UYURKEN BİLİNCİM AÇIK OLUYOR..

Benimde 15 yaşımdan beri var İlk fırsatta bende gidicem gündüzleri düşündüğüm yetmiyormuş gibi birde uyurken düşünmek istemiyorum

Bazı hastanelerin uyku klinikleri oluyor. özelde ve devlette de var. birkaç bölüm doktoru değerlendiriyor. kbb, nöroloji ve psikiyatri... ilk muayeneyi devlette nöroloji yapıyor. araştırıp gidin. eğer psikiyatris ile ilgiliyse sonucunda sizi yönlendirirler.

Sorununuzun birçok kaynağı olabilir, bunu değerlendirmek için uzman bir doktora gitmelisiniz. Yukarıda da bahsedildiği üzere uyku klinikleri olan bir hastaneye gidin. Sebep psikolojik, nörolojik, burun ve boğazlarla ilgili olabilir. Derin uykuya geçemediğiniz için bilinciniz yerinde.

Kocamda uyku apnesi vardı. Bezmi Alem’de tedavi oldu. Orada uyku klinikleri var.

Uykuya tam dalamamaktan kaynaklanıyor.
Bir şeyi stres yaptığımda bana da öyle oluyor gözlerim ölü gibi kapalı ama bilincim açık kafamda tilkiler koşuyor. Ve tabi ki yorgun uyanıyorum.
Evet 'on berbat bir durum insan tam dinlenemiyor

derin uykuya gecemiyorsunuzdur, birde beyniniz doludur.
bizim mesela dun gece saat 3 gibi evde icme suyu bitti ve bu benim icin olagan ustu bir olay susuz kalamam.
gece ruyamda surekli su siparisi veriyordum hah iyi bari ramazan heralde o yuzden bu saatte aciklari diye seviniyordum birde bilinc alti cok onemli.

Tesekkúrederim en kısa sürede gideceğim

Bazen bendede oluyor ama benimki uykuda bile strese girip súrekli dúşünmek yani uyurken beynimde birsürü şey dönüyor gündüz düşündüğüm yetmiyormuş gibi birde gece düşünüp kan ter içinde kalıyorum

Sen böyle metafizik şeylere çok ilgi duyuyorsun belli. Geçenlerde de sabah uyandığımda ayaklarım kınalıydı gibi bir şey demiştin. Ayağına cinler kına yaktı, gece de astral seyahat yapıyorsun denmesini filan bekliyorsun galiba

Ne saçmalıyosunuz benim birşeye ilgi duyduğum yok ben burada sorunlarımı paylaşıyorum bilen cevap verir sizin gibileri de birşey bilmiyorsa boş yer kaplamasın.

Mune canım lütfen şunlara bir el atarmısın sorunun altına boş boş yorum yapıp kalabalık yapıyorlar.
Boş ve alakasız yorumlar gezdirdi artık

bende oyleyim iste, beynim doluyken stresliyekn sanki bedenim yatiyor beynim uyanik gibi bir hal oluyo, hic uyumamamisim gibi.
bazen uyudugum ortam sicakkende olur, fazlami giyiniyorsunuz acaba uyurken

bende oyleyim iste, beynim doluyken stresliyekn sanki bedenim yatiyor beynim uyanik gibi bir hal oluyo, hic uyumamamisim gibi.
bazen uyudugum ortam sicakkende olur, fazlami giyiniyorsunuz acaba uyurken
Hayır tam tersi uyurken giysi beni rahatsız eder

Acaba gun icinde yeterince yorulmuyor musunuz? Enerjinizi iyice bosaltmayi deneyin. Soyle guzel bi spor yapin. Cardio yapin 45 dk. Uykunuz cok daha kaliteli olacaktir.

taç çakranız ve 3.göz çakranız baya açık

Ben 20 Li yaşlardayken deyim yerindeyse kütük gibi uyurdum top patlasa duymazdım.30 dan sonra uyku düzenim değişti çıt çıksa duyuyorum çok yorulsamda derin uyku uyuyamıyorum.Benim kv de der 30 dan sonra bende öyle oldum diye .uyurken yanından geçsem kafayı hemen kaldırır bakar öyle sesli de yürümem Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…