- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Uyurken dil öğreninMerhaba.Ben uyurken bile bilincim açık oluyor ve etrafımda konuşulan herşeyi duyuyorum.
Hatta bazen anneme duyduklarımı söylediğimde sen uyuyordun nerden biliyorsun diyor ama ben duyuyorum
Ayrıca uyurken bile düşünüyorum yani uyurken bile stres yapıyorum bu neden olabilir
Bir insan uyurken bile rahat etmez mi edemiyorum saplantılı biriyim gece gündüz düşünüyorum beynim boşalmıyor bir türlü.
Bende çok şaşırıyorum kendimeBunu bir arkadaşım da söylemişti. İlginç bir durum.
Nasıl pekiUyurken dil öğrenin
benim ara ara olur o gün kafayı fazla taktıysam birşeye yada çok stresliysem eğer derin uykuya geçmekte sorun yaşıyorum sabaha kadar bilincim açık bir şekilde uyku ile uyanıklık arasında kalıyorum ve bu çok yorucu oluyor. bundan 6-7 sene önce çok daha fazla yaşıyordum bunu çünkü sürekli beni üzen strese sokan şeyler vardı hayatımda onlardan uzaklaştım ve bioenerji almaya başladım şimdi senede bir iki yaşıyorum bunu ama hala arada bioenerjiye devam ediyorum.Merhaba.Ben uyurken bile bilincim açık oluyor ve etrafımda konuşulan herşeyi duyuyorum.
Hatta bazen anneme duyduklarımı söylediğimde sen uyuyordun nerden biliyorsun diyor ama ben duyuyorum
Ayrıca uyurken bile düşünüyorum yani uyurken bile stres yapıyorum bu neden olabilir
Bir insan uyurken bile rahat etmez mi edemiyorum saplantılı biriyim gece gündüz düşünüyorum beynim boşalmıyor bir türlü.
Deniycem teşekkürederimDoktora gidin bence, uyumadan önce meditasyon açıp dinleyerek uyuyabilirsiniz çok rahatlatıyor
Hayır bildiğiniz gece odamda uyuyorum annemlerin sesi geliyor biraz ve ben hepsini duyuyorumE gündüz insanlar uyanıkken, onlar muhabbet ederken, onların yanında uyuyosunuz heralde. Derin dalmamissiniz duymussunuz, ben bı anormallik göremedim.
Bende deniycem cidden çok kötü derin dalamamak insanı yoruyobenim ara ara olur o gün kafayı fazla taktıysam birşeye yada çok stresliysem eğer derin uykuya geçmekte sorun yaşıyorum sabaha kadar bilincim açık bir şekilde uyku ile uyanıklık arasında kalıyorum ve bu çok yorucu oluyor. bundan 6-7 sene önce çok daha fazla yaşıyordum bunu çünkü sürekli beni üzen strese sokan şeyler vardı hayatımda onlardan uzaklaştım ve bioenerji almaya başladım şimdi senede bir iki yaşıyorum bunu ama hala arada bioenerjiye devam ediyorum.
Evet tamda böyleyim hem herşeyi duyuyorum hemde düşünüyorum birşeyleriGençken bende böyleydim
Sanki beynim uyurken bi yandanda herşeyi kayıt altına alırdı ve çok hafifti biri sessizce yürüse dahi uyanırdım
Çocuktan sonra ağırlaştı ama daha değişik bi hal aldı hem bu sefer hem düşünebiliyorum hemde uyuyabiliyorum bazı saatler derinleşiyo sanırsam o aradada rüya falan görürüm kafam bi milyon uyanırım
Bu bi hastalıksa bilmek isterim
Evet ortam sessizkende tam dalamıyorum sürekli birşeyleri düşünüyorum uyurken stres yapıyorumBenim sabahları öyle oluyordu. Konuşulanları, haberleri vs duyuyorum. Rüyamda da görüyordum. Uykum hafifti o aralar. Şimdi zar zor kalkıyorum. Sebebini sorgulamadım ben. Bana normal geliyor.
Siz ortam sessizken de tam uyku haline giremiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?