- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Tepkin ve tepkini gösteriş biçimin bana çok yersiz geldi :26:
Limon güzel yazmış seni yanlış tanıyacak daha sakin ol daha ılımlı ol bu aşamalar zordur .
Bence de cok sert.bir tepki, gereksiz.
tabi yaslari da bilmek lazim.
Olgun insanların yapacagi türde bir cikis degil bence bu.
biri bana böyle basit bir konuda seni ilgilendirmez falan dese bir daha umrumda olmaz açıkçası.
kızlar mesajını yazıyorum size;
ben sadece seni düşündüğüm için sordum sen gayet sert bi şekilde tersledin beni sana değer veriyorum ve umursamaz olamıyorum tersleyince kilitlendim bişey diyemedim ama bunu hakedecek bişey yapmadım ben sana karşı her zaman dürüst oldum sadece o anda canının sıkkın olmasına tahammül edemedim beni tersleyip istemediğin zaman buna bişey yapamam üzgün olmanı istemem hiçbirzaman bunu hep söylüyorum sana
kızlar mesajını yazıyorum size;
ben sadece seni düşündüğüm için sordum sen gayet sert bi şekilde tersledin beni sana değer veriyorum ve umursamaz olamıyorum tersleyince kilitlendim bişey diyemedim ama bunu hakedecek bişey yapmadım ben sana karşı her zaman dürüst oldum sadece o anda canının sıkkın olmasına tahammül edemedim beni tersleyip istemediğin zaman buna bişey yapamam üzgün olmanı istemem hiçbirzaman bunu hep söylüyorum sana
Anlayışlı bir adam bak ne güzel işte o sert cevaplara bile güzel açıklamalar yapıyor . Sen de tepkilerini biraz hafifletirsen güzel anlaşabilirsiniz .
Sürekli değişti mi değişecek mi diye korkun olmasın akışına bırak bazı şeyleri yaşayarak öğren .
Bak öyle terslemenden sonra bile değer vermiş o kadar yazmış açıklamış, izah etmiş sana düşüncelerini ne güzel.
Gecenlerde de boyle birşey yasamistiniz basil olduda tekrar konustunuz o mu size döndü valla ne yaomak istedihini anlayamadim sanki size ulasinca istegi gitmis size karşı ciddi birsey dusunseydi boyle seylere gerek duymaDi bence bu iş olmaz yol yakinken dönün
iyigeceler şuanda canım çok sıkkın.. görüştüğüm birisi var geçmiş konularımdan bilen arkadaşlar vardır ama ben kısaca özet geçeyim.. bana çok ilgi gösteriyor bir mekanda beni görmüş hal ve hareketlerimi çok beğenmiş ulaştı bi şekilde 1 ay olacak nerdeyse aramızda bişeyler olacak gibi görüşüyoruz telefondan samimiyetine güveniyordum taa ki 2 saat öncesine kadar.. foursquareda bi mekanda check-in yapmış. mekanın üzerine tıklayınca o mekanda onunla beraber onun arkadaş listesinde oradaki kişileride gösteriyor. her zaman takıldığı bi arkadaşı ve daha önce listesinde olmayan bir kız onun listesinde ve mekana aynı anda gelmişler. kızın arkadaş listesine baktım ortak hiçbir arkadaşı yok sadece kendi listesinde var. orada görüp kızı eklemiş bariz bir şekilde ortada bu.. başımdan kaynar sular indi resmen gece gündüz bana ilgi gösteren adam bunu nasıl yapabilir? ben mi çok büyüttüm gözümde onu kızlar nedenini bilmiyorum ama canım çok yanıyor ona tam alıştım derken bu neden oldu şimdi niye yaptı bunu? iftardan sonra zaten hiç yazmamıştı işkillenmiştim. ben bunu gördükten sonra bana 'güzellik?'' diye yazmış whatsapp'tan.. bende 'müsait değilim konuşmak istemiyorum'' dedim oda 'peki ne oldu hayırdır?'' yazmış.. bende 'o kısmı beni ilgilendirir özel bi durum varda'.. yazdım hakim olamadım kendime.. mesajlar iletilmedi telefonunu kapatmış benden yanıt almadan.. uyuyamadım bende uyku tutmadı.. diğer zamanlarda kafasına takardı hatta konu paylaşmıştım sizinle burada ne oldu diye merak etmemiş bile uyudu muhtemelen..
bilmiyorum belki abartıyorum ama sanırım onu fazla büyüttüm gözümde ne yalan söyleyeyim içim acıdı uyku tutmadı ona yakıştıramadım bunu
Yarın hiç aramazsa bir şey yazmayın, ertesii günü arayın konuşun şurda buluşalım diye zaman mekan verin. Yüzyüze konuşmaz, mesajla halletmeye çalışırsanız yalan söylemesine fırsat vermiş olursunuz. Yüzyüzeoturun konuşun bakalım ne değişecek ne düzelecek
evet açıklaması iyi oldu ama o kız meselesi içimi kemiriyor öğrenemeyeceğim ne olduğunu
Direk sormadığın sürece öğrenmen zor . Zamana bıraksan yani kızla ilgili bir şeyleri beğeniyor mu takip ediyor mu biraz gözlemle istersen .
canım teşekkür ederim ama mesaja cevap verdi 3. sayfada yazıyor bi bak istersen seninde fikrini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?