Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

Size ne güzel yorumlar yaptım/ yapıldı. Hiçbirine de dönmediniz. Orada yazmıştık size tavsiyelerimizi..
 
Sende cekmissin belli yahu delimisiniz siz ya hem aradasinizi şikayet edip hemde korkuyorsunuz sonrada keserim kendimi. Baydiniz cidden
 
Ben kendisine bu akşam mesaj attım. Birini bu şekilde teşvik etmenin ona yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu anlattim kendisine yakıştıramadıgimi söyledim. Önce inkar etti bana iftira atıyorsun kafanda kurmuşsun dedi polise giderim diye bu şekilde konuşuyorsan gitmem merak etme dedim sonra da kabul etti ama niyetinin kötü olmadığını misafir olduğum için sorduğunu söyledi saygısız falan dedi. Bende engelledim.
 
Yalnız bir kişi bile sorgulamamış bu kız İnternet kafeden nyie böyle saçma bir konu açtı diye
Kk kadınları siz zeki kadınlarsınız yapmayın böyle.
Yalan söylediği bariz belli. Kafede olsa ne olacak ki, polisler eliyle koymuş gibi bulur. Burda yazması bile kanıt sonuçta. Ekran görüntüsüyle Cimer e yazıyorduk di mi :)
 
Bu kızdan arkadaş olmaz. Ha olursa da bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözü gerçekleşmiş demektirrr
 
İlişiği kes.. duaya sığın cnm .. Allah korusun haberin yokken yiyeceğine içeceğin katar alışırsın Allah esirgesin.
 
Şifreli satış mı? Onu ancak sen yaparsın..
 
Tercihimi fbi dan yana kullanmak istiyorum
Arkadaşı satıcı ise komple çetedir sonuçta.
Yaş küçük olsa diyecem ki ergendir, böyle şeyleri havalı zannadiyordur aman çocuk uzak dursun. O da yok.
Çetenin bir derdim var forumunda ne işi var burda genelde kocasindan görümcesinden kaynanasindan yakınan kadınlar yok mu? Çete ne arasin burda? Hayal dünyanız pek gelişmiş..
 
Çetenin bir derdim var forumunda ne işi var burda genelde kocasindan görümcesinden kaynanasindan yakınan kadınlar yok mu? Çete ne arasin burda? Hayal dünyanız pek gelişmiş..
Arkadaşınız evinde yetistirmiyor sonuçta. Yada evde mi yetiştiriyor? Banane, polisin işi bu, onlar baksin. Kim neyi nerden nasıl temin ediyor.
Kv görümce derdi yazılan yere bu konuyu açan sizsiniz.
 
Arkadaşınız evinde yetistirmiyor sonuçta. Yada evde mi yetiştiriyor? Banane, polisin işi bu, onlar baksin. Kim neyi nerden nasıl temin ediyor.
Kv görümce derdi yazılan yere bu konuyu açan sizsiniz.
Ben sadece başıma gelen bir olayı anlattim binbir türlü senaryo yazdınız.. Böyle biseye maruz kaldığim icin bile ben suçlu oldum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…