Uyurken eşime vuruyorum :(

Dayak aramıştır. Durup dururken niye vurasınız :)

Şaka bi yana kocası sorunlu kadınlara umarım ilham olursunuz .

Geçmiş olsun

ay bende de var o küçüklükten beri küçükken annemi büyüyünce eşimi ikisinin ortasında da zavallı pisiciğimi kısacası yanımda yatan her şeyi tepiyorum ben.her gece değil allahtan ve asla fark etmiyorum, hatırlamıyorum.

Ahaha konuyu okurken biran ben mi açtım konuyu diye düşündüm çünkü bende eşime vuruyomusum uyurken ve özür dileyip uyuyomusum ama hatirliyormuyum hayır adamın dudağını patlatmisligim var yahu

Surekli mi oluyor ? Ben de yaptim. Ama 18 yılda 4 kere. Hep yüzüne çalışmışım adamin nedense

Eşim cok acayip uyur gece kolları yukarıda yatar hep. İlk kızıma 4 aylık hamileyken bir gece az kalsın burnumu kırıyordu dirsegiyle hayatımda bu kadar acayip bir acı hissetmemiştim beynim zonklamisti acidan eşim hatırlamaz ama burnumun kenarları morarmıştı. Şimdi usturuplu yatıyor artık yatmazsa ben kesinlikle düzeltiyorum eşimi.

Ayy valla sanırım ben bunu bilinçli deniycem süper bir seymiş sinirliyken falan hoooop bir tane yapıstr snra özür dilerim hayatım de uyu sabah kalktıgm zamanda hatırlamıyorm Allah Allah öyle mi yaptm gerçekten derim artk
Şaka şaka tabi. Acaba neden olabilirki ilginçmiş. Bnde ruyamda gmrdüğüm seye sesli güler hatta sesime uyanırm bazende gördüğüm kabuslardan sesli ağlar ona uyanırım :)

Vallahi elinize sağlık demeye geldim. Çokta dert etmeyin bence

Kafaniza taktığımız,sizi etkileyen bir şeyler olabilir mi? Yaklaşık 6 sene önce kızım bebekken ağır bir ameliyat geçirmişti,aylarca uyku esnasında tuhaf hareketlerim oluyordu mesela yatağın içinde oturur halde buluyordum kendimi. Sürekli uyanıp esimin yüzüne bakıyordum yasiyor mu diye,dokunuyordum. Biri bana yapsa korkardım. Son bir kaç aydir da kızlarım sürekli üstlerini açtıkları için paranoyak oldum,10 kere onların üstünü örtüyorum uyku sersemi,esimi de örtüyorum. Sonra kendime geliyorum 'salakmisin kızım o kocan üstü de zaten kapalı' diyorum

Bende, uyanıp eşimi tanıyamayıp da, Bu adam kim diyerek korkup,usulca yanından diğer odaya kaçtığımı bilirim.

Hahahah senin ki mi daha vahim benimki mi tartisilir aynen doktor yolu gözüktü bana valla

Yurt dışında yaşıyordunuz sanırım. Türkiye'deki hastanelerde uyku araştırma merkezleri var, yaşadığınız ülkede de varsa gitme imkanınız olursa bir gidin derim. Bir gün orada uyuyarak uyku sırasındaki dalgalarınızın ölçülmesi ve buna göre tedavi uygulanması lazım çünkü. Geçmiş olsun.

Sizin yerinizde eşimi, eşinizin yerinde kendimi gordum. Pazartesi norolojiye gidecegiz çünkü yıldım artık.
Konuşuyor,agiz sapirdatiyo, kalkip geziniyo, bagiriyo, guluyor, horluyor... Anlatsam yaptiklarini roman olur.
En korktugum olay ise bir gece yataga oturmuş beni izliyormuş aklimi kaybedicem sandim birkac gun etkisinden kurtulamadim. En son geçen ay uyku esnasinda sirtima cok kotu vurdu epey agri cektim. Birde en onemlisi onun sesinden kizim uyuyamiyor tabi bende :/

Kafama tokadan baska sey takmam valla bilmem ki

Ben lohusalikta cok fenaydim. Ruyamda puset elimden kayiyo puseti yakalicam diye esimin böğrüne bir patlattım ahh sesine uyandim birde sizin gibi bebek diye eşimi pışpışlamışlığım var adamın başını kendime oyle bi dayamisimki nefes alamicakti nerdeyse uyandim...

Ay çok güldüm çok tatlısınız

Evet yurtdışındayim. Evet kesinlikle aile doktoruma gidip analtmam lazım allah korusun başka şeyler de olursa geri dönüşü olmaz. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…