- 14 Eylül 2014
- 20.888
- 99.897
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Öncelikle hırsınız niye bu kadar yoğun sakin olun empati yapmanız mumkun değil belli ki.Teknoloji gelisti olur onlarin da insallah .
Yogun calisan kadin 2senedir dogum gününüzü unutabilir belki tedavi görüyor sizi mi düşünecek surekli ben eltimin tarihini bile bilmem kutlamam.Fellik fellik kaçıyor falan yazmissiniz bence aramayin yani siz de fellik fellik kovalamayın. Ha bi de doğurmak cok önemli bir meziyet degil bunu da unutmayalım. Dua edin ve gölge etmeyin bence.Kayniniz cok istese gelir görür laf olsun diye diyordur belki de.
E bütün aile toplansa eltiyi çağırmasalar bu seferde beni kıskanırım diye uzak tutuyorlar çocuğum yok tabii olacak.
Aklım almıyor ya.
Kimi evlenemez, kiminin eşi erken ölür gencecik yaşında çocuğuyla mücadele verir, kimi çocuk İçin mücadele verir hayat böyle. Herkesin her şeyi mükemmel olamıyor.
Tamam psikolojisi zor olabilir. Ama arada bir davet edildiğinde eşi yeğenini görsün diye bir davete icabet etmek lazım.
Benim en yakın arkadaşımın eşi çocukları bir yaşındayken vefat etti. Biz ne zaman görüşsek baba kelimesi geçer diye ödüm kopuyordu. Hatta çocuklara evcilik fln oynatırken baba değil dede amca fln diyordum bebeklere. Arkadaşım yapma dedi. İkimizin fe alışması gerekiyor buna. Tüm okul hayatında karşısına çıkacak gün gelecek soracak dedi. Kaçmıyor mücadele ediyor yani.
Bana doğru gelmiyor çocuklu ve hamilelelerden kaçmak. Uzun vadede kaçana zarar. Tek başına kalacaksınız ileride bebeğiniz olduğunda. Bu sefer çocuklu insan arayacaksınız bebeklerinizi kaynaştırmak için.
Ha nispet yapan, sürekli çocuk anlatan tiplerse görüşmeyin. Dibine kadar haklsıınız ama burda konu sahibi asla yapmam öyşe şey diyor. Düzgünce bir aile oturmasını da yapabilmel lazım.