Uzak İlişki

Gözden uzak olan gönüldende uzak olur bence tabi çok sevenler ayrı ben dayanamazdım ayrılırdik

Gözden irak olan gönüldende uzak olurmus gibi genellemeler yapmak ne kadar dogru tartisilir. Her iliskinin kendine öz bir dinamigi bir yogunlugu var. Ama evet herkezin harci degildir uzaktan bir iliski yürütmek. Karsilikli güven, sevgi, saygi, anlayis varsa niye yürütülmesin ha arada mesefe yüzünden sorunlar cikabilir tabiki. Ama en azindan her iki ayda bir görüsülmesi gerekir. Zaten söylenmis aradaki mesafeninde bir sonu elbete olmali. Mesela 2 yila kadar sizin sehrinize gelir is icin yada ortak bir kararla evlenirlir gibi.

otelde neden birlikte kalıyosunuz? birlikte kalmadan sadece dışarda görüşseniz yetmiyo mu? hem ne biliyosunuz belki amacı sadece cinsellik? terkedilince üzülmiyecekmisiniz?
Amacı sadece cinsellik olan insan, bilmem kaç km uzaktan bu iş için gelmez, olduğu yerde de kadınlar var zira. Ki size "yarın yağmurlu olacak yanına şemsiye al" diyecek kadar duyarlı bir insan için cinsellik ilk sırada değildir. Sevgili olmanın getirdiği şeyler her insanda farklıdır, cinsel ilişkide sadece erkek tarafı zevk almıyor bir kere kurtulun şu düşünceden. Ya da salt erkeğin istediği bir şey de değil.

Güya kardeş gibi yakın sandığım insanla son yaşadığım tecrübelere dayanarak uzak mesafe ne sevgili ne arkadaş ne de başka birşey olur. Çünkü gerçekten o insanla değil de kafanda yarattığın biriyle iletişim kurmuş oluyorsun . O insanı tamamen tanımanın hiçbir imkanı yok, sana neyi nasıl anlatırsa inanmaktan güvenmekten başka çaren yok, kendini ve hayatını bambaşka bir şekilde anlatabilir ve sen ayda yılda bir görüşerek bunun doğruluğunu kontrol edemezsin. Uzak mesafe ilişkileri vakit kaybı ve yalan dolandan başka birşey değil. Eminim kendi çevrenden de birilerini bulabilirsin.

hangi düşünceden kurtulacağımı bana sen söyleyemezsin.. daha 20 yaşında bi öğrenciymişsin, uyarmak istedim.. banane napıyosan yap.. yarın öbür gün terkedilince burda ağlama.. sen bu işi çoktan kabullenmişsin.. kolay gelsin..

Esim istanbulda ben kirklarelindeydim. Bizim durumumuz daha farkliydi ailem istemiyordu görüşmemi kacak gocek 2 ayda bir gorusurduk. O da 4 bilemedin 5 saat. 5 senelik evliyiz 10. Yilimiz sevgi ve güven varsa her turlu yurutursun..

Nasıl bir küçük dünyan var ki "hah iki kişi seks yapıyor, evli değillerse kız kesin terk edilir." diyebiliyorsun? Evlenmeden ilişkiye girmeyince bir ömür beraber olacağın Adamı yatakta tanımıyorsun, deneyimsiz oluyorsun. Sonra da "ya kocam beni aldatıyor, kocam yatakta kötü, kocam benim performansımı beğenmiyor." Bence sus, sana her şeyi söyleyebilirim akıl da verebilirim. "Kadınlar Kulubü" burası bak, kadın.
Kadın salt çocuğa bakan, yemek yapan bir şey değil

Konu otelde kalmak vs degil herkesin kendi hayatı.uzak ilişki sorulmuş.. Bizde 2 yıldır uzaktan devam ediyoruz. Ilk aylar ilk yıl cok zor oldu nerdeyse her gun aglamakla geçti. Sevgilileri gormek canini acitir ama zamanla alisiliyor yada alismis gibi kandiriyorsun kendini. Ama ömrünü onunla geciricegini dusundugunde uzak gunler o kadar agir gelmiyor. Bazi ciftler yanindayken bile guvenmezken kmlerce uzaktan guvenmeyi ogreniyorsun. Gercekten iliskiniz kuvvetliyse dahada guclenir. Gozden irak olan gonuldende irak olur sozu moralinizi hiç bozmasin sevginize guveniyorsaniz. Zor oluyor ama sevginiz gucluyse gelecek gunlerin hayaliyle sabrediliyor

