Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Çok ama çok üzülerek söylüyorum ki burada konu açmanızın anlamı yok. Çıkıp İstanbul’a gitmek için bile eşinizin rızasını bekliyorsunuz, ki o rıza hiç gelmeyecek. Ailenizden biri sizi götürsün denmiş, ona bile cesaretiniz yok. Adam sizi aldatmış, affetmişsiniz. Siz kocanızla birlikte, diğer kadınla alay ettiğinizi söyleyip kendinizi rahatlatıyorsunuz ama acınacak taraf karşı taraf değil emin olun. Belki de bir başka kadın için eşiniz sizi yanına almıyor şu an. Bana da orada yeni bir düzen kurmuş ama siz de babasına bakın diye boşanmıyor gibi geliyor. Babası için başka bir çözüm bulsa ya da oradaki yaşantısı bir şekilde ortaya çıksa sizle boşanmak da isteyecektir. Diğer konunuzda avukata danışın dendi, hiç denediniz mi? Hiç bir kadın oturduğu yerden haklarını elde edemiyor. Hakkınız için mücadele vermeniz lazım.

Yazdıklarım çok üzücü farkındayım ve özür diliyorum bunun için. Ama gözünüzü açın, zihniyetinizi değiştirin ve cesaretli olun, bugün yapamazsanız geç kalacaksınız. Abinizden, babanızdan rica edin. Alsın sizi götürsün. Yoksa ömür boyu kayınpedere bakıp, tek başınıza çocuklarınızı yetiştirirsiniz. Sizin bu kabullenmişliğinizden cesaret alarak yarın başka çocuklar getirir yanında ziyaretlere.

Son düzenleme:
Yazdiklarinizin aci olmasi yasadiklarima bagli haklisiniz ama eski konularda bir kadinin evli adamdan beklentisini iceren konuya tabikide destek veremezdim o konuyi suana dayatmaniz yanlis..

Zoruma gitmis icimde mi biriktirmisim :) Neyse bu hircinligini yasadigin hayatin zorluguna veriyorum. Umarim bi cikis yolu bulursun.
Evet yasadiklarim yuzunden hircinim ofkeliyim orasi dogru ama o konu beni cok etkilemisti susamazdim git baris diyemezdim soylediklerimden hic ama hic pisman degilim oyle s... bir adam icin konu acmaya bile degmez dedikce siz anlamadiniz bende gözünüzü acmaniz icin oyle konustum umarim o konu bitmistir inanin zor bir durum..zorluk yasayan kadinlara kendimle beraber cok kiziyorum niye sustuk niye hazmettik niye uzulduk diye...kendimide cok sucluyorum

Alinti yapana size degil
Anladım.
Ben de eski mesajınızı atarak zaten aldatıldıgınızı söylemiştim size. Sonra konuyu iyice okuyunca inanın üzüldüm gece yatarken bile aklıma geldiniz.

Çok zor bir durum gerçekten. Her şeyi göze alın desem, boşanın desem aileniz kabul etmiyor çocuklarınızı. Eşiniz zaten sizi yanına istemiyor gözden çıkarmış.
Mesleğiniz yok kendi ayakları üstünde durmanız çok zor. Çaresizlik içinde kaldınız şu an anladığım kadarıyla.

Allah yardımcınız olsun inanın amacım da kırmak değildi sadece daha önce aldatılmıssınız en azından bunu kabul edip öyle yazarsanız arkadaşlar da yorumlarını ona göre yaparlar diye düşündüm.

Son durum ne bu arada gece aradı mı sizi?

Size ve sizin gibi dusunenlere alinmiyorum cunku sizin ortamınız kulturunuz dusunce yapiniz buraya gore farkli...evet zor durumdayim ya biraz birikimim olsaydi yine bu kadar caresiz kalmazdim belki.esim herkesi barindirdi cocuklarinida istemedi cok zor bir durum keske kizimi burda okula yazdirmasaydim diyorum o zaman belki bisey yapardılar sonrada onun sucu ne kullaniyim diyorum

Aileniz kesinlikle istemiyor mu peki, onların yanına yerleşseniz bir süre de olsa?

