uyuyamadım ben mi büyütüyorum

Tepkin ve tepkini gösteriş biçimin bana çok yersiz geldi :26:

Bence de cok sert.bir tepki, gereksiz.
tabi yaslari da bilmek lazim.
Olgun insanların yapacagi türde bir cikis degil bence bu.
biri bana böyle basit bir konuda seni ilgilendirmez falan dese bir daha umrumda olmaz açıkçası.

Bence de cok sert.bir tepki, gereksiz.
tabi yaslari da bilmek lazim.
Olgun insanların yapacagi türde bir cikis degil bence bu.
biri bana böyle basit bir konuda seni ilgilendirmez falan dese bir daha umrumda olmaz açıkçası.

evet farkındayım yanlış oldu uslubum ama o anda gerçekten şoktaydım

Anlayışlı bir adam bak ne güzel işte o sert cevaplara bile güzel açıklamalar yapıyor . Sen de tepkilerini biraz hafifletirsen güzel anlaşabilirsiniz .
Sürekli değişti mi değişecek mi diye korkun olmasın akışına bırak bazı şeyleri yaşayarak öğren .

Bak öyle terslemenden sonra bile değer vermiş o kadar yazmış açıklamış, izah etmiş sana düşüncelerini ne güzel.

evet açıklaması iyi oldu ama o kız meselesi içimi kemiriyor öğrenemeyeceğim ne olduğunu

Gecenlerde de boyle birşey yasamistiniz basil olduda tekrar konustunuz o mu size döndü valla ne yaomak istedihini anlayamadim sanki size ulasinca istegi gitmis size karşı ciddi birsey dusunseydi boyle seylere gerek duymaDi bence bu iş olmaz yol yakinken dönün

gerçekten mi ya canım sıkıldı şimdi

Yarın hiç aramazsa bir şey yazmayın, ertesii günü arayın konuşun şurda buluşalım diye zaman mekan verin. Yüzyüze konuşmaz, mesajla halletmeye çalışırsanız yalan söylemesine fırsat vermiş olursunuz. Yüzyüzeoturun konuşun bakalım ne değişecek ne düzelecek

canım teşekkür ederim ama mesaja cevap verdi 3. sayfada yazıyor bi bak istersen seninde fikrini alayım

Direk sormadığın sürece öğrenmen zor . Zamana bıraksan yani kızla ilgili bir şeyleri beğeniyor mu takip ediyor mu biraz gözlemle istersen .

o zaman hepten çıldırırım sanırım :) kıza arkadaşlık isteği yollamam gerekiyor bu durumda eğer çapkın biriyse ve kendisini bana farklı tanıtıyorsa geçekten çok yorgunum ben dayanamam sanırım bu defa yeterince üzüldüm geçmişte çünkü

Neden dürüst olup ona içinizdekileri söylemiyorsunuz? Bence kafanızı kurcalayacağına hiç değilse yanıtlar almış olurdunuz. Verilen cevaplar sizi tatmin eder ya da etmez, ona göre hayatınıza devam ederdiniz. Ben sizin yerinizde olsam açık açık konuşurdum. Böyle mi , şöyle mi diye düşünüp kendi kafanızı kurcalamaktan iyidir. :)

canım teşekkür ederim ama mesaja cevap verdi 3. sayfada yazıyor bi bak istersen seninde fikrini alayım

hmm.. ben sizi çok iyi anlıyorum ya ben de hep fevri davranır bir sürü gereksiz mesaj atarım sonra pişman olurum. Direk söylemek lazım aslında ama o zaman da takipçi dedektif gibi gözüküyoruz. ay çok karışık, en iyisi bu kadar irdelememek. çünkü buluşup yüzyüze vakit geçirip onun arkadaş ortamına girmeden tam olarak tanıyamazsınız diye düşünüyorum

cevabı da gayet olgun bi şekilde vermiş aslında karşınızdaki

bence de düşüncelerini söyle. ardından seni benimsedim bu nedenle zoruma gitti yaptığın, sen benim yerime koy kendini kendin benim yerimde olsan ne düşünürdün diye sor ne cevap verecek, seni ne kadar anlayacak. bence ilişkiniz kesinlik kazanmadan bu tarz şeyleri(kendi içinde sorun etsende) yansıtman çok mantıklı değil. şimdiden bunu yapan ilerde neler yapar diye düşünüp önyargılı davranabilir.

Ben sakince açık açık konuşman taraftarıyım.

Böyle böyle bir şey gördüm, henüz birbirimizi tanıma dönemindeyiz, kıskançlık olarak algılama ama ortamda gördüğü kızı ekleyen biri değil benim aradığım.

İyidir, kötüdür bir şey demiyorum, bu benim tercihim değil sadece diye güzel güzel açıkla.

Gerçi mutlaka seni ikna etmek için bir sürü şey söyleyecektir ancak en azından bu mesele içinde kalmasın.

Yoksa en ufak sorunda zaten şu da vardı deyip gereğinden fazla tepki verirsin, karşındakine kaprisli biri olarak tanıtırsın kendini istemeden.

öyle triplere girmek yerine açık açık söyleseydin ...
hatta şakaya vurarak söyleseydin...
gözünde büyüttüğün yetmiyomuş gibi bi de k.çını kaldırıcan adamın...

Bence daha ilişkinin başından aman kıskandığımı düşünmesin, kaçayım, kovalanayım gibi düşüncelere girmemek gerekli. Hoş sonrasında da hiç gerek yok ya. Ben o ilişki de kendim olamadıktan sonra adam çevremde pervane olsa ne.Keşke güzel bir şekilde rahatsızlığını belirtip, açıklamasını öğrenseydiniz.

ekleyince kızda hemen kollarına atıcak ya kendini...
hiç ilgilenme canım sende... yazarsa 2 saat sonra dön...
ararsada hiç dönme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…