Uyuşturucu Ve Nişanlı !

Hayal edin evlendiniz doğuma gittiniz adam krize girdi. Çocuk hastalandı adam krize girdi.
Romantik değilgercekciolun

Ayrıl ve uzaklaş sana ulaşamasın

Uysturucu bagimlisi insan cok kolay yalan söyler öyle yeminler ederki inanirsin kurana kitaba el basar ama yalan ve genelde hastanede yatanlar bile aslinda tedavi olmuyor geçici süre bastiriliyor ve çikinca tekrar başlaniyor esrar kullandigini söylemissiniz esrar bildigim kadariyla krize sokacak kadar bagimlilik yapmaz ve genelde insanlar keyif olsun diye çok icer nisanlininki bonzai veya kokain olmasin bilemiyorum sigara gibi icilen baska bi madde de olabilir

Canim birde şunu söyleyeyim madde bagimlisi insanlar kendilerinden cok etrafina zarar veriyor bunu bilesin inan bana bir tanidigimdan ve saglik sektorunun icinde olmamdan kaynakli şunu söyleyebilirim anneler babalar bile bi süre sonra evlatlari icin ölsede kurtulsak diyor cocugun olacak birde o zehir evladinada gececek cocuk kesinlike maddeyi almis dogacak sakin bagrina taş bas ve düzelecegine inanma düzelmiyorlar hayatini mahvedersin ben cok hassasim uysturucu konusunda ve kahroluyorum aklin var kaçç

Affedeceksen sabırlı,güçlü olman lazım. Her ne kadar bir daha kullanmicam desede malesef kendilerine hakim olamıyorlar. Eşim yıllarca esrar kullanmış. Sonra bir anda tövbe almış ve kurtulmuş. Dergahlara gide gele kendine çeki düzen vermiş. Sonra malesef yeniden başlamış 3 ayda bir kullanıyormuş. Evlenmeden önce bana anlattı herşeyi. Tabi 3 ayda bir kullandığını değil.
Herneyse evlendikten bir kaç ay sonra çok sık kullanmaya başladı. Ben de tabi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba benimle mutlumu değil, evlenmek mi istemiyordu gibi bir sürü sorular. Eşime sorduğum da ise hayır sakın aklından böyle birşey geçmesin ben seni çok seviyorum ama bırakamıyorum diyordu. Her alkol içtiğinde veya ot kullandığında ağlıyordu. Ben seni hakedecek ne yaptım felan. Çünki birgün bile olsun ailesine oğlunuz şöyle böyle demedim. Hep ona sahip çıktım. Çok şükür Allahıma bir gün kendiliğinden bıraktı. Normalde yanında top patlasa uyanmayan kişi geceleri hiç uyuyamıyordu. Aklında sırf onlar vardı.
Yane diyeceğim eğer affedeceksen çok zor durumlarla karşılaşacaksındır elbette. Bunlarla baş edebilecekmisin? Hatta dediğine göre kriz geçiriyormuş. Eşimde öyle birşey yoktu çok şükür.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Kimseyi kötü yola düşürtmesin.

evlilik sadece ayni evde yaşamak demek değil. evlendigin adam koca olcak, baba olcak, gelecek, ömür, hayat olacak. sanırim cok net oldu tavsiyem.

evlenince düzeleceğini mi sanıyorsun canim... sonra sonra iyice rahata vurup yanında da kullanmaya kalkarsa ne yapacaksın?
bile bile yakma canini bu illeti oyle ha deyince birakamaz önce tedavi olması lazim birakacaksada

Teyzemin oğlu geldi aklıma askere gitti geldi düzeldi sandık herşeyi değişmişti bütün kötü huyları gitmişti kız arkadaşı vardı onunla evlendi ama tek bir kötü huyu gitmedi. Oda içtiği şeyler. Yani arkadaşım çok zor çok yalan söylüyorlar bunları içenler. Kimlerin kimlerin üstüne yemin edip ertesi gün içenler. Bizim geline de yazık oldu ortada çocuk yokken çekti gitti. Birde evlenince daha bir azıyorlar. Nasıl olsa benimle evlendi her türlü affetti evlenince mi affedemeyecek. Diye düşünüyorlar bunlar beni. Bir kaç insandan gördüklerim karar senin bazı şeyler bu kadar net açık şekilde belliyken yine de o uçurumdan atlayacağım ben ölmem diyorsan senin bileceğin iş ...

Esrar....Bir gecede ailemi dağıtan esrar...
Kardesim kullanıyordu,öyle böyle değil sabah kokuları gelirdi odasından.hastalandı psikotik bozukluk arada yoklamaya başladı.kendini bilmiyordu.babam en sonunda annemi de aldı kaçtı.obur kardeşim okuyordu yurt dısındaydı.kalakaldım onunla ve ikinci gün binbir güçlukle yatirdim bakırköye.esrar beyin hucrelerini yiyip bitiriyordu ve hastalanıyordu.
Ben de ayrıldim o evden.taburcu oldu ve kisa sure sonra yine hastalandi.yine yatirdik binbir güçle çünkü polis karışmıyor bu olaya.ikinci taburcusunda birbucuk saat yalvararak babamı ikna etti ve baska sehirdeler artık.2009da yaşanan bu olaylardan sonra bir daha içerse hastanaden çıkanayacağını söyledik.o zamandan beri içmiyor.
Içtiğini hemen anlıyoruz gözleri sulu ve değişik bakıyor.
Nerden temin ediyor nisanlınız,arkadaş çevresi nasıl?istanbuldaysanız amateme gidin ama kendisinin bunu bırakmayı cok istemesi lazım.

