Uzak İlişki

womango

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
19
7
1
30
Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?

8 aylık sevgilinle birlikte otelde mi kalıyorsunuz?

yaşlar kaç ve neden bu güvensizlik?

Çok net .Biter.Yürüyor diyen de yalan,şüphe ile vs ile yürüyor.Gözden uzak olan sözünü de hatırlatırım.

8 aylık sevgilinle birlikte otelde mi kalıyorsunuz?

yaşlar kaç ve neden bu güvensizlik?
Ben 21 yaşındayım o da 25. Evet, otelde çünkü yaşadığımız şehirde evi vardı gidince evi de kalmadı. Ben de yurtta kalıyorum

2,5 yıllık sevgiliyken istanbula taşınmıştı eşim.
Tabi ben şok ,ben iptal, ben hergun ağlıyorum
Ama tatillerde gelırdı akrabasına görüşürdük Otelde falan kalmazdık
Çok zor o gunler bılırım ama guven en önemlısı ben hep güvendım oda bana Allah'ım yüzümü kara çıkarmadı.
Şuan 3,5 yıllık Evliyiz.

bana daha atraksiyonlu geliyo.
bi de ayrılık küçük sevgileri bitirir, büyük sevgileri artırır derler.
benim herif uzağa gidince daa kıymete biniyom ben.
ama kişiye göre değişiyo olabilir.

Otelde kalma kısmını bilemicimm. Ama bunu göz önüne aldığımda ve bu güvensizlikle ilişkinin seyri değişebilir gibi geldi bana

istediğin yerde kalabilirsin sonuçta kendinden sorumlu olan sensin.. şüphe duyup duymamanı bilemem ama gözün yemiyorsa uzatmadan bitir yok dayanıcaz diyorsan sabretceksiniz başka çözüm yolu olmadığına göre..

Otel konusu biraz bana ağır geldi.Neyse yüklenenler olabilir bana ,ben susayım, kaçayım en iyisi

ben 4 yıl uzak ilişki yürüttüm ama nasıl yürüdü orasını allah biliyor..Uzak olmak çok zor allah herkesi sevdiğine kavuştursun bence dertsiz başına dert alma

Otelde canımı sıkan kısım kendime ait bir yer olmaması, onun dışında endişe ettiğim bir durum yok. Malumunuz insan sevdiği kişiyle beraber uyumak ve birlikte olmak istiyor.

Çok didiklemezsen, pimpirikli değilsen, kıskanç değilsen elbette yürür neden yürümesin. Ama uzaktaki bir erkeğin %100 dürüst olup sevgilisine sadık kalacağı konusunda şüpheliyim. Aldatmasa bile başka kızlarla konuşabilir ya da normalde hoş karşılamayacağınız şeyler yapabilir.

benım ıcın gozden ırak gonulden de ırak olur, arada tatıl ıcın ıs ıcın ayrı kalınır ama maksımum bır hafta on gun, onun dısında aynı sehırde aynı ortamda olmak ve sureklı gozumun onunde olması tercıhımdır...
mesafe ılıskılerı yıpratır cogu zaman...

Biz de 6 yıl farklı sehirlerdeydik zordu ama her gün telefonda görüsürdük ...fırsat olursa ayda 1 gelirdi bir yerde yemek yer çay içer gönderirdim otel de görüsmeler pek hos durumlar değil ates ve barut yanyana durmaz diye bosuna dememisler dikkat edin kendinize ileriye dönük bazı seylerin bitmemesi için söylediklerim.Bu arada evlendik 7 yıl oldu ve yaramaz bir oğlumuz var:)

Benimde 1 yılı birlikte 5 yılı uzaktan uzağa devam eden bir ilişkim var. Şüphe ve güvensizlik iki taraf içinde geçerli. sen ona ne kadar güvenmezsen oda sana o kadar güvenmez. önemli olan şeffaf olabilmekte. Ama birbirinize kalpten bağlıysanız hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…