Uyurken eşime vuruyorum :(

Ay sizinki çok kötü,ne kadar caniniz var ki sanki kıyamam. Size de geçmiş olsun

Ahaha konuyu okurken biran ben mi açtım konuyu diye düşündüm çünkü bende eşime vuruyomusum uyurken ve özür dileyip uyuyomusum ama hatirliyormuyum hayır adamın dudağını patlatmisligim var yahu
Ayyy deme kız! Yazık bu adamlara ya hayır biri görse karım dövdü dese alacağı tepkileri düşünemiyorum

Ohooo tam biseyler itiraf etirmelik sizinki valla :)

uykumun ilk iki saati o kadar agir ki, bazen esim benimle sevismis oluyor ben ertesi gun hatirlamiyorum.
Benim de erkek arkadaşım beni uykumda taciz eder ben uyanıp işi ilerletirim sonrasında bana söylenir ne azgınsın uykunda bile rahat durmuyosun diye her seferinde de derim sen başlattın ilk sen beni uyandırdın diye inanmaz hatırlamadığına inanmıyordum başta, çok olunca inandım, bazen de elliyo beni ben karşılık vermeyince bırakıp uyuyo çünkü

Dövüşme huylarımız yok ben bazen uykumda konuşuyorum sadece rüyamda olanları gerçek sanıp erkek arkadaşıma anlatıyorum bak şöyle oldu böyle oldu diye çok sık olmuyor bu da ama

Artık hiç rahat yatamıyorum gripde var uyuyamadıkça kıpırdıyorum derin de uyuyamıyorum yine dönerken kolumu bi attım adamın burnuna elimin tersi şapp dedi noluyo yaa diyo yok bişey uyumaya devam et kusura bakma dedim

Olabiliyo belki uykun derindir hatırlamıyondur olur bazen banada

geçenler de çoktan uyuyoruz bir baktım boğazımda bir el x napıyosun sen dedim adam uyanmadı bile çoğu zaman konuşur arada bir tekme atar.. zaten neredeyse her gece üstüm açık uyuyorum

esim de sen baslattin diyo ama hic inanmiyorum dogrusu :)

Evet evet düşünün artık ne kadar derin uyumuşum ki benimde su son 4-5 gündür ailemin kedisi yüzünden burnum tıkalı (alerjim var kedilere) nefes alamıyorum,sürekli hapşırma halindeyim ki sormayin sık sikta uyanıyorum ağzımla nefes aldığım için agzim bogazim kup kuru oluyor. Sana da geçmiş olsun

Uyurgezerlik olabilir. Gece uyanıp bir şey yapıp geri uyursam ben de hatırlamıyorum genelde.

Benim yurtta oda arkadasim uyanip sarki soylerdi hemde baya baya esimde arada konusur ama sizin ki enteresanmis belki bilmiyorsunuz ama uyku poliklinikleri var yani siz uyurken size test yapiyorlar ozellikle universite hastanelerinde var biir gece orda yatiyorsunuz bir uyku probleminiz vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…