- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
-
Kp yaşlı değil ki 50 yaşında. kaldı ki kendide öyle telefonu elinden düşmez biz onlara gideriz faceb*ok dan video izler fullBenim kp boyle seyleri takmaz o yuzden inip selam vermem ama taksaydi sizin kp gibi inip selam verirdim ondeysem arkayada gecerdim. Sizin kp taniyip ona gore davranmaniz lazimdi. Kv kp elpence durmayi sevmem ama yasli insan sonucta ve baba slm verilebilir inilip istiyorsa. Ama bence telfonla ugrasmaniz onu sinirlendirmistir simdiki yaslilar telefonla ugrasan hatta onu gormeyecek kadar ugrasanlara gicik oluyorlar hepsinde var bu. Bence dugunde selam ver sonra konusu acildigindada ailemle onemli bi konu hakkinda konusuyorduk gormedim sen yanlis anlamissin de kapansin gitsin buyutmenin anlami yok esinde zaten sknti yaratmamis
Kız tarafı kv de eşinide alıp akşam kahve içmeye bize gelin oğlunuzla demişEşim ayni seyi benim aileme yapsa ben cok boxzulurdum. Benm asil merak ettiğim Kayinbraderinizin sevgilisinin ailesine yemege gidiliyorsa siz neden gtmediniz acaba kardeşi sonucta cok masum yazmissiniz ama ben burda esinin ailesiylr aradina mesafe koymasi icin masumu oynayan birini gordum
Ön arka meselesi değil ben mesela inerim aelamlaşırdım öne geç anne ya da baba derdim onlar zaten yok kızım olur mu derlerdi yani ne bileyim ben kendi anneme babama da yaparım bunu rahat etsinler diye bu ayıp bir durum değil benim takıldığım eşi ailesine kırılmasına diye ugraşıtlen konu sahibi arabadan hiç çıkmamış elinde tel beklemiş öylece normal mi yani....İnanın ön arka koltuk olayının saygı olduğunu bu sitede öğrendim
Ozman yapabileceginiz bisey yok durumu aciklayin konu acilirsa kuslukte tutma bence esin senden yanaymis yazik arada kalmasinKp yaşlı değil ki 50 yaşında. kaldı ki kendide öyle telefonu elinden düşmez biz onlara gideriz faceb*ok dan video izler full
Ve bundan önce de böyle idi hiç bu şekilde davranmamıştı sorun edeceğini bilmiyordum yani
Peki. ben onun için çaba gösterirken babasının onu araması kendi oğlu sonuçta hiç düşünmüyor ara bana söyle yaniSana haksizsin diyemeyecegim. Galiba kayinpederin cok fazla el pence divan durmani bekler tavirlar icine girmis ve bu da sende ters tepmis. Ancak bu arada derede esine cok yazik oluyor. Yazik adamcagiz orta yolu bulucam diye orta yerinden catlayacak. Senin yerinde olsam esimi seviyorsam biraz orta yol bulmaya calisirim
Peki. ben onun için çaba gösterirken babasının onu araması kendi oğlu sonuçta hiç düşünmüyor ara bana söyle yani
merak ettim Türkiye dışında mı yaşıyorsunuz? dedem 92 yaşında yengem 60 küsür kadının gelinleri torunları var hala dedeme ön koltuk için yer verir genel geçer görgü kuralıdır bu.Eşim yıkılır tamamen görüşmemeyi ağzıma alsam bile
Kaldı ki ben tamamen görüşmeyi kesmeye ihtiyaç duymam
Sevgim belki eşimin hayalindeki gibi yok ama inanın saygım var ( ön koltukta ben giderken kp derin arka koltukta gitmesi saygısızlık olduğunu burada okudum)
Kendim olduğum da onlar beni enayi salak olarka görüyor , öyle görmelerine takılmıyorum ama her seferinde üzerine koyuyorlar bu sefer o can sıkıcı oluyor
Olduğunun dışında olmayı zaten yapamıyorum net insanım neysem o
Bu arada bence selamı gelen verir benöyle öğrendim
Bir ortama giriyorsam selam verenin benim olmam gerek
Yok bunda da yaşa bakılıyorsa ohooo bizim aile çok farklı öğretmiş
Bu davranış sadece o güne özgü değildi benee. daha önce defalarca kez aldık onları onlar arabaya biner selam verir sohbet dönerdi yaniBazen de nabza göre şerbet vermek gerekmiyor mu? Yani benim kp takmaz. Arabadan inmem ve artık sekiz yıllık evlilikte ön koltuk merakı olmadığını bildiğim için çoğu zaman teklif etmem bile. Ama babam çok takar. O selam vermedi, o hal hatır sormadı diye söylenip durur. Arabamıza binecek olursa direk arka koltuğa geçerim. Yani bunlar bizden birşey eksiltmez. Bazen de anamız, babamız, kp, kv diyerek bazı huylarını idare edemez miyiz?
Bizim işimiz var başka yere uğrayacağız siz gidin dediAdamın yok biz kendimiz gideriz diye triplendigini duymaniza rağmen inip de bir "Baba olur mu öyle şey hadi bırakalım sizi." dememeniz asıl kirildigi şey bence. Ben olsam ben de kirilirim. Hiç yerine koyup yerinizde oturmaya devam etmissiniz.
Ben Türkiye doğumluyum ama aile büyüklerim sonradan gelmişlermerak ettim Türkiye dışında mı yaşıyorsunuz? dedem 92 yaşında yengem 60 küsür kadının gelinleri torunları var hala dedeme ön koltuk için yer verir genel geçer görgü kuralıdır bu.
o eskidenmiş.şöför yanına refleksleri daha sağlam olanlar oturtulur.co-pilot olarak adı üstünde.92 yaşında adamı oturtmak yerine genç çevik insanı özellikle uzun yolda oturtursan etraftan gelecek tehlikelere karşı (şöförün dikkatinden kaçan) daha dikkatli olur.hem şöförü de kontrol eder gözleri açık mı , sürerken uyuya mı kaldı diye.merak ettim Türkiye dışında mı yaşıyorsunuz? dedem 92 yaşında yengem 60 küsür kadının gelinleri torunları var hala dedeme ön koltuk için yer verir genel geçer görgü kuralıdır bu.
İşte saçmalık ben de kayınpederim gelince arkada giderim kendi babam da önde gider mesela bu bizim ailede böyleydi ama saygıyla ilgisi kesinlikle yokŞöför koltuğuda boştu oraya da oturma ihtimali var o halde
Gerçekten bunu anlamıyorum ön koltuk ne alaka saygı ile ya
Yeri geliyor babam da biniyor bizim arabaya ama arka da gidiyor yani
Bu terbiyesizlik olsa kendi babama yapmam sanırım . Yada illa ki biri uyarırdı ailemde bu görüş geçerli olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?