Uyuyamıyorum !!!

atarax dene bence bu gece, hergün kullanırsan etkisini kaybeder, ama 3 günde bir gece 11 gibi alabilirsin bi tane, anti depresan ya da uygu ilacı değil alerji için ama drler uyku sorunu olanlara hafif diye veriyor
elma yeme adaçayı içme, kafein kola vs tüketme derim, ve mutlaka spor yapmalısın mutlaka bir saat tempolu yürü bence bu çok önemli
yattığın yer serin ve karanlık olmalı, sıcak yerdeysen klimalı oda da yat, geceleri serin olan bir yerdeysen mutlaka camın açık olsun, ben kışın bile cam aralaık yatarım çünkü uyku kalitesi çok fark ediyor
yatmada önce yemek yeme, karnın ne aç ne tok olsun
benim önerilerimde bunlar inşallah bu gece uyursun:13:

Son düzenleme:

Dun gece yatmadan papatya cayi ictim evde varmis rahatlatti ama uyumami saglayamadi gene saatlerce döndüm durdum.
Yarin bir de yatmadan 1 2 saat once sigara icmemeyi deneyecegim .
Bugun cay kahve de icmeyeyim . Kaynagi kesfetsem gerisi kolay
Cok tesekkur ederim :)

Papatya çayı da iyi geliyor. Hem sakinleştirici etkisi var hem de mis gibi uykuya daliyorsun.
Cayi ictim gevsetti ama uykuya gecemedim gene

lavanta al canım onun cayını iç o iyi gelir geçmiş olsun

Bir de lavanta deneyeyim canim. Cok tesekkur ederim.

Aslinda odam baya serin oluyo . Hem camim acik yatarim bende.
Ataraxi mutlaka deneyeyim bende .
Soylediklerini bu gece icin uygulayayim .
Butun gece gene gezdim durdum evde deli gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uykusuzlukta büyük sorun ..
ramazanda uyku bozulmustu 2 gündür yorgunluktan uyuyorum ..
destek alabilirsiniz,insallah düzelir ..

uykusuzlukta büyük sorun ..
ramazanda uyku bozulmustu 2 gündür yorgunluktan uyuyorum ..
destek alabilirsiniz,insallah düzelir ..

Terapiye gittigimde bu konudan da tekrar bahsedecegim .
Allah dusmanima vermesin uykusuzluk berbat bir sey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyuyabildin mi

Ben sabah 6.30 da uykuya dalabildim, sıcaktan mı gürültüden mi bilemiyorum ama bu yıl bende sık sık uykusuzluk çekiyorum...

Ben bitki çayı içemiyorum, bana da melisa çayı demişlerdi, kendimi zorlayacağım içmek için...

sarı kantaron ya da valerian iç canım, gerçi melisayı içemezsen bunları hiç içemezsin ya
en iyisi doğadanın poşet relax çayından iç, iki kupa her akşam

Son düzenleme:

Uykuya dalmakta sorun yaşadım gene ama normalde 40 kez uyanan ben biraz daha az uyandım dün gece .
Doktorun verdiği ilaçtan yarım aldım . Sabah kalktığımda o sersemlik eskiye nazaran daha azdı .
Uzun zamandan beri geçirdiğim en verimli uykuydu ama genel olarak .
Aptal aptal kabuslar görmedim en azından lavanta yağı ve bitki çayları bie nebze olsun iyi geldi .

canım bi psıkıytrıye yada bı doktora gıtsen belkı bukadr cekmeyeceksın bilincaltı bırtakım seyler var bellıkı o da sana boyle yansıyor ve durum suan farklılasmıs uyku moduna gecmeye korkuyosun ki zaten bu sekılde uyuman mumkun degıl.çok gecmıs olsun ınsallah atlatrsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…