle sorunlarda nedense önce yakın çevrelerine danışır, benim uyugezerliğimde bir aile dostuna danışılmıştı, aile dostu teyze hemen bir teşhis koydu, birilerini getirdi, gülüp burun kıvırdığımı hatırlıyorum, aile dostu teyze kızmıştı bu tavrıma, çocukta olsam mantığıma yatmamış demek, ki sonrasında yine uyurgezerdim, o yaşta bile uyurgezerliğimin temelinde yaşadığım kardeş kaybının önemli bir faktör olduğunu biliyordum, ben bu sorunu atlattım, sonrasında kardeşimin çocuğunda da yaşanınca( ki benim yaşadığım bazı farklı sağlık sorunlarını da yaşadığından daha çok dikkatimi çekmişti) biraz araştırmıştım, çocuklarda daha fazla görülen bir durum uyurgezerlik, genetik geçiş oluyormuş, uyurgezerliği tetikleyen birşeyler oluyor mutlaka, sanırım garipsenen kısmı uyurgezer haldeyken yürüyüp konuşuyor, rutinde yaptıklarınızı yapıyor olmanız, bir uyurgezer dışarı çıkıp gezer ve geri gelebilir, sizinle sohbet edebilir, yemek dahi yapabilir, bunun gayet bilimsel açıklaması var, derin uykudayken beynin bir kısmı uyurken diğer kısmı hafızayla çalışmaya devam ediyor.

Her gece mutlaka geliyor mu yoksa arada bir mi yapıyor? Bu gece gelirse mutlaka kameraya kaydedin bize de haber verin sabah izlettikten sonra.

Valla ilkinde utu masasının içinden insanlar çıkıyordu 2.sinde önünde bir kizcocugu oyuncaklariyla oturmuş oynuyordu gercekti cok acayipti
Lütfen böyle şeyler yazmayın üyeler korkuyor, sizin bu yaşadığınız bilinçaltınızla alakalı doğa üstü birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…