Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Peki nasil bisey bulabilirim ki doktora gidince bisey cikmazsa ailece uzerime cullanacaklar yalan soyledin diye

Peki nasil bisey bulabilirim ki doktora gidince bisey cikmazsa ailece uzerime cullanacaklar yalan soyledin diye
Sen de beni 2 senedir kandırıyorsun dersiniz eşine.

İstanbul'daki doktor iyi huylu kist dedi. İlaç verdi dersiniz.
Basit bir vitamin alır içersiniz.
Sonuçta sizinle doktor odasına girmeyecek eşiniz.

Defalarca yazdim aldatmiyor demedim o evde birinin yasamadigindan eminimim dedim
Hatta doktor tedbir amaçlı 3-4 haftada bir kontrol istedi dersiniz İstanbul'da kalıcı olmak için.
3-5 ay doktor kontrolü bahanesiyle kalırsınız, o süreçte ev açması için ikna edersiniz.

Kız ayrılsaydı siz evlenirdiniz.
O şe...size hayır diyemeyecek kadar zayıfsınız.
Bir daha benzer durumlara düşmemek için iradenizi kuvvetlendirmeye bakın.
Kotu olduğum zamanlar oldu ama şimdi iyiyim. Benle beraberken başkasını da idare eden adamla etinden et koparsalardi evlenmedim

Sen niye bekliyorsunki .Toparla iki bavul .Nufusa git önce.Mahallenin muhtarina git kaydol cocuklari okula oraya yazdir gec .
Sen halledebilirsin bunu .
Hayatta bazi seyleri söke söke alirsin bazende kolay olur .
Bu o kadar da zor degil .Belki kocan vay be karıma bak diyecek .Belki oda kararsiz seni bekliyor .
Alınganlikla işler hallolsaydi oooohooooo.

Eşin seni kandırıyor aç gözünü
Seni asla götürmeyecek
Senin şu an olduğun yerde biri olmak zorunda ve o kurban sensin maalesef

Yerinde olsam rest çekerim
Ya sen gel ya bizi al
Ya herşey biter
Derim yani!!!

bu konuda sakın mi durdun ? Eğer öyleyse eşine söyle ya işini senin olduğun yere taşısın ya da seni hemen yanına olsun olur mu hiç öyle şey sende insansın eşini istersin ynında

Alinganlik yapmıyorum ki bilet kestim geliyorum dedim kabul etmedi kabul etmese yer yurt bilmese nasil giderim

Sen de beni 2 senedir kandırıyorsun dersiniz eşine.

İstanbul'daki doktor iyi huylu kist dedi. İlaç verdi dersiniz.
Basit bir vitamin alır içersiniz.
Sonuçta sizinle doktor odasına girmeyecek eşiniz.
Gril mesele gidip yerleşmek değil ki adam karısını ve çocuklarını istemiyor, bildiğim kadarıyla ziyarete bile gelmiyor, ve karısının ne istediği umrunda değil.
Büyük ihtimal orda yuvasını bozmadan kendisi istanbulda dost hayatı yaşıyordur. Yoksa zorunluluk olmadıktan sonra bi erkeğin karısından bir buçuk sene Ayrı kalabilmesi mantıklı değil.

Adresi bilmiyor musunuz?
Kocanınızın nerede yaşadıgını gerçekten bilmiyor musunuz?
Semti biliyorum o kadar ama kime sorsam adresi verirler ya ben simdi bile bilet kes geliyoruz dedim biraz agir laflar dedim diye onu bahane ediyor simdide.evet gercekten agir konustum bize sahip cikmazsan cikacak insan cok hatta bazen uvey baba oz babadan daha dostane oluyor senin gibi ihanetci olmaz dedim.ama sizcede hakli degilmiyim

Kendi isteginizle mi evlendiniz? Lutfen artik kendinize bir iyilik yapin daha ne kadar bekleyeceksiniz? Size yazik degil mi o hayatini yasasin siz bekleyin varmi boyle bir sacmalik. Aile buyuklerinizden destek isteyin gerekirse belli ki tek basiniza gidemiyorsunuz.

Farkındayım.
Ancak karısının yani konu sahibinin tek çıkar yolu bu.
Ya memlekette dul kadın gibi kaynana evinde köle gibi yaşayıp ömrünü çürütecek.
Ya da İstanbul'a gidip, çocuklar biraz büyüdüğünde işe girip boşayacak koca müsveddesini.
En azından İstanbul'da istediği hayatı yaşar kimseye hizmetçilik yapmadan.

Haklisiniz.bugun baya direttim kendime hakim olamadim biraz agir konustum o konusmamla sucluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…