- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Hahahahh ay yalnız değilmişim bu konuda herkes uyurken biseyler yapıyormuş. Benim bu aralar uyku düzenim şaşırdı tam uykumu alamıyorum ondan olabilir
Muhakkak gidecem inşallahUyku bozuklugunuz var belki uyurgezer bile olabilirsiniz
Uyku poliklinigine gitmeniz lazım
Allah acil sifa versinMuhakkak gidecem inşallah
HhhahaahYok yalniz degilsin bende her gece kimlik kontrolu yapiyorum
Çok ilginç insan korkmuyor degiL haniBende 13 yasindayken annemin yaninda uyumak istedigim icin uyurken anneme tokat atmisim ertesi sabah hic hatirlamiyordum annem bana niye tokat attin dedi yoo atmadim dedim gecen sene kocama da tokat attim oda niye vurdun dedi yoo vurmadim dedim bazen oluyor ama herzaman degil sizinki herzaman uyurken ise bi doktora görünmekte fayda var genelde agir stres oldugum zamanda bu sonuclar cikiyor bende
Dene kızArada denesem mi canımı sıkınca. Hatırlamıyo ayağına neşem yerine gelir
Şaka bi yana bu bi hastalık olabilir. Doktora gitmelisiniz.
Yok canim olmazsın:)Bende aynıyım.Tum tanidiklarima soruorum sizdede bole oluyurmu diye.Bi kac kiside duyunca iyi normalmisim diyorumYa hepimizde bir sekilde uyurken biseyler var yalnız olmadığıma sevindim desem umarım kabalık etmemiş olurum.
Bende asla uykuda bir şey hatirlamiyorum.. bazen balkona çıkıp sigara ictigimi yatağa nasıl gittigimi pijamalarimi giydiğimi bile hatırlamam salonda uyuyakalmissam. Eşim bana hep " sen uyumuyorsun ölüyorsun der" yatağın 4/5kısmında uyumak ve adamın uzerinden yorgani çekmek dışında çok bir vukuatim yok ama senin durum tehlikeli biraz... Bir gece kavga edip uyudugunda vurmak yerine elinde bıçakla adamı uyandirman pek hoş olmazMerhaba kızlar.
Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşumama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Bende arada bir eşim gece uyandırıp birşey sorduğunda saçma saçma anlamsız cümleler kuruyormuşum işin tuhaf tarafı kalktığım anı hatırlıyorum ama konuşurken sanki konuşan ben değilim ses başkasının gibi hissediyorum ve cümleleri anlamla bir araya getiremiyorum sanki hükmedemiyorum bu defalarca da oldu yani çok takılmayın oluyor öyle şeylerMerhaba kızlar.
Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşumama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Benim eşim de öyle uykuda konusturuyorum aklıma şey geldibana cok tanıdık geldı
benım esım boyle
aşırı yorgun oldugu ıcın fazla yorgunluktan uyku bozuklugu oldugunu dusunuyorum esımın
uyanıyor konusuyor sordugum sorulara cevap verıyor ama asla hatırlamıyor bır ıkı kere katır gıbı depınmıstıcanımı zor kurtardım uykuda bırılerıyle kavga edıyordu havaya yumruk sallıyordu cok komıktı ama asla hatırlamıyor
abımde oyleydı oda cok yorgun olurdu
yorgun ınsanların genel sorunu sankı
Benim eşim de öyle uykuda konusturuyorum aklıma şey geldi
Bi tanıdığımızın eşi uykusunda gün içinde yaptıklarını anlatirmis kadını aldattigini anlatmış bosanmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?