bende unv`deyken uzaktan iliski yuruttum 3,5 sene..o ankara`da ben bursada..ailesi bursada oldugu icin gelir giderdi,bende arada ankaraya giderdim.
o zamanki yasim dusuncelerim bunun dogru oldugunu soyluyordu ve kimseyi umursamadan yasadim yasayacagimi..
sonra ayrildik.
yikildim tabi..2 sene depresyondan cikamadim diyebilirim.
ama sonra ayaga kalktim,tuttum hayatin biraktigim ucundan.
yurtdisina ciktim,esimle tanistim ve 8 ay icinde evlendik.
donup arkama baktigimda iyiki o kadar gozu kara olmusum demiyorum ama `amaan genclik iste` diyip geciyorum ustunden..sadece yuzumde gulumseme olusturuyor.
iliskiniz uzun sure yurur mu bilemem bu gercekten iliskiden iliskiye degisir..
Ne guzel yazmissiniz tamda demek istediklerimin yasanmis ornegi, insanin hayata bakis acisi ve beklentileri o yillarda o kadar cok degisiyor ve gelisiyorki cok dikkat etmek gerekiyor atilan adimlara.
Ne guzel siz zor gunleri atlayip esinizle karsilasmissiniz.
idisarda bulusamiyor musunuz!!!Ben 21 yaşındayım o da 25. Evet, otelde çünkü yaşadığımız şehirde evi vardı gidince evi de kalmadı. Ben de yurtta kalıyorum
Merhaba canim,Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
Merhaba canim,
Sozlumle uzak iliski yasiyoruz bu sene evlenecegiz. Yuruyor ama cook zor.. Guven anlaminda sonsuza kadar guvenmen lazim ki her ulasamadiginda mala baglamayasin. Biz cok yiprandik yeri geldik birkac ay hic konusmadik. Bazen cok kavga ettik ama birbirimize cok asik oldugumuz icin hic vazgecmedik.
Birbirinizi gercekten seviyorsaniz devam edin ama sadece bir heyecansa zaten gunun birinde kendiliginden biter.
Merhaba canım, umarım dertlerin biter. Tavsiye için teşekkürler ^^Merhaba canim,
Sozlumle uzak iliski yasiyoruz bu sene evlenecegiz. Yuruyor ama cook zor.. Guven anlaminda sonsuza kadar guvenmen lazim ki her ulasamadiginda mala baglamayasin. Biz cok yiprandik yeri geldik birkac ay hic konusmadik. Bazen cok kavga ettik ama birbirimize cok asik oldugumuz icin hic vazgecmedik.
Birbirinizi gercekten seviyorsaniz devam edin ama sadece bir heyecansa zaten gunun birinde kendiliginden biter.
Cimcime hanımlar,
Çok güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünde okuyorum, 21 yaşında 3 dil biliyorum ve ailemden para almadan megakentte yaşamımı sürdürüyorum. Ekonomik ve akademik çoğu bariyeri atlatıp o hiyerarşide "sevgi" yoksunluğunu da 8 aydır bir beyefendi ile gideriyorum. Seviyorum, seviliyorum. Canımı sıkan husus uzakta olmamız, bunu yaşayan hanımefendilerden direktif alabilmekti amacım. Sağ olsunlar, verdiler de. 21 yaş evet, çok genç ama insanın olgunlaşma süreci standart değil.
Susmus halin mi buOtel konusu biraz bana ağır geldi.Neyse yüklenenler olabilir bana ,ben susayım, kaçayım en iyisi
Aldatan her yerde aldatır çok klişe olacak ama işe diye gidip de aldatabilir. Otel mevzusuna çok takılı kaldınız, yapmayın rica edeceğim.
Ben varım, benAranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?