- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Evet ama yazmışsın bir kere olsun artık tepkisiz kal çek kendini geriye bakalım ne yapacak.
aynen cecen ne yapabilirim yardımcı olun bana
evet tabiki
şunu yazmış ''BEN SADECE SENİN İÇİN SORDUM ELİMDEN BİŞEY GELMEYEBİLİR AMA MERAK ETTİM NEYSE RAHATSIZ ETTİĞİM İÇİN KUSURA BAKMA O ZAMAN ÖZÜR DİLERİM BİDAHA RAHATSIZ EDİP YAZMAM İYİ GECELER''
Aslında böyle bir cevap vermesi normal canım ya . Erkekler çabuk sıkılır bu tavır trip olaylarından çünkü senin mesajın yine sert oldu :/
Böyle mesajla soğuk davranarak işler düzelmez ki daha da kötü olur .
çok değişmiş verdiği cevaba bakarmısınız kızlar ne yapayım yardımcı olun
eğer gerçekten istiyorsan mesajına rahatsız etmedin sadece kendi kendime kalmaya ihtiyacım var gibi bir mesaj at alttan al daha durum nedir ne değildir onu bile bilmiyosun çünkü,belki de senin hiç tahmin edemeyeceğin bi durum vardır ortada
artık çok geçnasıl istersen şu durumda sana yakıştıramadım yaptığın şeyi yazdım
evet ben de yazdıktan sonra gördüm öyle yazdığını,neyse artık o sorduğunda senin de durumu düzgün bir üslupla sert olmadan anlatman lazım bence
şimdi ise beni kıskanıyor diyecek keşke hiçbişey yazmasaydım.. önceden çok takarsı kafasına şimdi umursamıyor bile ben ona yakın davrandıkça değerimi yitiriyorum demekki
bende hafif çıtlattım 'NASIL İSTERSEN DÜRÜST OLMAK ÖNEMLİ BİŞEY ŞU DURUMDA SANA YAKIŞTIRAMADIM'' yazdım off ya şimdi açıklama yapmam gerekecek
keşke...kaçan kovalanır,erkeklerin gözünde uzak duran değerli oluyor canım ne yazık ki..en azından bundan sonra mesafeni koru derim ben.
Evet o şimdi sorgular bunun sebebini artık açıkça söylemelisin en doğrusu bu olur bakalım ne diyecek .
Bu tarz şeylerin seni kırdığını belirt en azından tavrının sebepsiz olmadığını oda anlar .
evet dediğinizi yapacağım açıklama yapıp biraz mesafe koyacağım off keşke hiç bakmasaydım checkinine falan ama keşkeler fayda değil bundan sonrası önemli
Açıklama yaptın mı kalplikurabiye :26: Ne cevap verdi ?
Tanıma aşamaları Zordur ya. Yanlış anlamalara da müsait sana önerim her şeye sert tepki verme belki arkadaşıdır nrrden biliyosun . Bi erkek ne kadar ilgili olursa olsun uzun vadede koşmaz canım. Daha önceki konunda da söyledim herkesin kotası vardır ve senşn trip atma umursmaz davranma kotan her an dolabilir. Çocuk seni böyle tanıyor sürekli ters yapan kız
İnsan elinde olmadan merakla kurcalıyor bazen böyle ama görmesem daha iyi diyeceği şeylerde görüyor bazen seninki de öyle olmuş.
Bir konuşun bakalım ne olacak bende merak ettim bize de yazarsın :)
kızlar konuştuk yalan söylemek zorunda kaldım kuzenimin ciddi bir problemi vardı onun için gergindim dedim eğer gerçeği söyleseydim kıskanan kız olacaktım şimdi uzun uzun bişeyler yazıyor whatsaapptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?