Valla cok fazla degisken var yuruyup yurumememesine etki edecek olan. Basta elestirilerimi yapip sonrada sana kendine sorman gereken ve kafa yorman gerek seylerin listesini yapayim.
Oncelikle oyle baska memleketlere gidip otelde falan kalmalar pek hos degil,o yaslarda her sevgili oldugunla evlilik hayalleri kurarsan cok yanlis yaparsin. Soyle degerlendr yaptiklarini, eger yaptigin seyi kendine ve ailene veya cevrene aciklayamiyorsan, ortaya ciktiginda veya duyuldugunda basina dert acacak ve seni utandiracak zor durumda birakacaksa, bilki orasi senin sinirindir orda duracaksin bahsi gecen seyi yapmayacaksin.
Iliski yururmu yurumez mi, ileriye gidermi sunlari sor kendine
1. sevgilinin meslegi ne ? senin meslegin ne olacak ? Bu anlamda bir dengesizlik var mi, varsa sen veya ailen bu konuda sorun cikarirmisiniz ileride ?
2. Sen ve sevgilin din ve kultur hayat anlayisi yonunde uyumlumusunuz, veya ailenle ters dusen seyler varmi ileri sorun cikarabilecek seyler ?
3. Nasil bir bolum okuyorsun, ileride ise girdiginde sevgilinin suanki calistigi yere gitmek mecburiyetinde kalabilirsin.
4.Ve son olarak zaten iliski cok yeniymis henuc birbirinizi zaten cok iyi tanimiyorsunuzdur, cok sabir anlayis ve ozveri olgunluk gerekecek bir surece giriyorsun, ozlem disinda basetmen ve ogrenmen gerekecek cok sey olacak birbirinize karsi olan saygi sevgi ve guveniniz yeterince buyuk mu ?
Zaten dedigim degerler varsa iliskide zaman zaman sorunda olsa devam edersiniz hatta evlenirsiniz bile. Ama sen sen ol normal zamanda sana sorun olabilecek, normal sartlarda sana ters gelen, ileride kabul edemeyecegin yada ileride ailenle sorun yaratack durumlara girme, sartlari ve dayatlari kabul etme. Zaten iliski eskisi gibi olmayacagi icin ister istemez herseyi daha farkli gozle gorup degerlendireceksin. Yani dogal birsekilde iliski yolunu bulacaktir. Sen yanlis adim atmamaya bak, unutma ilk sevgili evlenecegin adam olmayabilir, 2. sevgili de olmayabilir, ve herzaman daha iyisini bulabilirsin ve hicbirzaman birine mecbur degilsin. Kendini iliskiye kaptirip gereginden fazlada ozveride bulunma karsindakine bak degerlendir iliskiye katkisi nedir ne derece ciddiye aliyor ne kadar ozverili ona bak. Yani kendinide kaptirip hayatini zindana cevirme tamam mi cunku bitebilirde bir kac ay sonra, cunku erkekler daha cok zorlaniyor uzaktan iliski yasarken.

ben 6,5 sene uzaktan yürüttüm
1-2 ayda bir de ankaradaki ucuz otellerde kaldım
hala kaydım vardır heralde hahahaha
neyse 4 sene önce evlendik de otellerden kurtulduk diycektim. ama eşim iş için yine ankarada yaşayacak bi süre ayrı olacağız oteller yine bizi bekler

uzak ilişki zor ama imkansız değil

Ahaha en ucuz oteller

Konu sahibesi sen otel yazarak zaten yanlis yapmissin. Insanlar konudan cok buraya yorum yapmis.Milletimizi biliyorsun zaten ç.k kafalılığı had safhada, 10000 sayfa yazı olsa bile nerde cinsellik koksu alıyorlarsa gider orayı okurlar gerisini takmazlar.

Konuya geleyim körkütük, deli divane aşık değilsen bence değmez. En güzel yıllarını uzaktan uzağa, yanında olmayan elini istediğinde tutamayan birine harcama derim. Ama hayatımın aşkı bu diyorsan sarıl bırakma. Diğer türlüsü bence değmez.

evet büyük bir aşk yok ise değmeyebilir
ama benim aklımdan ayrılmak hiç geçmemişti açıkçası
konunun sahibi de çok seviyor ise o buluşma günleri için sürekli geri sayım yapacak çok özleyecek tutku ve sabırla bekleyecektir diye düşünüyorum

Büyük aşk değilse gel git yapmaya soğukta yol tepmeye üşenir zaten insan :)

Cok gencsiniz womango , 21 yas nedir ki, okul ve kariyerinize odaklayin kendinizi gelistirin, para kazanabilir hale gelin hele. Simdilik bu sahsi deneme tahtasi olarak gorun, cunku yurumeyecek, ikiniz de olgun degilsiniz.

Ben hiç gitmedim, hep o geldi.

Womagocan mesele bu degil ki.

Peki sen onu görmek için ölüp bitiyor musun , mesele bu. Sen one görmezsen hasretinden yola düşer misin? Görmediğin günlerde aklında mı, hasretinden ölüp bitiyor musun? Cevaplar negatifse zaman harcamaya değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…