- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Benim de olmuştu bir dönem. Annem doktordur bi şurup getirdi bana. Adı passiflora. Bitkiseldir. Yatmadan yarım saat önce bir ölçek içerseniz rahatlatacaktır
Mustafa Kemal'in askeri.
Öncelikle geçmiş olsun. Atarax adında bir kaşıntı ilacı var. Fakat en büyük yan etkisi uyku yapmasıdır. Bu yüzden çoğu kişi kaşıntısı olmadığı halde uyku problemi için bu ilacı kullanır. Siz de deneyebilirsiniz.
Cok tesekkur ederim .
Aliskanlik da yapmaz cok mantikli aslinda . Yarin alayim bir de onu deneyeyim.
İlac kullanmadan bir oneriniz var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar
Evet sıkıntı belli uyuyamıyorum ben .
Yıllardır ciddi bir uykuya dalma problemi yaşarım zaten ama hiç bu kadar olmamıştı . Daha önce 1 saat yatakta döner uyurdum . En ufak sese uyanırım ben uyanır gene de bir şekilde uyurdum .
Bugün 6.gün oldu . Yatıyorum dön dön dön yatakta . Yok uyıuyamıyorum . Parça parça toplasanız gecede 2 saat . Dönmekten yorulup sızdığımda dışardan gelen en ufacık çıtırtıda gözlerim faltaşı gibi açık sonrası da malum uykusuz saatler .
Yatmaya korkar oldum ya artık . Başıma geleceği biliyorum çünkü ışıkları kapatıp yatağa girdiğim anda yorgunluktan ölsem bile uyuyamıyorum .
Düzenli terapiye gidiyorum . İlaç kullanmak istemedim .
Ne olur ne olmaz diye düşük dozda bir uyku ilacı verdi doktorum çok sıkışırsan kullanırsın , Bu alışkanlık yapmaz diye . Onu kullandım 1 2 sefer o zamanda aptal yapay bir uyku , sabah zonklayan bir baş .
Vallahi çıldırıcam bu uykusuzluktan artık .
8 saat yol çektim bu sıcakta normalde çoktan uyumam lazım yok gözlerim acıyor artık ama yatağa yattığım zaman başıma gelecekleri bildiğimden korkuyorum uyku moduna geçmeye .
Var mı bu uykusuzluğa bir önerisi olan
Odanızın sessiz ve karanlık olmasına dikkat edin. Olmadı şu uyku için kulaklıklardan deneyebilirsiniz. Odanızın sıcak olmamasına dikkat edin. Özellikle yaz sıcaklarında insanı bunaltıyor. Yatmadan önce sıcak bir duş alın. Yarım saat yatağınızda kitap okumaya çalışın. Bu tarz öneriler geneldir. İlacında pek alışkanlık yapacağını zannetmiyorum. İnşallah rahat bir uyku çekersiniz.
Bır de yastıgınızın altına bır tutam lavanta koymayı deneyın.
Ayrıca, su sayfada da bır dua var. Umarım yararlanırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719834&page=20
Zıkır çekmeyi denedınız mı?
Merhaba kızlar
Yıllardır ciddi bir uykuya dalma problemi yaşarım zaten ama hiç bu kadar olmamıştı . Daha önce 1 saat yatakta döner uyurdum . En ufak sese uyanırım ben uyanır gene de bir şekilde uyurdum .
Bugün 6.gün oldu . Yatıyorum dön dön dön yatakta . Yok uyıuyamıyorum . Parça parça toplasanız gecede 2 saat . Dönmekten yorulup sızdığımda dışardan gelen en ufacık çıtırtıda gözlerim faltaşı gibi açık sonrası da malum uykusuz saatler .
Yatmaya korkar oldum ya artık . Başıma geleceği biliyorum çünkü ışıkları kapatıp yatağa girdiğim anda yorgunluktan ölsem bile uyuyamıyorum .
Ne olur ne olmaz diye düşük dozda bir uyku ilacı verdi doktorum çok sıkışırsan kullanırsın , Bu alışkanlık yapmaz diye . Onu kullandım 1 2 sefer o zamanda aptal yapay bir uyku , sabah zonklayan bir baş .
8 saat yol çektim bu sıcakta normalde çoktan uyumam lazım yok gözlerim acıyor artık ama yatağa yattığım zaman başıma gelecekleri bildiğimden korkuyorum uyku moduna geçmeye .
Uykuya geçememe sorununu yaşadığım oldu birkaç kez ama doktorumun verdiği ilaçlar da etkisini gösterirdi.
İlaç isimlerini bile hatırlamıyorum. Her defasında farklı doktor farklı reçete olduğu halde kesin çözüm oluyordu.
Ertesi gün sabahtan itibaren ilaca ait hiçbir yan etki hissetmiyordum. Bir süre sonra ilaçsız uyumayı denediğimde sorunum
bitmiş oluyordu.
İlaca karşı tepkili olduğun için mi etki etmiyor acaba?
Ya da uykuya geçememe nedeninin bulunup tedavi edilmesi gerekiyordur.
Uykusuzluğun etkilerini yaşamaktansa ilacın etkilerini yaşamak daha mantıklı bence.
Dilerim en kısa zamanda bu sorundan kurtulursun.
Huzurlu tatlı uykular dilerim.
Melisa çayıyla mışıl mışıl uyurum ben
Rezene de iyi geliyor
Her akşam ılık bir duş aldıktan sonra lavanta yağıyla masaj da yapabilirsiniz uyumanıza yardımcı olur
Yastığınıza bir kaç damla lavanta yağı damlatmayı deneyin, mışıl mışıl uyutuyor :)
Ah canım ya keşke uyuyabilsen hem sana hem vucüduna çok iyi gelir. Beynin uykuda ki problemlere alışmış o yüzden aynı tepkileri veriyor galiba.
Umarım çok ilerlemez bu durum . :26:
kahve çay sigara... bunlar uyku kalitesini düşürürler ben de uyuyamazdım terfi sınavı açıldı dersin başına geçer geçmez uyku bastırır oldu :) tuhaf tuhaf huylar türetiyorum :)
ben bu uykusuzluk problemini yakın zamanda yaşadığın üzüntüye bağlıyorum. ister istemez kafanın içinde sorular yaşanılanlar vs dönüp dolaşıyor. ne zaman ki içinden bu sıkıntıları atacaksın, o zaman daha rahat uyuyabileceğini düşünüyorum.
lavanta cayı iç yatmadan iki saat önce. buharını falan kokla odana yay lavanta buharını. bende de oldu üç gün falan önce. psikolojim cok iyi değildir kafama takarım cok sey. gecen gun gene oldu takıntılarım arttı dön dön cıldırdım cok zor bişey Allah yardımcımız olsun 2 gündür uyuyabiliyorum ama yataga girmekten korkuyorum ağlayarak girdiğim oluyo yataga. ve uyuyamayınca insanın aklına o kadar kötu seyler geliyo ki. kokularım artıyo cok kötu oluyorum. doktor ne diyo sana terapilerdeMerhaba kızlar
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?