- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Peki nasil bisey bulabilirim ki doktora gidince bisey cikmazsa ailece uzerime cullanacaklar yalan soyledin diyeYanlış bilmiyorsam doğulu aile yapısı uzun süreli misafiri sever.
Onlar açısından geçerli bir bahane bulun.
İlk aklıma gelen, kadın doğum uzmanı kanser riski var, istanbul'da filanca hastaneye görün mutlaka dedi gibi inandırıcı bir yalan uydurup çocuklarınızı alıp gidin ve dönmeyin.
Yoksa siz kocasız, çocuklar babasız ömür tüketeceksiniz.
Daha çok gençsiniz. Beraber çalışır, ev araba alırız diyerek, istanbul'da kalmak için kocanızın aklını çelin.
Düşünün, eminim İstanbul'a gitmek için geçerli bahane bulabilirsiniz.
Defalarca yazdim aldatmiyor demedim o evde birinin yasamadigindan eminimim dedimNasıl emin olabiliyor ben de hiç anlamadım
İnsan aynı evin içinde yaşadığı eşinden emin olamıyor yeri geliyor da ..
Sen de beni 2 senedir kandırıyorsun dersiniz eşine.Peki nasil bisey bulabilirim ki doktora gidince bisey cikmazsa ailece uzerime cullanacaklar yalan soyledin diye
Hatta doktor tedbir amaçlı 3-4 haftada bir kontrol istedi dersiniz İstanbul'da kalıcı olmak için.Defalarca yazdim aldatmiyor demedim o evde birinin yasamadigindan eminimim dedim
Sizin anneniz babaniz ne diyor bu durumaGoturmuyor iste goturseydi yerdede yatardım
Kotu olduğum zamanlar oldu ama şimdi iyiyim. Benle beraberken başkasını da idare eden adamla etinden et koparsalardi evlenmedimKız ayrılsaydı siz evlenirdiniz.
O şe...size hayır diyemeyecek kadar zayıfsınız.
Bir daha benzer durumlara düşmemek için iradenizi kuvvetlendirmeye bakın.
bu konuda sakın mi durdun ? Eğer öyleyse eşine söyle ya işini senin olduğun yere taşısın ya da seni hemen yanına olsun olur mu hiç öyle şey sende insansın eşini istersin ynındaAslinda kafam karisik oldugu icin yaziyorum.bildiginiz uzere esim daha gelmedi(1.5 yildir istanbulda bizden ayri yasiyor orda calisiyor maddi durumu hizi goturecek derecede iyi neyi bekliyoruz bende anlamadim biz maddi ve manevi asiri zorluk cekiyoruz biz dedesinin evinde kaliyoruz bilmeyenler eski konuma bakabilir) ve ben kizimi okula kaydettim 1.sinifa basladi yine babasi olmadan.Esim 2 abisiyle ortak calisiyor kazançları zararlari kasalari ayni yerden cikiyor.Bir kaynım bu yil evlendi evini oraya kurdu bir kayniminda evi burda kayinpederimin bahcesindeydi kaynımin iside burda yani cocuklariyla ayni şehirde.Dun esi aradi hakkini helal et biz gidiyoruz cocuklarim artik istanbulda okuyacak biz orda yasayacaz dedi..(5 cocuk).bisey diyemedim ama cok içerledim madem bunlarin ailede her isi bir biz burda esim olmadan neyi bekliyoruz babalarinin yaninda 2 cocugun yeri yokmuydu...
Alinganlik yapmıyorum ki bilet kestim geliyorum dedim kabul etmedi kabul etmese yer yurt bilmese nasil giderimSen niye bekliyorsunki .Toparla iki bavul .Nufusa git önce.Mahallenin muhtarina git kaydol cocuklari okula oraya yazdir gec .
Sen halledebilirsin bunu .
Hayatta bazi seyleri söke söke alirsin bazende kolay olur .
Bu o kadar da zor degil .Belki kocan vay be karıma bak diyecek .Belki oda kararsiz seni bekliyor .
Alınganlikla işler hallolsaydi oooohooooo.
Cok direndim kabullenmedibu konuda sakın mi durdun ? Eğer öyleyse eşine söyle ya işini senin olduğun yere taşısın ya da seni hemen yanına olsun olur mu hiç öyle şey sende insansın eşini istersin ynında
Kabul etmiyor nasil gidiyim kiben duramazdim alır çocukları giderdim.
Adresi bilmiyor musunuz?Kabul etmiyor nasil gidiyim ki
Gril mesele gidip yerleşmek değil ki adam karısını ve çocuklarını istemiyor, bildiğim kadarıyla ziyarete bile gelmiyor, ve karısının ne istediği umrunda değil.Sen de beni 2 senedir kandırıyorsun dersiniz eşine.
İstanbul'daki doktor iyi huylu kist dedi. İlaç verdi dersiniz.
Basit bir vitamin alır içersiniz.
Sonuçta sizinle doktor odasına girmeyecek eşiniz.
Semti biliyorum o kadar ama kime sorsam adresi verirler ya ben simdi bile bilet kes geliyoruz dedim biraz agir laflar dedim diye onu bahane ediyor simdide.evet gercekten agir konustum bize sahip cikmazsan cikacak insan cok hatta bazen uvey baba oz babadan daha dostane oluyor senin gibi ihanetci olmaz dedim.ama sizcede hakli degilmiyimAdresi bilmiyor musunuz?
Kocanınızın nerede yaşadıgını gerçekten bilmiyor musunuz?
Farkındayım.Gril mesele gidip yerleşmek değil ki adam karısını ve çocuklarını istemiyor, bildiğim kadarıyla ziyarete bile gelmiyor, ve karısının ne istediği umrunda değil.
Büyük ihtimal orda yuvasını bozmadan kendisi istanbulda dost hayatı yaşıyordur. Yoksa zorunluluk olmadıktan sonra bi erkeğin karısından bir buçuk sene Ayrı kalabilmesi mantıklı değil.
Haklisiniz.bugun baya direttim kendime hakim olamadim biraz agir konustum o konusmamla sucluyor beniKendi isteginizle mi evlendiniz? Lutfen artik kendinize bir iyilik yapin daha ne kadar bekleyeceksiniz? Size yazik degil mi o hayatini yasasin siz bekleyin varmi boyle bir sacmalik. Aile buyuklerinizden destek isteyin gerekirse belli ki tek basiniza gidemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?