- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Yuh korkmuyor musunuz bugün bi kazaya kurban gideceksiniz diye.Eşim bana neler yapıyor bir bilsen:) konusur ,küfür eder,kavga eder,beni tutar ayaklarıyla vurur koluyla sıkar.. ne istersen konuşur ,anlatır her gün bi macera
Acik mutfak anladim ama baba neden sabaha kadar oturuyorKilitlemek o yana mutfakta kapi yok 2 girişi var. O kadar tehlikeli olsaydim babam sabah 6-7 kadar oturur muhakkak şimdiye kadar beni ayakta görür ve söylerdi :)
AhahaMerhaba kızlar.
Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşumama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Surekli mi oluyor ? Ben de yaptim. Ama 18 yılda 4 kere. Hep yüzüne çalışmışım adamin nedenseMerhaba kızlar.
Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşumama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Vallahi elinize sağlık demeye geldim. Çokta dert etmeyin benceMerhaba kızlar.
Bende, uyanıp eşimi tanıyamayıp da, Bu adam kim diyerek korkup,usulca yanından diğer odaya kaçtığımı bilirim.Merhaba kızlar.
Hahahah senin ki mi daha vahim benimki mi tartisilirBende asla uykuda bir şey hatirlamiyorum.. bazen balkona çıkıp sigara ictigimi yatağa nasıl gittigimi pijamalarimi giydiğimi bile hatırlamam salonda uyuyakalmissam. Eşim bana hep " sen uyumuyorsun ölüyorsun der" yatağın 4/5kısmında uyumak ve adamın uzerinden yorgani çekmek dışında çok bir vukuatim yok ama senin durum tehlikeli biraz... Bir gece kavga edip uyudugunda vurmak yerine elinde bıçakla adamı uyandirman pek hoş olmazşaka bir yana kesinlikle doktora git bence..
Kafama tokadan baska sey takmamKafaniza taktığımız,sizi etkileyen bir şeyler olabilir mi? Yaklaşık 6 sene önce kızım bebekken ağır bir ameliyat geçirmişti,aylarca uyku esnasında tuhaf hareketlerim oluyordu mesela yatağın içinde oturur halde buluyordum kendimi. Sürekli uyanıp esimin yüzüne bakıyordum yasiyor mu diye,dokunuyordum. Biri bana yapsa korkardım. Son bir kaç aydir da kızlarım sürekli üstlerini açtıkları için paranoyak oldum,10 kere onların üstünü örtüyorum uyku sersemi,esimi de örtüyorum. Sonra kendime geliyorum 'salakmisin kızım o kocan üstü de zaten kapalı' diyorum
Ben lohusalikta cok fenaydim. Ruyamda puset elimden kayiyo puseti yakalicam diye esimin böğrüne bir patlattım ahh sesine uyandimKafaniza taktığımız,sizi etkileyen bir şeyler olabilir mi? Yaklaşık 6 sene önce kızım bebekken ağır bir ameliyat geçirmişti,aylarca uyku esnasında tuhaf hareketlerim oluyordu mesela yatağın içinde oturur halde buluyordum kendimi. Sürekli uyanıp esimin yüzüne bakıyordum yasiyor mu diye,dokunuyordum. Biri bana yapsa korkardım. Son bir kaç aydir da kızlarım sürekli üstlerini açtıkları için paranoyak oldum,10 kere onların üstünü örtüyorum uyku sersemi,esimi de örtüyorum. Sonra kendime geliyorum 'salakmisin kızım o kocan üstü de zaten kapalı' diyorum
Ay çok güldüm çok tatlısınızYa ben de son bir haftadir adamcagizi uyandirip “sen kimsin ya, allah allah” deyip uyuyormusumtam bir haftadir her gece diyor ama zerre kadar hatirlamiyorum.. sebebi her gece 2 ye kadar ders calisip o kafayla yatiyorum herhalde ondan diye dusunuyorum.. cok buyuk ihtimalle siz de ya cok yorgunsunuz ya da kafaniz cok dolu bir seye tepki veriyorsunuz..
Evet yurtdışındayim. Evet kesinlikle aile doktoruma gidip analtmam lazım allah korusun başka şeyler de olursa geri dönüşü olmaz. Çok teşekkür ederim.Yurt dışında yaşıyordunuz sanırım. Türkiye'deki hastanelerde uyku araştırma merkezleri var, yaşadığınız ülkede de varsa gitme imkanınız olursa bir gidin derim. Bir gün orada uyuyarak uyku sırasındaki dalgalarınızın ölçülmesi ve buna göre tedavi uygulanması lazım çünkü. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?