bende güç bela ameliyat olmaya karar vermiştim ama bu yazdıklarını görünce bende çok üzüldüm,yapılan burun çok güzelde olsa insan kendine yakıştıramayabiliyo,inan ki en korktuğum şeylerden biri sonuç,eski burnumu ya ararsam diyorum hep

((fotolarının büyük halini göremedim ama önden çok doğal duruyo esasında,arkadaşların bi bildiği vardır sıkma canını heralde ilk alçı bant çıktığında ne güzel olmuş diyen yoktur,inşallah zamanla alışırsın canım....
vallahi bana sorarsan ameliyat falan olma canim.
ben suan dertsiz basima dert actim diye dusunuyorum tamamen :bbo:
acikcasi pismanim
bu dusuncem zamanla gecer mi bilmiyorum ki oyle umit ediyorum ama bilmiyorum ne kadar degisir bu durumum...
herkes gececek diyor, bekleyecegim bakalim ne olacak.
bence hic girme bu islere, ne olacagi belli olmuyor iste.
hersey sansa kaliyor...
insallah zamanla alisirim canim
yakindan gorseniz boyel soylemeyeceginizden eminim cunku yanimdakiler bu konuda hakli oldugumu soyluyorlar ama yine de yorummunuz icin cok tesekkur ederim canim:))
cok moral veriyor bu tur yorumlar
Cnm msn e şimdi girdim eve yeni geldim kusura bakma.
ama diğer kızların da soylediği gibi gayet de senin kuruntun birazcık :)
bantsız hallerini ekliyorum şimdi albume girince göz atarsın tatlım.
içini rahat tut önemli olan senin memnuniyetit tabiki en başta ama yeni bir burun, yüzünde buyuk bir değişiklik yaşadığın için alışman zor oluyor seni anlıyabiliyorum. Ama geçicektir canını hiiiç sıkmana gerek yok :)
bak tarafsızlar,seni tanımayanlar bile pozitif yorum yaptı hep ki biliyorsun çok dobra üyeler var kötü olsa kesin olmamış diyen çıkardı!
onemli degil canim.
cidden yapaylik konusunda hakli oldugum soyleniyor sadece benim kuruntum degil ki tatlim...
burun uclarimiz seninl birbirine cok benziyor.
ama yandan farklilar.
yandan seninkini ben kendi burnumdan daha cok begendim. keske seninki gibi isteseymisim burnumu

(
evet alismak cok zor oluyor canim.
kk uyelerine guveniyorum, onlara inaniyorum hepiniz cok yardimci oluyorsunuz.
hepinize binlerce kez tesekkur ederim.
alismaya calisiyorum tatlim