Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

Muhtemelen torbacı. Uzak durun, başınıza bela alırsınız. Yakalanırsa sizin de adınızı ifadesinde zikredebilir, asılsız bir iftira da olsa bir miktar başınız ağrır.
Ama sizin ihbarınız neticesinde polis bana kim olduğunu söyletecek onlar yine başıma bela olacak

Ama sizin ihbarınız neticesinde polis bana kim olduğunu söyletecek onlar yine başıma bela olacak
Ne oldu, az önce kafeden bağlanıyordunuz? İnternet diye rahat yazarım, bulunmam diye bir yanılgıya düştünüz, bugün bir şey daha öğrenmiş oldunuz. Hayat..

Siz o arkadaşınızdan uzak durun, uyuşturucu bağımlısı tehlikeli olur. O madde için yapmayacakları şey yok, inan ki hiç yok. Bütün suçları işlemeye açık olurlar, yeter ki sonunda 1 gr madde olsun. Anlatabiliyor muyum?

Ne oldu, az önce kafeden bağlanıyordunuz? İnternet diye rahat yazarım, bulunmam diye bir yanılgıya düştünüz, bugün bir şey daha öğrenmiş oldunuz. Hayat..

Siz o arkadaşınızdan uzak durun, uyuşturucu bağımlısı tehlikeli olur. O madde için yapmayacakları şey yok, inan ki hiç yok. Bütün suçları işlemeye açık olurlar, yeter ki sonunda 1 gr madde olsun. Anlatabiliyor muyum?
Bulmakta sıkıntı çekmiyor ki nerden bulduğunu da sormadım bilmek istemedim.. Ben sigara bile içmiyorum bunu bildiği halde bukadar ısrar etmesi, dene bak çok güzel herşeyi unutursun diye övmesi bana değer vermediğini düşündürdü. Ben olsam kendim zıkkımlansam bile kimseye bu kötülüğü yapamazdim.

Bulmakta sıkıntı çekmiyor ki nerden bulduğunu da sormadım bilmek istemedim.. Ben sigara bile içmiyorum bunu bildiği halde bukadar ısrar etmesi, dene bak çok güzel herşeyi unutursun diye övmesi bana değer vermediğini düşündürdü. Ben olsam kendim zıkkımlansam bile kimseye bu kötülüğü yapamazdim.
Maddi durumu nasıl? Söylediğin o madde çok pahalı.

Maddi durumu nasıl? Söylediğin o madde çok pahalı.
Satıcıysa ona o kadar pahalı değildir. Bu kızı alıştırmak isteme sebebi kendisine para akışı sağlamak, birini daha bağımlı yapıp hem kazanmak hem keyif yapmak. Bizim mahalle dallas gibi olduğu, zırt pırt şafak operasyonu yapıldığı için sağdan soldan öğrendiklerim bunlar. Ben biri çocuk parkında uzun süre duruyorsa, tipi tip değilse direkt arıyorum polisi. Herkesinde böyle duyarlı olmasını isterim.

Konu gercek mi? Simdi bu arkadasin babasi hastanede ve bu arkadas saatlerdir burada arkadasini anlatiyor dogru mu?
Evet bak bir yerden daha yakaladın. Şimdi hastane kafeteryasından yazıyorum diyecek bak görürsün.

Evet bak bir yerden daha yakaladın. Şimdi hastane kafeteryasından yazıyorum diyecek bak görürsün.

Yok sundan dolayi inanmadim ayni yollardan gectim hastanede bir yakinin varsa eline teli almayi birak adini bile unutuyorsun. Herkes ayni karakterde degildir ki ben normalde hastaliklar karsisinda cok sogukkanliyimdir oyle depresyona falan girmedim hic ama bu olay fazla geldi bana.

