Uyurken eşime vuruyorum :(

Çok ilginç insan korkmuyor degiL hani

Ayyy onu bende yaptim vurduktan sonra elim acıyınca anladim vurdugumu ayyy tövbe yarabbim eşim şok tabi ve uykuda cok gergin sinirlidir xcim senmiydin canım cok korktum dedim arkami dondum bide ayy hala cok guluyorum kim olcaksa o saatte adamin beni öldurmesi icin o kadar cok bahanesi oldu ki o gece

Eşim bana neler yapıyor bir bilsen:) konusur ,küfür eder,kavga eder,beni tutar ayaklarıyla vurur koluyla sıkar.. ne istersen konuşur ,anlatır her gün bi macera

Bende asla uykuda bir şey hatirlamiyorum.. bazen balkona çıkıp sigara ictigimi yatağa nasıl gittigimi pijamalarimi giydiğimi bile hatırlamam salonda uyuyakalmissam. Eşim bana hep " sen uyumuyorsun ölüyorsun der" yatağın 4/5kısmında uyumak ve adamın uzerinden yorgani çekmek dışında çok bir vukuatim yok ama senin durum tehlikeli biraz... Bir gece kavga edip uyudugunda vurmak yerine elinde bıçakla adamı uyandirman pek hoş olmaz şaka bir yana kesinlikle doktora git bence..

Ben bir keresinde sağlam bir yumruk geçirdim.
Yazık adamcağız bir cık cık tan öteye bir şey diyemedi. Tabi ben uyandim yumruğu sallayıp vurunca ama ağız tadıyla da bir gulemedim.

İşin şakası bir yana bence de bir uzman yardımı alın bakalım altında bir sebep var mı? Hatirlamamaniz ikiniz açısından da zor bir durum.

Gerçekten kötü bir durum eşim de bana patlatiyo bazen uykusunda

Bende arada bir eşim gece uyandırıp birşey sorduğunda saçma saçma anlamsız cümleler kuruyormuşum işin tuhaf tarafı kalktığım anı hatırlıyorum ama konuşurken sanki konuşan ben değilim ses başkasının gibi hissediyorum ve cümleleri anlamla bir araya getiremiyorum sanki hükmedemiyorum bu defalarca da oldu yani çok takılmayın oluyor öyle şeyler

bana cok tanıdık geldı
benım esım boyle
aşırı yorgun oldugu ıcın fazla yorgunluktan uyku bozuklugu oldugunu dusunuyorum esımın
uyanıyor konusuyor sordugum sorulara cevap verıyor ama asla hatırlamıyor bır ıkı kere katır gıbı depınmıstı canımı zor kurtardım uykuda bırılerıyle kavga edıyordu havaya yumruk sallıyordu cok komıktı ama asla hatırlamıyor

abımde oyleydı oda cok yorgun olurdu

yorgun ınsanların genel sorunu sankı

Benim eşim de öyle uykuda konusturuyorum aklıma şey geldi
Bi tanıdığımızın eşi uykusunda gün içinde yaptıklarını anlatirmis kadını aldattigini anlatmış bosanmislardi

Benim kocamda öyle bir kere beni boğmaya kalkmıştı ne yapıyorsun sen diye bir bağırdım meğerse rüyasında çukura dusuyormusum daha neler neler sende mutlaka birşey goruyorsundur ama unutuyorsun dur

Ay hic unutmam Ablamda uyurken birden kalkardi bisiler solerdi sonra biz tamam tamam hadi uyu derdik yatar devam uyurdu
Hatta bikeresinde yatakdan kalkip iceri gelmisti sonra iste benim teyzemi caldimiz falam bisiler sacmalamisti sonra geri gidip yataga yatmisdi uyumustu
Ve sabah bunlarin hicbirini hatirlamiyordu
Şuanda evli ama hala bazen uykusunda konusuyormus enistem anlatiyordu hatta sorulara bile cvp veriyormus cok tehlikeli bi durum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…