Uzak duran elti

Olabilir ben eltimle empati yapmaya çalışıyorum hatalı davranmamak fikir almak icin konu açtım ama takıntılı nedense
Boyle birseyin empatisi olmuyor ama malesef , benim 5 sene olmadi cok sukur suan hamileyim ablamin hala daha olmuyo ve hamileligim hakkinda bise paylasmiyorum onunla , cunku kendisi cocuk hakkinda hicbisey duuymak ve konusmak istemiyo ve ben onu zorlamiuorum kaldi ki eltiniz yani neden yarasini kanatsin sizle konusup , yapacaginiz bir iyilik olur oda ona dua etmek evlat sahibi olmasi icin

yaklasik 3 sene cocuk icin uğrastim olmayacak diye bir şey yoktu aklimda ama insanin ciğeri sizliyor bunu kiskanclik olarak algilamayin insanin burnunda evlat kokusu tütüyor
bir ortama giriyorsunuz cocugunuz olmadigini bilenlerin tavri degisiyor cocuklarini severken sanki hasetlik yapacagiz ne bileyim nazar edecegiz bu hissi aliyorsun hatta birinin annesi daha ben ordayken tuz yakip bir parca tuzuda zorla agzima vermisti aman nazar olmasin diye kizi anne napiyosun sacmalama falan diye nagra atiyordu artik o anda ama o psikoloji bambaşka bir psikoloji
simdi bir arkadasimin cocugu olmuyor cokda severim kendisini 1 yildir ariyorum bulusmalardan hep kaciyordu
en son gecen aradim cok acil isim var benim kizi 20 dk sana biraksam olurmu dedim olur tabi dedi sesi degisti mutluda oldu hissettim
belki boyle bir sey yapabilirsiniz deneyin en azindan

Tamamen öyle hissettim, sebebini bilmiyorum ama ben eltiniz adına üzüldüm. Psikolojisinin bu konuda artık çok yıprandığını (11 yıl diyorsunuz) ve özellikle aile içi bu ortamlardan uzaklaşmak istediğini düşünüyorum. Size de doğrudan yaptığı bir saygısızlığı yokmuş.
Erkekler bu konuda biraz daha farklı oluyorlar. Kaynınız da içkiliyken aramış belki de dertlendi ve içinden geldi aramak bilemezsinizki.
Size ne desem bilemedim, belki de eltinize uzak olmak daha iyi geliyordur, psikolojisini bilemedim.

Evlenir evlenmez çocuk sahibi olan ablam benim yıllardır devam eden acılarımı anlamadı. Bana sürekli hamile haberleri verir hatta yeni doğum yapan bir kişinin doğumdan sonra anne kucağına verile anı, ana bebek sevgi dolu bakışmalarının olduğu resmi atmıştı. O böyle yaptıkça benim yaram kanıyordu. Lütfen bana artık hamilelik haberleri verme, şöyle yapma dememe rağmen yapıyordu.

Canim benim uzuldum senin icin bunu bir de en yakinin ablan yapiyor biz anlariz bana kimsee bole yapmadi ama ben kendi kendime yaptim yakin bi arkadasimin butun hamileligine sahit oldum , ilk bana haber verdi ultrasyon goruntulerini gosterdi aldigi kiyafetleri besigini arabasini , canim yanarak yaninda oldum belli etmedim ve o her defasinda sen naptin hastaneye gidiyomusun diye laf aradi , simdi diyorum neden yaptim bu kotulugu kendime neden uzak durmadim , sonra dogurdu hep bebek sevmeye gittim o mutfaga gittiginde bebegi kucagima aalip keske seen benim olsan diye mirildandim , bunlar baskalarina cok sacma gelir ama ceken bilir , gece yatarken burnuma bebek kokuyodu , simdi cok sukur bebegimi bekliyorum Allah kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlat versin

Bence empati yaparak biraz zaman tanıyın. Böyle durumlar cok hassastır. Birde ailede çocuklar doğunca cevrede herkes diger çifte başlar "siz niye yapmıyorsunuz?" gibi şeyler söylemeye. En iyisi zaman tanımak. Eşi belku durumun farkında pek değil. Bence şu anda Üstelemeyin. Zamanla düzelir.

Uzak duran elti en mis eltidir.

Yani zorla güzellik olmuyor. Kaynım üzülmese kendi secimi diyeceğim ama o bizi arayıp duruyor
Bence de degil. Kaybetmektense hic olmaması daha iyi bence ama her neyse konu bu degil.

Yani zorla güzellik olmuyor. Kaynım üzülmese kendi secimi diyeceğim ama o bizi arayop

Bence de degil. Kaybetmektense hic olmaması daha iyi bence ama her neyse konu bu degil.
yanılıyorsunuz. ben de kaybettim hiç olmaması daha acı verici. Sizin yaşadığınız onunki kadar ağır değil demek istemiştim. Empati yapamadığınıza emin oldum artık.

Evet kendileri istiyorsa takılsinlar bir iki saat bi yerlerde bu mantıklı geldi

yanılıyorsunuz. ben de kaybettim hiç olmaması daha acı verici. Sizin yaşadığınız onunki kadar ağır değil demek istemiştim. Empati yapamadığınıza emin oldum artık.
Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Yaşadıklarımız bir degil cunku. Varsın empati yoksunu olduğumu düşünün

Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Yaşadıklarımız bir degil cunku. Varsın empati yoksunu olduğumu düşünün
yaşamadığınız birşeyin empatisini yapamayabilirsiniz. neticede anne oldunuz. Yaptığınız düşük ile hiç anne olmamayı karşılaştıramazsınız. Tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değiliz.

bence hamile kalamamak hamilelerden kaçmak veya çocukları bebekleri sevmeye onlardan uzak durmaya engel değil benim için. felik felik kaçmak kaderini değiştirmiyor malesef.... çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum hemde bunu. gereksiz bir trip evet kendi içinde üzülürsün ağlarsın geceleri gündüzleri ama ne biliyim bana garip geliyo.

yaşamadığınız birşeyin empatisini yapamayabilirsiniz. neticede anne oldunuz. Yaptığınız düşük ile hiç anne olmamayı karşılaştıramazsınız. Tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Hanımefendi düşük yaptığımı size kim söyledi? Isterseniz bilgi sahibi olmadığınız bir konuda fikir sahibiymiş gibi davranmaktan vazgeçin artik. Zaten konumuz acıları yarıştırmak degil.

Yani uzak durmak kendi tercihi elbette ama ben de nasil davranacağımı bilsem keske bu durumda

Benimde evladım olmuyor nasip işte Allah vermeyince yok kaçması çok doğal bunu anlayamazsınız sizde haklısınız ama o kadında haklı
Ne alakası var yaa?
Kardeşinizin çocuğu olsa ondan da kaçacak mısınız?
Tövbe estağfurullah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…