Aileniz kesinlikle istemiyor mu peki, onların yanına yerleşseniz bir süre de olsa?
Konustum cocuklari veririz dediler ben varken cocuklarim ezildi ben yokken dusunun artik neler olacağını..cocuklarimi bırakamam 3 ay idare edilsem zaten nafaka alirdim yerlesirdim bir yere ama aileler konusunca cocuklarimi alirlar.peki mahkemeye versem acaba alirlar mi yine

Ailenize yazıklar olsun o zaman ya.
Çekilir çile mi bu 1 bucuk yıldır eş bırakıp gitsin, ailesinin kahrını da size çektirsin.
Ne de çocuğunu merak etsin sizi zaten etmiyor.
Size bir sahip çıkan olsaydı keşke.Allah yardımcınız olsun çok içten söylüyorum

Allahta yardim etmedi hic...

Burda her çözümü sunuyoruz uygulamıyorsun diyenler olmus ben kendi capimda direndim ve direniyorum artik kabullenemiyorum ama bilet kesip cikip gidemem.son care aile buyuklerini araya sokmak ondada care olmazsa mahkeme cocuklarina sahip cikmayan bir babaya cocuk vermez dedi avukat ama bunu ispat etmeliyim dedi kimse sahitlik yapmaz sadece whatsapp yazismalarimiz var hep sitem etmisim sahip cikmadin diye..onlari delil yaparim çekeceğim 3 ay zorluk olur nafakayla birlikte bir is bulursam hicmi geçinemem

Okul sorun değil.
Nakil işlemleri gayet kolay.

Siz cesaretiniz olmadığı için önemsiz şeyleri engel olarak önünüze koyuyorsunuz.

Aksine kendinize cesaret aşılamak için sebepler üretin.

Allahta yardim etmedi hic...
Allah nasıl yardım edecek pardon?
Yemek yerken bile ekmeği Allah mı koyuyor ağzınıza, eliniz mi?

Lokmayı bile kendi çabamızla (yani elimizle) ağzımıza alırken, Allah'ın size kanat takıp uçmanızı mı sağlaması gerekiyor?

Allah dilerse kanat da verir ama siz o kanatları kırar yine de uçamazdınız, korktuğunuz için.

Tamam boşanmayı göze aldınız madem neden korkuyorsunuz hala?
Evden kaçmıyorsunuz ki, kocanızın yanına gideceksiniz.
Bunun için kim, sizi neden ayıplasın?
Bak şuna utanmadan kocasının yanına gitmiş mi diyecekler?

KocanıZdan para isteyin gerekli diye uydurun yollasın yengeyle filan iş birliği yapmayın gider söyler biz geliyoruz diye çocukları 3 güblüğüne bırakın büyüklerinize Bİnin otobüse gidin adresi biliyorsunuzdur binip taksiye şu adrese götür de paran olduktan sonra kimse bi yerde kalmaz herşeyin çaresi var aniden basın iş yerinde sen getirmedin ben geldim evi düzenlerken sende çocukları getir de okullar başlıyo burda kaydetmemiz lazım de emrivaki yapacaksın canım 1.5 sene bekar hayatı yeter kocalık görevlerini geçtim iskele babası mı çocukların boynunu bükük koyup babasız büyüyorlar kendin için değil çocukların için ayaklarının üzerinde dur kendine güven emin konuş 2 tane çocuğu babası varken babasız yaşatacaksa miye yaptınız çocukları

Buyuk bi hata yapip onun geleceğine inandim kizimi burda okula yazdirdim keske yapmasaydim ama soyle bir durum var 2 haftaya kadar kardesinin dugunu var ona gelecek geldigi gibi artik ayagini birakmam ha giderse ben evimde kalirim aile buyuklerini araya sokarim bizide gotursun derim.

Ama bu surecte asla onunla iletisimde olmayacam ararsa onundeki secenegi sunacam ya geliriz yada sen gelirsin.ama soyle bir durum var bizi goturmeye niyeti olsaydi o orda ev falan ayarlardi abisiyle konustum gelecek dedi bende kararimi kesin sekilde dile getirdim

Aynen haklisiniz 2 haftaya kardesinin dugunu var gelecek gelsin artik ayagimi direticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…