uyuyamadım ben mi büyütüyorum

evet ama o kız neydi o zaman çok sinirimi bozdu bide poz vermiş yan yan bakarken falan off noluyo bana böyle kıskanıyorum onu sanırım

önceki konularınızdan hatırladığım, siz de onunla ortak gittiğiniz bir mekanda tanışmıştınız.
çok tripli davranıyorsunuz, biraz umursamaz olun.
yazacaklarım sizi kırmasın ama utangaç biri değil demişsiniz, siz de artık yakın davranıyorum diyorsunuz. bu kadar ağırdan alması bana enteresan geldi.

kızlar dayanamadım ve sordum dün gece listende yeni eklenmiş bir kız arkadaşın vardı dedim oda arkadaşlarının ismini saydı ve bi tanesinin nişanlısı vardı yanımızda oydu dedi :18: dün gece boş yere kuruntu yapmışım sabaha kadar uyuyamadım

Keske hic o mesajlari atmasaydin. Sempatik davranip reddetmeye devam etseydin. Ayy canim konusmayi cok isterdm ama hic musait degilim :) yavas yavas uzaklasirdin boyle.

Yani aldatma falan yok. Her şeyden kıl kaparsan ilişkin yürümez. Şüphelensen bile sessizce araştır

İyi de listesinde bu kizla hic ortak arkadaşı yoktu demiştin..yani ya arkadaşı ekli değil ama arkadasinin nisanlisini ekledi bu adam ya da kizin listesinde kendi nisanlisi yok..bana ikisi de mantikli gelmedi.

haklısınız bende kendi içimde bunu çık sorguluyorum ama bişey diyemiyorum ona hevesli gibi görünmek istemiyorum açıkcası
Keske hic o mesajlari atmasaydin. Sempatik davranip reddetmeye devam etseydin. Ayy canim konusmayi cok isterdm ama hic musait degilim :) yavas yavas uzaklasirdin boyle.
güzel fikir :) hatta süper bundan sonraki durumlarda değerlendirmeye alacağım mutlaka teşekkürler :)
Yani aldatma falan yok. Her şeyden kıl kaparsan ilişkin yürümez. Şüphelensen bile sessizce araştır
aynen bundan sonra öyle :) aslında farkettirmedim başta ama içimde tutamadım sonrasında
İyi de listesinde bu kizla hic ortak arkadaşı yoktu demiştin..yani ya arkadaşı ekli değil ama arkadasinin nisanlisini ekledi bu adam ya da kizin listesinde kendi nisanlisi yok..bana ikisi de mantikli gelmedi.

sonrasında baktım vardı dikkatli bakamadan baya sıkınıtıya soktum kendimi

size hayırdır bişeymi oldu diye sorduktan sonra mesajlarınız ulaşmadan..ve o bunu beklemeden..neden telefonunu kapatmış acaba...?ben onu merak ettim.
size güven vermiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…