Gözden uzak olan gönüldende uzak olur bence tabi çok sevenler ayrı ben dayanamazdım ayrılırdikAranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
Amacı sadece cinsellik olan insan, bilmem kaç km uzaktan bu iş için gelmez, olduğu yerde de kadınlar var zira. Ki size "yarın yağmurlu olacak yanına şemsiye al" diyecek kadar duyarlı bir insan için cinsellik ilk sırada değildir. Sevgili olmanın getirdiği şeyler her insanda farklıdır, cinsel ilişkide sadece erkek tarafı zevk almıyor bir kere kurtulun şu düşünceden. Ya da salt erkeğin istediği bir şey de değil.otelde neden birlikte kalıyosunuz? birlikte kalmadan sadece dışarda görüşseniz yetmiyo mu? hem ne biliyosunuz belki amacı sadece cinsellik? terkedilince üzülmiyecekmisiniz?
hangi düşünceden kurtulacağımı bana sen söyleyemezsin.. daha 20 yaşında bi öğrenciymişsin, uyarmak istedim.. banane napıyosan yap.. yarın öbür gün terkedilince burda ağlama.. sen bu işi çoktan kabullenmişsin.. kolay gelsin..Amacı sadece cinsellik olan insan, bilmem kaç km uzaktan bu iş için gelmez, olduğu yerde de kadınlar var zira. Ki size "yarın yağmurlu olacak yanına şemsiye al" diyecek kadar duyarlı bir insan için cinsellik ilk sırada değildir. Sevgili olmanın getirdiği şeyler her insanda farklıdır, cinsel ilişkide sadece erkek tarafı zevk almıyor bir kere kurtulun şu düşünceden. Ya da salt erkeğin istediği bir şey de değil.
Esim istanbulda ben kirklarelindeydim. Bizim durumumuz daha farkliydi ailem istemiyordu görüşmemi kacak gocek 2 ayda bir gorusurduk. O da 4 bilemedin 5 saat. 5 senelik evliyiz 10. YilimizAranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
hangi düşünceden kurtulacağımı bana sen söyleyemezsin.. daha 20 yaşında bi öğrenciymişsin, uyarmak istedim.. banane napıyosan yap.. yarın öbür gün terkedilince burda ağlama.. sen bu işi çoktan kabullenmişsin.. kolay gelsin..[/QUOTE
Nasıl bir küçük dünyan var ki "hah iki kişi seks yapıyor, evli değillerse kız kesin terk edilir." diyebiliyorsun? Evlenmeden ilişkiye girmeyince bir ömür beraber olacağın Adamı yatakta tanımıyorsun, deneyimsiz oluyorsun. Sonra da "ya kocam beni aldatıyor, kocam yatakta kötü, kocam benim performansımı beğenmiyor." Bence sus, sana her şeyi söyleyebilirim akıl da verebilirim. "Kadınlar Kulubü" burası bak, kadın.
Kadın salt çocuğa bakan, yemek yapan bir şey değil.
Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
Ahaha en ucuz otellerben 6,5 sene uzaktan yürüttüm
1-2 ayda bir de ankaradaki ucuz otellerde kaldım
hala kaydım vardır heralde hahahaha
neyse 4 sene önce evlendik de otellerden kurtulduk diycektim. ama eşim iş için yine ankarada yaşayacak bi süre ayrı olacağız oteller yine bizi bekler
uzak ilişki zor ama imkansız değil
Konu sahibesi sen otel yazarak zaten yanlis yapmissin. Insanlar konudan cok buraya yorum yapmis.Milletimizi biliyorsun zaten ç.k kafalılığı had safhada, 10000 sayfa yazı olsa bile nerde cinsellik koksu alıyorlarsa gider orayı okurlar gerisini takmazlar.
Konuya geleyim körkütük, deli divane aşık değilsen bence değmez. En güzel yıllarını uzaktan uzağa, yanında olmayan elini istediğinde tutamayan birine harcama derim. Ama hayatımın aşkı bu diyorsan sarıl bırakma. Diğer türlüsü bence değmez.
evet büyük bir aşk yok ise değmeyebilir
ama benim aklımdan ayrılmak hiç geçmemişti açıkçası
konunun sahibi de çok seviyor ise o buluşma günleri için sürekli geri sayım yapacak çok özleyecek tutku ve sabırla bekleyecektir diye düşünüyorum
Ben hiç gitmedim, hep o geldi.Büyük aşk değilse gel git yapmaya soğukta yol tepmeye üşenir zaten insan :)
Ben hiç gitmedim, hep o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?