Bonzai ninde yeşili var.
Genelde sigaranın ucuna koyup içerler.

Benim kardeşim bu hataya düştü. Nişanlı iken bağımlı olduğunu bildiği kişiyle okadar itiraz etmemize rağmen evlendi. Kendini heba etti. Adamın karşısında sinir hastası oldu o sinir patlamaları bize bile dokundu hepimizi ailece yıprattı. Ayrılma noktasına geldiler bir süre ayrı kaldılar çocukları yoktu. Tam boşanacakları hafta karşısına çıktı ne yeminler ne sözler verdi kız tekrar kandı ona ayrılmadı şans verdi. Çocukları oldu şimdi de kafasını vuruyor keşke bitirseymişim diye. Adam hala aynı resmen kendini uyuşturan ilaçlar kullanıyor çalışmıyor hep evde. Kız kardeşim manevi olarak bitmiş durumda. Zor çok zor..
Onun eşide özünde iyi insan ama bağımlı insanlarla yaşamak zor. Kesinlikle evlenme derim. ..Çocukları arada kalıyor yeğenlerime çok üzülüyorum. Ayrılsada gidecek yer yok ekonomik bir gücü yok. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Kardeşimde bizde.

Biz ailece tamda sizin bu konunuzdan yana dertliyiz ve sorunlar yaşanıyor. Umarım yazdıklarım size ışık olur düşünmeniz için.

"Hala affedeyim mi" diye soruyorsunuz ya hasta oluyorum!
Yaw kardeşim adamın kendine hayrı yok. Ne demeye affedip evleneceksin?
Hadi kendine acımıyorsun, doğma ihtimali yüksek çocuğunada mı acımıyorsun?
Valla çok güzel kafalar bunlar.
Kendini uçurumdan atmaya benziyor bu, ölmeye meyilli olmak.
Aferin böyle devam et.
Nasılsa yine affedeceksin.
Sonra arkandan (Allah korusun inşallah olmaz) b.k yoluna gitti derler.

Son olarak; hep diyorum bu erkekler ve kadınlar üremesin, ürettirmeyin böylesini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim köylü biri var kocası eskarkeş kadın ın çok kötü bir hayatı var en son adamı evden attılar sende öyle hayat istiyorsan ailesinin attığına yapış şakın bırakma

Uzun uzadiya yazmaya gerek yok. başını yakmak istemiyorsan birak kurtuldugunla kal...

Yarin oburgun. esyalarinin tek tek satilmasini istemiyorsan, zorla calistirilip paranin dayak yolu ile elinden alinmasini istemiyorsan birak... kendini ve aileni dusun. bir tek kendini degil ailenide bataga cekmis olursun. bu yukarda saydiklarim basina gelirse ailen nekadar üzülür onu dusun.

Öyle bir insanla evlenip çocuk yapmayı düşünmüyorsun di mi??
Arkana bakmadan kaç!!

Sorduğuna göre hala affetmeye hazırsan belli bir şey bu Sana birkaç kişi çok güzel örnek vermiş Bu senin bildiğin sadece bir tek bir Esrarı biliyorsun sanırım ve emin ol Sadece bu madde kullanan insanlar sadece bir başlangıç olarak olduğu için sen sadece onu Hani içtiğine sanıyorsun Ben de çok Etrafımdaki insanlardan gördüm arkadaş çevremden min ol Hepsi isteyerek içiyor lan Yok o derdim yok bu derdim İyi o zaman hepimiz sarhoş gezelim Sende hiç akıl yok mu bir kızın Bunlar adamı yapıştığı zaman da bırakmazlar Bence de şehir değiştirme en iyisi en alası Düşünsene senin ailen ne kadar yıpranır böyle bir insanla evlensin şöyle bir şey var zaten kurtulmak isteyenler nasıl oluyor biliyor musun kendileri gidip yatıyorlar tedavi olmak istiyorlar Benim bir arkadaşımın kardeşi evlendi 5 sene çıktılar Ne yeminler ettiğini sözler verdiği vaatler vardı bırakacağım diye evlendi hep kudurdu nasıl sakızı aldı yani çocuğu oldu kadın defalarca çocuğun aldı babasının evine gitti Kızın ailesi çocuğu darp etti geri göndermediler bir şekilde kızı kandırdı geri götürüyor çok tatlı kızlar var Ve hala krize giren bir babası zaten o bırakmayacak ne olacak biliyor musun zamanla seni çalıştıracak ister istemez birkaç tane kız arkadaşım alışmıştı galiba görüşmeyi kesti onlarla ki bir tanesi sağlıkçı kendisi düşün yani senin gibi sevdi birini evlendi Tabii adam onu da alıştırdı beraber içiyorlarmış Tek Adam ikide bir cezaevine giriyor çıkıyor işlediği suçlardan dolayı Düşünsene Böyle hayat geçer mi kız sağlıkçı olduğu için senelerce mücadele et uğraştı en son duyduğumda hastaneye yatmış kendisi Kurtulmuş ama ona hiç kimse yardımcı olamadı kendi gitti hastaneye yattı en sonunda Valla kolay kolay bırakmıyorlar sende Ardına bakmadan kaç derim adam kurt sende kuzu anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…