Uyuyamama, uyanamama

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhabar,
Geceleri uyuyamama daha doğrusu uykuya dalmakta cok sorun yaşıyorum. Halsiz yorgun olsam da uyuyamıyorum. Sabahlari da uyanamıyorum haliyle.
Bunu yasayan çözüm bulan var mi?

Ayni durumdayim.. Bir de cok kaygilaniyorum o da tetikliyor sanırım. Psikiyatriste mi gitsem bilmiyorum. Ilac çözüm olur mu acaba. Bir de sabah erken kalkmayi saglayack ilac var mıdır

Akşamları pc, tablet, akıllı tel gibi tüm aletlerden uzak durabilir misiniz? Kitap okuyun, bişeyler çalışın, ya da spor yapın.

7 den sonra ağır yemek kesinlikle yemeyin

Bir de saat 8-9 gibi ortamı kırmızı ışığa döndürün münkünse. Bunlar uykuya dalmanıza büyük yardımcı olacak şeyler.

Bi ara uyku ilacı kullanmıştım .

Simdi oğlumun yanında huzurla uyuyorum.enteresan ki o yanımda yoksa uyuyamiyorum

Geçen aynı dertten uyku ilacı aldım 2 gün kendime gelemedim.
En iyisi doğal bir şeyler bulmak

Merhabar,
Geceleri uyuyamama daha doğrusu uykuya dalmakta cok sorun yaşıyorum. Halsiz yorgun olsam da uyuyamıyorum. Sabahlari da uyanamıyorum haliyle.
Bunu yasayan çözüm bulan var mi?
Uyumadan önce alerjiniz yoksa papatya çayı, rezene gibi bitki çayları içebilirsiniz. Duş alma gibi rutinler oluşturabilirsiniz. Bir rutin oluşturunca vücut uyku moduna daha kolay giriyor.

Ayni durumdayim.. Bir de cok kaygilaniyorum o da tetikliyor sanırım. Psikiyatriste mi gitsem bilmiyorum. Ilac çözüm olur mu acaba. Bir de sabah erken kalkmayi saglayack ilac var mıdır
Anksiyete problemi var bende de. Bazen resmen üzücü bir olaydan sonra atak dönemi oluyor dön dön dur mideme vuruyor ağrısı bu sefer hiç uyuyamıyorum

Günydın bende gözümü yeni açanlardanım çözüm bulursan bnada söyle uykuda problemim yok ama uyanamıyorum alarmım telefonum yüz kerede çalsa uyanamam ama biri mamilot dese hemen uyanırım

Benim de uyumak ile ilgili husumetlerim var.

Ben erken yatamıyorum. Erken yatmayınca haliyle erken de uyanamıyorum. 12 de uyandım yani günün ilk kismi gitti. Çünkü sabaha karşı 4 buçukta yatmıştım.

O saate kadar çalışıyorum. Ama 2 ye kadar çalışıp biraz daha makul saatlerde kalkabilirdim. Ama katiyen bunu sağlayamıyorum.

gece 2-3 gıbı uyuyup sabah 6-7 gıbı uyanıyorum
ne melısa papatya ada cayları ıse yaradı ne uyku oncesı dus masaj ne sut
teknolojık alet dıyetıne gırdım yok yıne olmadı
uyku ılacı kas gevsetıcı falan aldım yıne olmadı olmuyor

care bulan varsa takıpteyım cunku 10 senedır boyleyım

bu kadar uykusuzluğa bünyeniz nsl dayanıyor. Benim bünye alt üst oluyor uykusuz kalınca

Ayy ne güzel ya... Hep oldum olası geç yatanlara özenirim. Beni akşam yedi sekiz gibi uyku basar.o saatte uyuduğum da olur bazen ama çocuklardan pek fırsat olmuyor sabahta ezanla birlikte hortlarim. Geç uyumak için ne yapiyorsunuz Allah aşkına banada söyleyin. Bende erken yatmaktan muzdaribim

Canım senin müsebbibin kahve olabilir mi? Günde 1 litre kahve olacak şey mi yaw?

kahve benı sakınlestırıp rahatlatıyor eger kahve ıcmezsem pancar motoru takılmıs gıbı etrafta kosturup duruyorum
No baby no, o kadar kahveden kimseye fayda gelmez, ama insan bişeyi sevince kılıfını uyduruyor, çok yaparım bilirim

en azından öğleden sonra olanları başka bişeyle değiştir... ne bileyim kahve yerine sütlü kakao falan.

Benim de böyle yapım bozuk

Ama çocukluğumdan beri öyle zor değişir gibime geliyor

Geceleri seviyorum ben
bende gecelerı daha verımlıyım hava kararmaya basladımı bende bır zıhın acılması olur ıs yapıyorsam ders calısıyorsam sınav varsa gece baktımsa o ıs benım gunduz bana kaldıysa adeta alık gıbıyım :)

canım uyku sorunum 10 yıldır var benım kahveye duskunlugum 5 yıldır
kahveyle ılgısı olsa ınan keserdım hatta ınan fıltre kahve daha ıyı cunku uykusuzluktan ınsan oyle bır kasılıyor kı hasta edecek gıbı , benı tek ayakta tutan sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…