- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Densiz insan cok, o yuzden yaşadıklarıniz kolay degil. Zaten cocuk sahibi olamayanlarin acısını arttıran sey çevre baskısı bir yerde. Ama daha önce de dediğim gibi aile icinde, yani kvalidem kpederim vs kimse bu şekilde yaraya tuz basmaz. Hadi bir kez iki kez kötü gunundeydin negatif almıştın görmek istemedin vs ama eltimin kaçışı surekli. Hiç mo görüşmeyeceğiz bileyim ben de. Hoş görüşmesek benim kaybim ne. Böyle deyince de rahat bırak diyorlar benim zaten kimseyi görüşmeye zorladigim yok. Bayram oluyor seyran oluyor bizle bir araya gelmek istemiyorsa bileyim de o günler gitmeyeyim kvalideye mesela...
Diyorum ya sizde kendi açınız dan haklısınız..
Ben 5 yılda insanlarla görüşmeyi kestim...
11 yıl dile kolay düşünemiyorum bile..
RABBİM bu sınavı kimseye vermesin..
Düşün peygamber sınavı evlatsizlık...
Bizim piskolojimiz farklı kusura bakmayın...
Şuan kimseyle görüşmüyorum evime gelene de saygım sonsuz.. ama gelenler bile canımı acıtıp gidiyor.. daha geçen ay.. bi akrabam mesaj attı akşama müsait misiniz diye bende buyur gel dedim.. kapıdan girdi müjde bebeğim geliyor hamileyim dedi...
Eşimin yüzünü görseydiniz...
Bu kıskanma fln değil sakın yanlış anlamayın anlatması çok zor gerçekten...
Kimseye gitmek istemiyorum kimse de gelmesin evime çok kötü sürecteyiz kimseyi kaldıracak durumda degiliz... 3. Tedavim başlıyacak ve stresten uzak durmaya çalışmalıyız ne kadar mümkünse...