- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Ayni durumdayim.. Bir de cok kaygilaniyorum o da tetikliyor sanırım. Psikiyatriste mi gitsem bilmiyorum. Ilac çözüm olur mu acaba. Bir de sabah erken kalkmayi saglayack ilac var mıdırTakipteyimÜçten önce uyuyamıyorum, sabah da kalkamıyorum. Geç yatıp erken kalkarak bi sonraki aksam erken yatmayı denesem de gene de olmuyor uykusuzluktan başım çatlıyor gözlerim kapanıyor ama yine uyuyamıyorum
Uyumadan önce alerjiniz yoksa papatya çayı, rezene gibi bitki çayları içebilirsiniz. Duş alma gibi rutinler oluşturabilirsiniz. Bir rutin oluşturunca vücut uyku moduna daha kolay giriyor.Merhabar,
Geceleri uyuyamama daha doğrusu uykuya dalmakta cok sorun yaşıyorum. Halsiz yorgun olsam da uyuyamıyorum. Sabahlari da uyanamıyorum haliyle.
Bunu yasayan çözüm bulan var mi?
Anksiyete problemi var bende de. Bazen resmen üzücü bir olaydan sonra atak dönemi oluyor dön dön dur mideme vuruyor ağrısı bu sefer hiç uyuyamıyorumAyni durumdayim.. Bir de cok kaygilaniyorum o da tetikliyor sanırım. Psikiyatriste mi gitsem bilmiyorum. Ilac çözüm olur mu acaba. Bir de sabah erken kalkmayi saglayack ilac var mıdır
bu kadar uykusuzluğa bünyeniz nsl dayanıyor. Benim bünye alt üst oluyor uykusuz kalıncagece 2-3 gıbı uyuyup sabah 6-7 gıbı uyanıyorum
ne melısa papatya ada cayları ıse yaradı ne uyku oncesı dus masaj ne sut
teknolojık alet dıyetıne gırdım yok yıne olmadı
uyku ılacı kas gevsetıcı falan aldım yıne olmadı olmuyor
care bulan varsa takıpteyım cunku 10 senedır boyleyım
bende tahammulsuzluk yapıyor maalesefbu kadar uykusuzluğa bünyeniz nsl dayanıyor. Benim bünye alt üst oluyor uykusuz kalınca
Canım senin müsebbibin kahve olabilir mi? Günde 1 litre kahve olacak şey mi yaw?gece 2-3 gıbı uyuyup sabah 6-7 gıbı uyanıyorum
ne melısa papatya ada cayları ıse yaradı ne uyku oncesı dus masaj ne sut
teknolojık alet dıyetıne gırdım yok yıne olmadı
uyku ılacı kas gevsetıcı falan aldım yıne olmadı olmuyor
care bulan varsa takıpteyım cunku 10 senedır boyleyım
kahve benı sakınlestırıp rahatlatıyor eger kahve ıcmezsem pancar motoru takılmıs gıbı etrafta kosturup duruyorumCanım senin müsebbibin kahve olabilir mi? Günde 1 litre kahve olacak şey mi yaw?
No baby no, o kadar kahveden kimseye fayda gelmez, ama insan bişeyi sevince kılıfını uyduruyor, çok yaparım bilirimkahve benı sakınlestırıp rahatlatıyor eger kahve ıcmezsem pancar motoru takılmıs gıbı etrafta kosturup duruyorum
bende gecelerı daha verımlıyım hava kararmaya basladımı bende bır zıhın acılması olur ıs yapıyorsam ders calısıyorsam sınav varsa gece baktımsa o ıs benım gunduz bana kaldıysa adeta alık gıbıyım :)Benim de böyle yapım bozuk
Ama çocukluğumdan beri öyle zor değişir gibime geliyor
Geceleri seviyorum ben
canım uyku sorunum 10 yıldır var benım kahveye duskunlugum 5 yıldırNo baby no, o kadar kahveden kimseye fayda gelmez, ama insan bişeyi sevince kılıfını uyduruyor, çok yaparım bilirim
en azından öğleden sonra olanları başka bişeyle değiştir... ne bileyim kahve yerine sütlü kakao falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?