- 22 Kasım 2010
- 11.303
- 20.258
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Yaşamayan bilemez. Allah kimsenin başına vermesin. Sınanmadığınız acılar üzerinden konuşmayın.Eltiniz bence ayıp ediyor. Üzülüyor olabilir ancak her çocuğu olandan kaçacak kendini eve mi kapatacak? Çok mantıksız.. amcası çocuğu görmek istiyor ve görmek hakkı.. Bence bi konuşun neden mesafe koyduğunu acikca sorun belki sorun bebek değil de başka birseydir ?
Eltini zorlama.ruh halini neler hissettiğini bilemezsin. Belki hiç çocuğu olmayacak, sizi görünce üzülüyor olabilir, çocuğa yakın dursa kıskanıyor denebilir, kırılabilir. Çok çirkef insanlardan kimbilir neler duymuştur. Çok hassas bir konu olayları akışına bırakın. Özleyen size gelsin sevsinKlasik anlaşamayan eltiler profilinden uzaktık aslinda biz. Eşimin abisiyle eltim 11 yıldır evliler. Biz de eşimle 12 yıldır tanışıyoruz, 5 yıldır da evliyiz. Yani eltimi uzun zamandır tanıyorum ve ilk tanistigimizda cok tatlı biri olduğunu düşünmüştüm. Kendisi benden 8 yaş büyük, ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve eslerimizin de arasında cok sıkı bir bağ olmadığı için pek görüşemiyoruz. Anca bayramda seyranda veya aileden birilerinim dogum gunu
Eltimin cocugu yok. Olmuyor mu vs hic konusu olmuyor aile icinde. Kvalidem basta olmak üzere herkes bu tür konularda hassas ailede. Bizim 1 yıl once bebeğimiz oldu. Eltim hamileliğimi öğrendiğinden beri resmen benden kacar oldu. Evet öncesinde de cok bir samimiyetimiz yoktu ama en azından dogum günlerimizde arardık kutlardık birbirimizi. Iki doğum gunum gecti tik yok mesela. Veya kvalidem de bizim de olduğumuzu öğrendiğinde gelmiyor. Benim olduğum hiç-bir organizasyona katılmiyor. Bebegim doğdu sadece 9 günlükken eşiyle ve kvalidemle ziyarete geldiler onda da cok kisa oturdu neredeyse hiç muhabbet etmedi. Hep benim sorularıma cvp verdi o kdr. Bir kez de bundan 4 5 ay sonra bayramda kvalidemin evinde bir araya geldik yarimsaat oturmadan bi yere geçeceğiz deyip kalktilar. Surat hep beş karış.
eltim cocuk konusunda hassas olabilir, psikolojisi belki bazı şeyleri kaldırmıyor olabilir. Samimi olmak konusunda onu zorlayacak halim yok. Bebegimin mevlutune, dogum gününe vs hiç-bir sey e davet edildiği halde gelmedi. Yalniz kaynım çocuklara cok düşkün ve surekli eşimi arayıp oğlumu kastederek x i cok özledim foto at video at, bize getir deyip duruyor. E eşin fellik fellik kaçıyor çağırınca gelmiyor denmiyor haliyle. En son kaynım gecen gece ickiliyken arayi p x de benim bi oglum.ama az görüyorum cok özlüyorum zaten benim çocuğum olmuyor niye sık görüşemiyoruz vs demiş eşime.
size sorum şu, kaynimi severim ve bu konuşmasi da içime oturdu acikcasi. Acaba bi h.sonu bize kahvaltiya mi cagirsak veya kvalidem de mi toplanmayı teklif etsek yeğenini görmesi icin? Yoksa eltim zaten istemiyor hic zorlamayayım mi görüşme konusunda? Ha diyeceksiniz belki sizden hoşlanmıyor cocukla alakasi yok. Ama bebegimdeb once hic kacma durumu yoktu davete de icabet eserlerdi. Nerdeyse 2 senedir bebekle beraber gorusemez olunca ister istemez boyle dusunuyorum. Yerimde olsanız su kahvalti teklifi konusunda ne yapardınız? Görüşmesek kaynım gene arayıp x i bize getirin demeye başlayacak
Canim niyetin cok iyi ama hic ustune gitme.Sukur cocugun olmus ama olamayan bayanlarin psikolojileri sagolsun cevre baskisiyla da bozulabiliyor.O cocugu gormek bile onu fena yapiodur.Benim komsumun boyle durumu vardi esiminde akrabasinin esi oluyor inan kadin esimle beni bosanma asamasina getirdi kiskancligindan kafayi yedi tup bebekte tutmayincaKlasik anlaşamayan eltiler profilinden uzaktık aslinda biz. Eşimin abisiyle eltim 11 yıldır evliler. Biz de eşimle 12 yıldır tanışıyoruz, 5 yıldır da evliyiz. Yani eltimi uzun zamandır tanıyorum ve ilk tanistigimizda cok tatlı biri olduğunu düşünmüştüm. Kendisi benden 8 yaş büyük, ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve eslerimizin de arasında cok sıkı bir bağ olmadığı için pek görüşemiyoruz. Anca bayramda seyranda veya aileden birilerinim dogum gunu
Eltimin cocugu yok. Olmuyor mu vs hic konusu olmuyor aile icinde. Kvalidem basta olmak üzere herkes bu tür konularda hassas ailede. Bizim 1 yıl once bebeğimiz oldu. Eltim hamileliğimi öğrendiğinden beri resmen benden kacar oldu. Evet öncesinde de cok bir samimiyetimiz yoktu ama en azından dogum günlerimizde arardık kutlardık birbirimizi. Iki doğum gunum gecti tik yok mesela. Veya kvalidem de bizim de olduğumuzu öğrendiğinde gelmiyor. Benim olduğum hiç-bir organizasyona katılmiyor. Bebegim doğdu sadece 9 günlükken eşiyle ve kvalidemle ziyarete geldiler onda da cok kisa oturdu neredeyse hiç muhabbet etmedi. Hep benim sorularıma cvp verdi o kdr. Bir kez de bundan 4 5 ay sonra bayramda kvalidemin evinde bir araya geldik yarimsaat oturmadan bi yere geçeceğiz deyip kalktilar. Surat hep beş karış.