Konu gercek mi? Simdi bu arkadasin babasi hastanede ve bu arkadas saatlerdir burada arkadasini anlatiyor dogru mu?
Babam 1 senedir kanser tedavisi görüyor buraya da konu ile ilgili bikac defa konu açtım zaten en son hastaneye yatmak istedi yatırdım doktor umutsuz konuştu kendinizi en kötüsüne hazırlayın dedi oyüzden kaç gündür canlı cenaze gibiyim evde sürekli ağlıyordum bu arkadaşım da durumu biliyordu ve çok ısrar etti. Bize gel açılırsin dertlesiriz diye bende gittim olaylar bundan ibaret.

Babam 1 senedir kanser tedavisi görüyor buraya da konu ile ilgili bikac defa konu açtım zaten en son hastaneye yatmak istedi yatırdım doktor umutsuz konuştu kendinizi en kötüsüne hazırlayın dedi oyüzden kaç gündür canlı cenaze gibiyim evde sürekli ağlıyordum bu arkadaşım da durumu biliyordu ve çok ısrar etti. Bize gel açılırsin dertlesiriz diye bende gittim olaylar bundan ibaret.

Babanin derdi sana yetip artiyordur zaten. Bu arkadasi dert edecek bir bosluk yoktur hayatinda. Arkadasligini bitirirsin olur biter. Insan arkadasini tanir sen muhtemelen ilk defa tanismadin bu arkadasinla. Bile bile arkadasligini bitirmediysen o zaman senin icin normaldir bunlar.

Babanin derdi sana yetip artiyordur zaten. Bu arkadasi dert edecek bir bosluk yoktur hayatinda. Arkadasligini bitirirsin olur biter. Insan arkadasini tanir sen muhtemelen ilk defa tanismadin bu arkadasinla. Bile bile arkadasligini bitirmediysen o zaman senin icin normaldir bunlar.
Kullandığını biliyordum ama kendi hayatı diyordum kınamıyordum bikac defa bıraktırmak için uğraştım tersledi ısrar etmedim. Yakındık ondan baska samimi olduğum herşeyimi paylaştigim biri yoktu oyüzden üzüldüm ister istemez.

Kullandığını biliyordum ama kendi hayatı diyordum kınamıyordum bikac defa bıraktırmak için uğraştım tersledi ısrar etmedim. Yakındık ondan baska samimi olduğum herşeyimi paylaştigim biri yoktu oyüzden üzüldüm ister istemez.

Kullandigini bildigin biri ile hala arkadassan o zaman konu acip dertlenmek yerine kendini sorgula derim. Olayin nesi surpriz oldu sana orayi anlamadim. Baban hastanede ve sen bu arkadas sana boyle dedi diye dertlendin. Peki.

Kullandigini bildigin biri ile hala arkadassan o zaman konu acip dertlenmek yerine kendini sorgula derim. Olayin nesi surpriz oldu sana orayi anlamadim. Baban hastanede ve sen bu arkadas sana boyle dedi diye dertlendin. Peki.
Kendimi çok yalniz mutsuz hissettiğim için gittim Oda böyle yapınca yalnızlıgim mutsuzluğum katmerlendi sonra buraya geldim çünkü başka konuşacak kimsem yok. Ne yapayım intihar etmemi bekliyorsun kendimi kesmemi mi?

Kendimi çok yalniz mutsuz hissettiğim için gittim Oda böyle yapınca yalnızlıgim mutsuzluğum katmerlendi sonra buraya geldim çünkü başka konuşacak kimsem yok. Ne yapayım intihar etmemi bekliyorsun kendimi kesmemi mi?

Offf...O arkadasin yaptigi asiri surpriz cunku. Bana bu gune kadar kimse boyle bir teklifte bulunmadi neden acaba? neyse gercekse babana acil sifalar dilerim. konuya son yorumum.

Uyusturucu bir kenara birak babamin kanser olmasini bile basit bir sekilde agzina almasi kafa atma sebebi olarak gecerli bende. Böyle insanlari nerde buluyorsunuz?kendi cöplügünde bogulsun

Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı. 😔
Uzak dur kardesim. Aman

Back
X