- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Benimde 15 yaşımdan beri var İlk fırsatta bende gidicem gündüzleri düşündüğüm yetmiyormuş gibi birde uyurken düşünmek istemiyorumYaklaşık 13-14 yaşından beri bu durumu yaşıyorum. Yıllardır uyanık, ama gözüm kapalı bir şekilde uyku zamanlarını geçiriyorum.
Derin uyku haline ancak uyku ilaçlarıyla geçebiliyorum ama ilaç içince bile 1-2 saatte bir mutlaka uyanıyorum, sadece çok fazla düşünemeden geri dalıyorum.
Psikiyatrist melatonin hormonunun dengesi bozulmuş ve vücudun bu düzene alışmış, öncelikle onu düzeltelim dedi, iki aydır bir antidepresan ve uyku ilacı kullanıyorum.
Bir doktora danışmanızda fayda var.
Evet 'on berbat bir durum insan tam dinlenemiyorUykuya tam dalamamaktan kaynaklanıyor.
Bir şeyi stres yaptığımda bana da öyle oluyor gözlerim ölü gibi kapalı ama bilincim açık kafamda tilkiler koşuyor. Ve tabi ki yorgun uyanıyorum.
Tesekkúrederim en kısa sürede gideceğimSorununuzun birçok kaynağı olabilir, bunu değerlendirmek için uzman bir doktora gitmelisiniz. Yukarıda da bahsedildiği üzere uyku klinikleri olan bir hastaneye gidin. Sebep psikolojik, nörolojik, burun ve boğazlarla ilgili olabilir. Derin uykuya geçemediğiniz için bilinciniz yerinde.
Kocamda uyku apnesi vardı. Bezmi Alem’de tedavi oldu. Orada uyku klinikleri var.
Bazen bendede oluyorderin uykuya gecemiyorsunuzdur, birde beyniniz doludur.
bizim mesela dun gece saat 3 gibi evde icme suyu bitti ve bu benim icin olagan ustu bir olay susuz kalamam.
gece ruyamda surekli su siparisi veriyordum hah iyi bari ramazan heralde o yuzden bu saatte aciklari diye seviniyordum birde bilinc alti cok onemli.
Ne saçmalıyosunuz benim birşeye ilgi duyduğum yok ben burada sorunlarımı paylaşıyorum bilen cevap verir sizin gibileri de birşey bilmiyorsa boş yer kaplamasın.Sen böyle metafizik şeylere çok ilgi duyuyorsun belli. Geçenlerde de sabah uyandığımda ayaklarım kınalıydı gibi bir şey demiştin. Ayağına cinler kına yaktı, gece de astral seyahat yapıyorsun denmesini filan bekliyorsun galiba
Sen böyle metafizik şeylere çok ilgi duyuyorsun belli. Geçenlerde de sabah uyandığımda ayaklarım kınalıydı gibi bir şey demiştin. Ayağına cinler kına yaktı, gece de astral seyahat yapıyorsun denmesini filan bekliyorsun galiba
bende oyleyim iste, beynim doluyken stresliyekn sanki bedenim yatiyor beynim uyanik gibi bir hal oluyo, hic uyumamamisim gibi.Bazen bendede oluyorama benimki uykuda bile strese girip súrekli dúşünmek yani uyurken beynimde birsürü şey dönüyor gündüz düşündüğüm yetmiyormuş gibi birde gece düşünüp kan ter içinde kalıyorum
Hayır tam tersi uyurken giysi beni rahatsız ederbende oyleyim iste, beynim doluyken stresliyekn sanki bedenim yatiyor beynim uyanik gibi bir hal oluyo, hic uyumamamisim gibi.
bazen uyudugum ortam sicakkende olur, fazlami giyiniyorsunuz acaba uyurken
Evet yoruluyorum okul,eve gelince ders derkenAcaba gun icinde yeterince yorulmuyor musunuz? Enerjinizi iyice bosaltmayi deneyin. Soyle guzel bi spor yapin. Cardio yapin 45 dk. Uykunuz cok daha kaliteli olacaktir.
taç çakranız ve 3.göz çakranız baya açıkMerhaba.Ben uyurken bile bilincim açık oluyor ve etrafımda konuşulan herşeyi duyuyorum.
Hatta bazen anneme duyduklarımı söylediğimde sen uyuyordun nerden biliyorsun diyor ama ben duyuyorum
Ayrıca uyurken bile düşünüyorum yani uyurken bile stres yapıyorum bu neden olabilir
Bir insan uyurken bile rahat etmez mi edemiyorum saplantılı biriyim gece gündüz düşünüyorum beynim boşalmıyor bir türlü.
Biraz açar mısınız meraklıyım ben bu konulara biraztaç çakranız ve 3.göz çakranız baya açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?