eltim cocuk konusunda hassas olabilir, psikolojisi belki bazı şeyleri kaldırmıyor olabilir. Samimi olmak konusunda onu zorlayacak halim yok. Bebegimin mevlutune, dogum gününe vs hiç-bir sey e davet edildiği halde gelmedi. Yalniz kaynım çocuklara cok düşkün ve surekli eşimi arayıp oğlumu kastederek x i cok özledim foto at video at, bize getir deyip duruyor. E eşin fellik fellik kaçıyor çağırınca gelmiyor denmiyor haliyle. En son kaynım gecen gece ickiliyken arayi p x de benim bi oglum.ama az görüyorum cok özlüyorum zaten benim çocuğum olmuyor niye sık görüşemiyoruz vs demiş eşime.
size sorum şu, kaynimi severim ve bu konuşmasi da içime oturdu acikcasi. Acaba bi h.sonu bize kahvaltiya mi cagirsak veya kvalidem de mi toplanmayı teklif etsek yeğenini görmesi icin? Yoksa eltim zaten istemiyor hic zorlamayayım mi görüşme konusunda? Ha diyeceksiniz belki sizden hoşlanmıyor cocukla alakasi yok. Ama bebegimdeb once hic kacma durumu yoktu davete de icabet eserlerdi. Nerdeyse 2 senedir bebekle beraber gorusemez olunca ister istemez boyle dusunuyorum. Yerimde olsanız su kahvalti teklifi konusunda ne yapardınız? Görüşmesek kaynım gene arayıp x i bize getirin demeye başlayacak
Allah her kadına anne olma duygusunu yaşatsınYaşamayan bilemez. Allah kimsenin başına vermesin. Sınanmadığınız acılar üzerinden konuşmayın.
bende aynı durumdayım bunu konu sahibinin anlamasına imkan yok maalesefBenimde evladım olmuyor nasip işte Allah vermeyince yok kaçması çok doğal bunu anlayamazsınız sizde haklısınız ama o kadında haklı
Anlamasınıda çok beklemiyorum acıkcası vicdansızca yorum yapılmasına üzülüyorum sadece ben evden bile çıkmak istemiyorum çocukla ilgili insanlar soru soracak diyebende aynı durumdayım bunu konu sahibinin anlamasına imkan yok maalesef
Saldırı değil, gerçeklerden bahsediyorum. O psikoloji ile olgun ve sağlıklı olunamıyor. Yaşayan biri olarak söylüyorum.Allah her kadına anne olma duygusunu yaşatsınsaldırıya geçmeyin hemen ben olgun olmaktan yanayım cevremde evladı olamayıp çocukları çok seven oynayan gidip gelen insanlar var.. çocuğumuz olmuyor diye kimseye gidip gelmeyecek miyiz tamam elbet üzülür insan ama mantıksız.. insanlarla gorusmelerimizi cocuklarinin olup olmamasına göre düzenlemek akıl karı mıdır? Bence değil..
Amcaya cok uzuldum gercekten benimde icime oturdu. Evet eside cok hassas psikolojisi bozuktur. Suan ne desem bilemedim. O insanlarin kalp agrisindan sonra sizin dogumgununjz bana hic dert gibi gelmedi. Lutfen amcasindan koparmayin surekli siz evinize davet edin. Yada esiniz alsin bebegi disarda amcayla bir saatde olsa vakit gecirsinler. Amca istemeden atin fotolarini videolarini. Ay cok uzuldum yaKlasik anlaşamayan eltiler profilinden uzaktık aslinda biz. Eşimin abisiyle eltim 11 yıldır evliler. Biz de eşimle 12 yıldır tanışıyoruz, 5 yıldır da evliyiz. Yani eltimi uzun zamandır tanıyorum ve ilk tanistigimizda cok tatlı biri olduğunu düşünmüştüm. Kendisi benden 8 yaş büyük, ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve eslerimizin de arasında cok sıkı bir bağ olmadığı için pek görüşemiyoruz. Anca bayramda seyranda veya aileden birilerinim dogum gunu
Değil mi çünkü ne açıklama yaparsanız yapın illaki bir çaresini!!! buluyorlarAnlamasınıda çok beklemiyorum acıkcası vicdansızca yorum yapılmasına üzülüyorum sadece ben evden bile çıkmak istemiyorum çocukla ilgili insanlar soru soracak diye
Allah da bize cennete nasip eder inşallahDeğil mi çünkü ne açıklama yaparsanız yapın illaki bir çaresini!!! buluyorlar
hani şimdi ben konu sahibine desem ki sen bebeğini tabi ki sevip öpeceksin ama bu aylarca yıllarca çabalayıp gözyaşı döken bir insanı nasıl yaralar anlamayacak o yüzden milyonlarca cümlemi alıp susuyorum
Amcaya cok uzuldum gercekten benimde icime oturdu. Evet eside cok hassas psikolojisi bozuktur. Suan ne desem bilemedim. O insanlarin kalp agrisindan sonra sizin dogumgununjz bana hic dert gibi gelmedi. Lutfen amcasindan koparmayin surekli siz evinize davet edin. Yada esiniz alsin bebegi disarda amcayla bir saatde olsa vakit gecirsinler. Amca istemeden atin fotolarini videolarini. Ay cok uzuldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?