- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
-
Bütün bunların yanında arabadan inmemiş olmam aynı derecedeyse sizin için saygı duyarımo zaman saygısızlığı bilinçli olarak yapıyorsunuz birbirinize. sorun ne o zaman? böyle alismissiniz iste yaşayıp gidiyorsunuz
+10000000Baba evindeki servetinizi anlatmanız hepimizi bu konuda çok aydınlattı, eksik olmayın. Israrla haklı olduğunuzu duymak istiyorsunuz da bu tavırla o iş yaş. Ben şahsen kayınpederi anladım.
Diğer anlatılarınıza bakıyorum da, aile sorunlu.Dediğiniz gibi olsa bile coşması gereken eşim olmaz mıydı
Biz hiç birşey düşünmedik belki kız tarafı baş başa olmak istemiştir onlar sadece siz gelin demiştir vs tarzında düşündük
Baba evimdeki serveti anlatmaya başlamadım canım sen rahat olBaba evindeki servetinizi anlatmanız hepimizi bu konuda çok aydınlattı, eksik olmayın. Israrla haklı olduğunuzu duymak istiyorsunuz da bu tavırla o iş yaş. Ben şahsen kayınpederi anladım.
Temennim o yönde inşallah dediğiniz gibi sinir hastası olmadan uzaklaşırımDiğer anlatılarınıza bakıyorum da, aile sorunlu.
Nahoş şeyler yaşanmış ve belli ki kp saygılı bir insan değil.
Mümkün mertebe zorunluluklar hariç görüşmemeyi yeğeleyin derim, yok eve sokmazmış yok biri demiş soyu mahvettiniz falan.
Ne kadar saygısız ve bayağı muhabbetler bunlar.
Hele ki gelinle asla böyle konuşmalara girilemez bile.
Kendinizi sinir hastası etmeden uzaklaşın derim.
Elbet sizin de hatalarınız vardır ama görgüden uzak bir kp ile bir gelin hanımın başetmesi mümkün değildir.
Bütün bunların yanında arabadan inmemiş olmam aynı derecedeyse sizin için saygı duyarım
Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için
Şöför koltuğuda boştu oraya da oturma ihtimali var o haldeÖn koltuğa oturayım diye düşünmüştür malum o saygı meselesi ya büyüklerde
Aralarında ne yaşanıyor bilemezsiniz, belki size bir şey demedi falan diye oğluna kızıyordur.Temennim o yönde inşallah dediğiniz gibi sinir hastası olmadan uzaklaşırım
Ya bana istediğini de desin hadi geçtim ama kalkıp eşimi arayıp paylaması bizim aramızı açmaktan başka ne?
Beni ara sor senin derdin ne benimle de amenna bende sana izah ederim benim sizinle bir derdim yok olsa diğer oğluna da selam vermezdim muhabbet kurmazdım diye
Eşim yıkılır tamamen görüşmemeyi ağzıma alsam bilebenim derecelendirmem önemli değil ki. Siz bu konudan mutsuz olup uyuyamayacak kadar rahatsizsiniz aslında. Çok büyük terbiyesizlik de yapilmis size zamaninda. ben de olsam kabullenemezdim.
ama ayni şekilde karşılık vermek de sizi mutlu etmiyor gordugunuz gibi, bir de üstelik esinizle de sorun yaşıyorsunuz.
ben boyle durumlarda tamamen iletisimi kesmek taraftariyim.. sizin yaptiginiz da yanlis, onlarınki de. eğer asgari saygı çerçevesinde görüşemeyecekseniz uykularınızı kaçırmaya ne gerek var?
Tesekkur ederim bu saatte okuyup böyle uzun açıklayıcı ince ince yorum yaptığınız içinAralarında ne yaşanıyor bilemezsiniz, belki size bir şey demedi falan diye oğluna kızıyordur.
Hala aynı görüşteyim, araba inme olayında haksızsınız ama yapılan da çok çirkin.
Kp bana bırakın bağırmayı herhangi bir azarvari cümle kursa kalbim çok kırılır, kolay kolay görüşmezdim.
Onların ilişkilerine girmeyin, baba oğul ne yapıyorsa yapsınlar.
Aile ilişkilerine de dahil olmayın, çağrılan yere gidin yeter.
Koskoca kadın olarak kp den azar yemeye gelmediniz bu dünyaya.
Ve eşinize de yansıtmayın bu gerginlikleri, adam ne yapsın babası bu yani.
