- 19 Aralık 2014
- 6.360
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.259
- 748
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Size ne güzel yorumlar yaptım/ yapıldı. Hiçbirine de dönmediniz. Orada yazmıştık size tavsiyelerimizi..Kendimi çok yalniz mutsuz hissettiğim için gittim Oda böyle yapınca yalnızlıgim mutsuzluğum katmerlendi sonra buraya geldim çünkü başka konuşacak kimsem yok. Ne yapayım intihar etmemi bekliyorsun kendimi kesmemi mi?
Sende cekmissin belli yahu delimisiniz siz ya hem aradasinizi şikayet edip hemde korkuyorsunuz sonrada keserim kendimi. Baydiniz ciddenKendimi çok yalniz mutsuz hissettiğim için gittim Oda böyle yapınca yalnızlıgim mutsuzluğum katmerlendi sonra buraya geldim çünkü başka konuşacak kimsem yok. Ne yapayım intihar etmemi bekliyorsun kendimi kesmemi mi?
Pardon nezaman ?Size ne güzel yorumlar yaptım/ yapıldı. Hiçbirine de dönmediniz. Orada yazmıştık size tavsiyelerimizi..
Ben kendisine bu akşam mesaj attım. Birini bu şekilde teşvik etmenin ona yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu anlattim kendisine yakıştıramadıgimi söyledim. Önce inkar etti bana iftira atıyorsun kafanda kurmuşsun dedi polise giderim diye bu şekilde konuşuyorsan gitmem merak etme dedim sonra da kabul etti ama niyetinin kötü olmadığını misafir olduğum için sorduğunu söyledi saygısız falan dedi. Bende engelledim.hanımefendi bakın çok samimi söylüyorum. uyuşturucu gibi pislikler yapışkandır,kullanmasanız bile göz yumduğunuz sürece sizi lekeleme ihtimali hep mevcuttur.
tamamen sizin için konuşuyoruz burada.
arkadaşlığınızı bitirin en azından,tamam ihbar etmek zor gelebilir arkadaşınızı ama,oturup dertleşiyorsanız belli bir samimiyetiniz vardır. tedavi olması için yüreklendirin,olmuyorsa da görüşmeyin.
böyleleri batarken yanında birilerini de götürmeyi severler. yalnız gitmeyeyim diye.
bir bakmışsınız isminiz emniyete verilmiş. lütfen uzak durun o kişiden.
Kameralar var cafeler de öyle bir bulunursunuz ki şaşar kalırsınızKafenin ip adresi ile bağlanıyorum ihbar etsenizde bulunmam bulunsamda isim vermem boşuna uğraşirsiniz
Yalan söylediği bariz belli. Kafede olsa ne olacak ki, polisler eliyle koymuş gibi bulur. Burda yazması bile kanıt sonuçta. Ekran görüntüsüyle Cimer e yazıyorduk di mi :)Yalnız bir kişi bile sorgulamamış bu kız İnternet kafeden nyie böyle saçma bir konu açtı diye
Kk kadınları siz zeki kadınlarsınız yapmayın böyle.
Allahtan kötülüğünü görmemişsiniz uyuşturucu teklif etmesini bile kötülük kategorisine almıyorsunuzYa çok şey paylaştık simdiye kadar bir kötülüğünü görmedim oyüzden şaşkinim
Bu kızdan arkadaş olmaz. Ha olursa da bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözü gerçekleşmiş demektirrrBen kendisine bu akşam mesaj attım. Birini bu şekilde teşvik etmenin ona yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu anlattim kendisine yakıştıramadıgimi söyledim. Önce inkar etti bana iftira atıyorsun kafanda kurmuşsun dedi polise giderim diye bu şekilde konuşuyorsan gitmem merak etme dedim sonra da kabul etti ama niyetinin kötü olmadığını misafir olduğum için sorduğunu söyledi saygısız falan dedi. Bende engelledim.
FBI a olamayacağına göreYalan söylediği bariz belli. Kafede olsa ne olacak ki, polisler eliyle koymuş gibi bulur. Burda yazması bile kanıt sonuçta. Ekran görüntüsüyle Cimer e yazıyorduk di mi :)
İlişiği kes.. duaya sığın cnm .. Allah korusun haberin yokken yiyeceğine içeceğin katar alışırsın Allah esirgesin.Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..
Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.
"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı.
Tercihimi fbi dan yana kullanmak istiyorumFBI a olamayacağına göre
Korkum yok ben suç işlemedim.Yalan söylediği bariz belli. Kafede olsa ne olacak ki, polisler eliyle koymuş gibi bulur. Burda yazması bile kanıt sonuçta. Ekran görüntüsüyle Cimer e yazıyorduk di mi :)
Şifreli satış mı? Onu ancak sen yaparsın..Bu tarz konuların açılması bile doğru değil maddelerin isimlerini aleni yazmak belki etkilenebilicek kişiler olabilir , belki torbacısın şifreli satış yapmaya çalışıyosun ,uygun görürseniz kapatın lütfen konuyu ..!!!Kazen
Çetenin bir derdim var forumunda ne işi var burda genelde kocasindan görümcesinden kaynanasindan yakınan kadınlar yok mu? Çete ne arasin burda? Hayal dünyanız pek gelişmiş..Tercihimi fbi dan yana kullanmak istiyorum
Arkadaşı satıcı ise komple çetedir sonuçta.
Yaş küçük olsa diyecem ki ergendir, böyle şeyleri havalı zannadiyordur aman çocuk uzak dursun. O da yok.
Arkadaşınız evinde yetistirmiyor sonuçta. Yada evde mi yetiştiriyor? Banane, polisin işi bu, onlar baksin. Kim neyi nerden nasıl temin ediyor.Çetenin bir derdim var forumunda ne işi var burda genelde kocasindan görümcesinden kaynanasindan yakınan kadınlar yok mu? Çete ne arasin burda? Hayal dünyanız pek gelişmiş..
Ben sadece başıma gelen bir olayı anlattim binbir türlü senaryo yazdınız.. Böyle biseye maruz kaldığim icin bile ben suçlu oldum.Arkadaşınız evinde yetistirmiyor sonuçta. Yada evde mi yetiştiriyor? Banane, polisin işi bu, onlar baksin. Kim neyi nerden nasıl temin ediyor.
Kv görümce derdi yazılan yere bu konuyu açan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?