Uyuyamıyorum!

bende uyuyamıyorum,iyice düzen bitti ramazan geleli .. :37::37::37:
sabah oluyo gün ağarıyo halen gözler ahanda böyle oliyy :53::111::111:
gecen 2 gün boyunca uykusuz yasayabildim basardımmmm :9::52::52:

Evet üye olduğumdan beri BDV'ın abonesi oldum, Allah daha büyük sorunlar vermesin bizlere inşallah:nazar:

Başlıkta belirttiğim gibi, uyuyamıyorum. Saat sabahın 5'i oluyor, 6'sı oluyor hatta 9 bile oluyor ben zor uyuyorum. Ne zaman uyursam uyuyayım 11:30 gibi de kalkarım nedensiz, bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Hastalık mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım, sıcaklardan da olabilir, bilemiyorum:105: Aranızda benim gibi olup uyku problemi yaşayan var mı? Nasıl aştınız bu sıkıntıyı? Bazı çaylar iyi geliyormuş sanırım? İlaç bile önerseniz süper olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederimm:109:

Ramazan dolayisiyla bende de oluyo ama ben gec kalkiyorum :) ayni sorun ablamda da oluyor 2 gun uyumadigi oluo bazen ama donem donem oluo bu surekli bisey degil.. Belki sizinde oyledir ayran veya süt icin gece :)

Ramazan dolayisiyla bende de oluyo ama ben gec kalkiyorum :) ayni sorun ablamda da oluyor 2 gun uyumadigi oluo bazen ama donem donem oluo bu surekli bisey degil.. Belki sizinde oyledir ayran veya süt icin gece :)

Ayran çok sevmem canım ama dün süt içtim psikolojik olarak uyuttu sanırım:52: önerilen çayları alacağım yarın:31:

Ben gece hic uyuyamadim dedigimde annem cok mu dusundun der. Yani surekli dusundugun bisey varsa belki o engel oluyodur uyumana

Bende çay çorba işe yaramıyor, 2 günde toplam 4 saatlik uykuyla duruyorum, çok şükür oruç aksamıyor, namaz kılıp dua ediyorum, hatta gece bi ara mutfak dolabını sildim:1: Ütü yaptım gündüz yıkanan çamaşır ve nevresimleri ütüledim.. İftara doru uykum vardı, az yedim uyuyım diye, uyuyamadım yine, yaz geldi akşam saat 10 da dışarıda çocuk sesleri, çocuklar neysede apartman önünde oturan annelerinin gürültüleri.. Komşum sessiz olun demeye balkona çıktım, çay içiyoruz gel dediler ya:53: düşüncelilermidir nedir.. sonra uyku uçtu.. hala kayıp.. :52:

Back
X