- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Ay ciddi olamazsiN!!uykumun ilk iki saati o kadar agir ki, bazen esim benimle sevismis oluyor ben ertesi gun hatirlamiyorum.
Ay sizinki çok kötü,ne kadar caniniz var ki sanki kıyamam. Size de geçmiş olsunSizin yerinizde eşimi, eşinizin yerinde kendimi gordum. Pazartesi norolojiye gidecegiz çünkü yıldım artık.
Konuşuyor,agiz sapirdatiyo, kalkip geziniyo, bagiriyo, guluyor, horluyor... Anlatsam yaptiklarini roman olur.
En korktugum olay ise bir gece yataga oturmuş beni izliyormuş aklimi kaybedicem sandim birkac gun etkisinden kurtulamadim. En son geçen ay uyku esnasinda sirtima cok kotu vurdu epey agri cektim. Birde en onemlisi onun sesinden kizim uyuyamiyor tabi bende :/
Yok,sert değil ama adami uykudan uyandıracak kadar. Neyseki eşim gülüp geçiyor bu duruma.Hızlı mı vuruyormussun ?
Sürekli değil de mesela 2 yıllık evliyiz nerdeyse şimdiye kadar 4-5 defa demiştir gece neden vurdun,yada bunu söyledin hatırlıyor musun diye.Surekli mi oluyor ? Ben de yaptim. Ama 18 yılda 4 kere. Hep yüzüne çalışmışım adamin nedense
HahahhahahVallahi elinize sağlık demeye geldim. Çokta dert etmeyin bence
Ayyy deme kız! Yazık bu adamlara yaAhahakonuyu okurken biran ben mi açtım konuyu diye düşündüm çünkü bende eşime vuruyomusum uyurken ve özür dileyip uyuyomusum ama hatirliyormuyum hayır adamın dudağını patlatmisligim var yahu
Babam yıllardır huyudur hep sabahlara kadar oturur tv izler,evde ne kıyametler koptu bu yüzden annemle de adam takmiyorAcik mutfak anladim ama baba neden sabaha kadar oturuyor
Ohooo tam biseyler itiraf etirmelik sizinki valla :)bana cok tanıdık geldı
benım esım boyle
aşırı yorgun oldugu ıcın fazla yorgunluktan uyku bozuklugu oldugunu dusunuyorum esımın
uyanıyor konusuyor sordugum sorulara cevap verıyor ama asla hatırlamıyor bır ıkı kere katır gıbı depınmıstıcanımı zor kurtardım uykuda bırılerıyle kavga edıyordu havaya yumruk sallıyordu cok komıktı ama asla hatırlamıyor
abımde oyleydı oda cok yorgun olurdu
yorgun ınsanların genel sorunu sankı
Benim de erkek arkadaşım beni uykumda taciz ederuykumun ilk iki saati o kadar agir ki, bazen esim benimle sevismis oluyor ben ertesi gun hatirlamiyorum.
Yuh korkmuyor musunuz bugün bi kazaya kurban gideceksiniz diye.
O değil de adam ceza da almaz yani
esim de sen baslattin diyo ama hic inanmiyorum dogrusu :)Benim de erkek arkadaşım beni uykumda taciz ederben uyanıp işi ilerletirim sonrasında bana söylenir ne azgınsın uykunda bile rahat durmuyosun diye her seferinde de derim sen başlattın ilk sen beni uyandırdın diye inanmaz hatırlamadığına inanmıyordum başta, çok olunca inandım, bazen de elliyo beni ben karşılık vermeyince bırakıp buyuyo çünkü
Dövüşme huylarımız yok ben bazen uykumda konuşuyorum sadece rüyamda olanları gerçek sanıp erkek arkadaşıma anlatıyorum bak şöyle oldu böyle oldu diye çok sık olmuyor bu da ama
Yalnız çok kibarsınız :) Adama vuruyorsunuz ama özür dilemeyi de ihmal etmiyorsunuz :)Yüzüne vuruyormuşum hahahahhayazık yahu adama sonra özür diliyormuşum
:) öyleyimdirYalnız çok kibarsınız :) Adama vuruyorsunuz ama özür dilemeyi de ihmal etmiyorsunuz :)
Şaka bir yana psikolog ile görüşün yine de siz.
Ay eşiniz sizi boğmak gibi mi eli boğazınızda?geçenler de çoktan uyuyoruz bir baktım boğazımda bir elx napıyosun sen dedim adam uyanmadı bile çoğu zaman konuşur arada bir tekme atar.. zaten neredeyse her gece üstüm açık uyuyorum
Evet evet düşünün artık ne kadar derin uyumuşumArtık hiç rahat yatamıyorum gripde var uyuyamadıkça kıpırdıyorum derin de uyuyamıyorum yine dönerken kolumu bi attım adamın burnuna elimin tersi şapp dedi noluyo yaa diyo yok bişey uyumaya devam et kusura bakma dedim
Olabiliyo belki uykun derindir hatırlamıyondur olur bazen banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?