- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bi sure ılgılenme onla bakalm ne yapıcak..
Tepkin ve tepkini gösteriş biçimin bana çok yersiz geldi :26:
neden ki? yaptığına bakarmısın sence doğru bişey mi*
Bende arkadasa katılıyorum hic ilgilenme bakalım ne yapicak nasil davranicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş değil ama daha sevgili bile değilsiniz, bir de böyle tepki göstermek bana çocukça geliyor. Ben olsam açık açık şu hareketin bana çok garip geldi sinek de küçük ama mide bulandırır tarzı konuşurdum. herkesin tepkisi farklı olur ama ben düşüncemi söyledim
kaçan kovalanır.
yani? ne yapayım sizce?
tepki değildi ki aslında anlayıp anlamadığını bile bilmiyorum sorgulamadı bile uyudu bu beni çok sinirlendirdi
tepkisizlik her zaman daha çekicidir. arkadaşlarda demiş ya ilgilenmeyin bir süre. hatta biraz uzak da davranın derim.
O konuya kıllanmana hak veriyorum, açık açık söylemezsen anlamaz o beyinleri bizle aynı çalışmıyorAma açık konuşman şu konumda ne kadar doğru işte onu ben de bilmiyorum çünkü daha sevgili değilmişsiniz. :26:
aynen açık konuşamam bunu zaten yapamam ama keşke sussaydım hiçbişey yazmasaydım
Valla bende aynı şekilde şok olurdum sanırım, (ben ki yakın arkadaşım (!) sevmediğim insanla konuşup instada takipleşiyor diye sinirden ağlayan insanım..) .. Senin yerine kendimi koydum bende şüphelenirdim sanırım.. Aynen bencede bir süre uzak gibi dur, bide lafın arasına sokuştururdum ben, git bence o kıza yaz beni boşver falan diye..
şuanda bende o durumdayım daha önceden yaptım aynı şeyi ilk başlarda şimdi laf soksam beni kıskanıyor diye havalara girebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen cecen ne yapabilirim yardımcı olun banaOnu fazla büyütmüşsün bence de .
Mekandan gördüğü kızları ekleyen biri çok itici gerçekten .
Sana ilgisi varken böyle davranışlara ne gerek var . Şimdi ona sorsan kırk tane bahane sayar gelde çık işin içinden .
foursquarede ortamda olanları göstermiyor mu ya?
ortak arkadaş olanları gösterdiğinden emin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?