Size ne diyebilir ki bu durumda, elbet babasıdır susacak.
Belli ki adamın ağzı bozuk ayarı yok, her şeyi kendine hak gören biri, yapacak bir şey yok baba diye çekecek.
Canım mı? Rahat mı olayım? Ama işi mahalle kavgasına bağlayacak son insanı buldunuz bence sinirinizi kayınpederinizden çıkarmaya devam edin. Size sonradan görme yakıştırması kötü olmuş ama sonradan görme olmadığınızı böyle kanıtlayamazsınız değil mi? Her şeyden önce iletişim sorununuz var konu baştan sona bunu kanıtlıyor zaten. Neyse geçmişteki birikmişliklerinizi sevgiyle yenebilmeniz dileğiyle...Baba evimdeki serveti anlatmaya başlamadım canım sen rahat ol
Arkadaş görmemiş sonradan görme dedi onun için açıklama yaptım
Sonradan görme olabilmem için evlenip alana kadar hiç görmemiş olmam gerekirdi değil mi ?
Teşekkür ederimBu kadar eleştirilmiş ama ben konu sahibine hak veriyorum. Bunun için yaygara koparmaya ne gerek vardı ? Hazırolda mı beklemek lazım? Sanki şahıs ‘gelin’ olduğu için hürmet beklentisi arşa çıkmış huysuz ve alıngan biri gibi geldi kayınbaba bana. Benim dalgınlıktan gözümün gördüğüne selam vermediğim oldu. Hiç de abartılmadı böyle.
Konu sahibi nihayetinde eşiniz yapıcı yaklaşmış. Ziyaret edip dargınlığı bitirmek en güzel çözüm gibi görünüyor. Evlilere genelde yazmıyorum ben bekar olduğum için ama dayanamadım şimdi sizinle taraf bir yorum göremediğim için.
Teşekkürler sağ olunCanım mı? Rahat mı olayım? Ama işi mahalle kavgasına bağlayacak son insanı buldunuz bence sinirinizi kayınpederinizden çıkarmaya devam edin. Size sonradan görme yakıştırması kötü olmuş ama sonradan görme olmadığınızı böyle kanıtlayamazsınız değil mi? Her şeyden önce iletişim sorununuz var konu baştan sona bunu kanıtlıyor zaten. Neyse geçmişteki birikmişliklerinizi sevgiyle yenebilmeniz dileğiyle...
Eşim yıkılır tamamen görüşmemeyi ağzıma alsam bile
Kaldı ki ben tamamen görüşmeyi kesmeye ihtiyaç duymam
Sevgim belki eşimin hayalindeki gibi yok ama inanın saygım var ( ön koltukta ben giderken kp derin arka koltukta gitmesi saygısızlık olduğunu burada okudum)
Kendim olduğum da onlar beni enayi salak olarka görüyor , öyle görmelerine takılmıyorum ama her seferinde üzerine koyuyorlar bu sefer o can sıkıcı oluyor
Olduğunun dışında olmayı zaten yapamıyorum net insanım neysem o
Bu arada bence selamı gelen verir benöyle öğrendim
Bir ortama giriyorsam selam verenin benim olmam gerek
Yok bunda da yaşa bakılıyorsa ohooo bizim aile çok farklı öğretmiş
Yaptığım şeyin ağızlarına laf vermek olacağını bilseydim zaten yapmazdım inanınağızlarına laf vermemeye çalışırım yani. umarım çözülür sorunlarınız en kisa sürede..
I inessa armand mesela şöyle bir şey
Eşimin ailesine gidiyoruz anne babası ve erkek kardeşi var
Kardeşi kendi odasında takılır biz kp iş maceralarını dinleriz çalıştığı fabrikadaki herkesi ISMEN tanırım artık o derece
İş macerası yoksa hepsi hipnoz olmuş gibi TV izler ve ben nefret ederim dizi izlemekten
Sonra eşimle bana laf gelir bukalemun neden bizim yanımızda gülmüyor neden şöyle neden böyle yani onlar dizideki espriye gülerken ben orda değilim işkence çekiyorum
Yada kv ay ayağım halıya takıldı düşecektim der güler bana komik gelmediğinden gülmem suçlu olurım. Gülünecek konulara gayet de gülerim. Mizah varsa hiç affetmem yapıştırırm mesela espriyi
Ama onlar devamlı farklı yerden irdeleyip eşimle aramda sorun yaşamama sebebiyet veriyor
Bunu nasıl çözümlerim hiç bilgim yok sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?