Uzak İlişki

bende unv`deyken uzaktan iliski yuruttum 3,5 sene..o ankara`da ben bursada..ailesi bursada oldugu icin gelir giderdi,bende arada ankaraya giderdim.
o zamanki yasim dusuncelerim bunun dogru oldugunu soyluyordu ve kimseyi umursamadan yasadim yasayacagimi..
sonra ayrildik.
yikildim tabi..2 sene depresyondan cikamadim diyebilirim.
ama sonra ayaga kalktim,tuttum hayatin biraktigim ucundan.
yurtdisina ciktim,esimle tanistim ve 8 ay icinde evlendik.
donup arkama baktigimda iyiki o kadar gozu kara olmusum demiyorum ama `amaan genclik iste` diyip geciyorum ustunden..sadece yuzumde gulumseme olusturuyor.
iliskiniz uzun sure yurur mu bilemem bu gercekten iliskiden iliskiye degisir..

Ne guzel yazmissiniz tamda demek istediklerimin yasanmis ornegi, insanin hayata bakis acisi ve beklentileri o yillarda o kadar cok degisiyor ve gelisiyorki cok dikkat etmek gerekiyor atilan adimlara.
Ne guzel siz zor gunleri atlayip esinizle karsilasmissiniz.

sagol canim.
evet cok sukur karsilastik ve benim aklimda biriyle evlenmek yuva kurmak gibi fikirler yokken pat diye cikti karsima..
bende biraz urkeklik vardi acikcasi,sanirim insan toparlandigini dusunse de ayni hayal kirikligini yasamaktan cok korkuyor.
ben kartlarimi acik oynadim.
ne var ne yok anlattim..yasadiklarimi korkularimi vs..
hic sesini cikarmadan dinledi..ee ozaman ne zaman evleniyoruz dedi
hani o donem basima gelen en guzel sey esimdi sanirim.

Cimcime hanımlar,
Çok güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünde okuyorum, 21 yaşında 3 dil biliyorum ve ailemden para almadan megakentte yaşamımı sürdürüyorum. Ekonomik ve akademik çoğu bariyeri atlatıp o hiyerarşide "sevgi" yoksunluğunu da 8 aydır bir beyefendi ile gideriyorum. Seviyorum, seviliyorum. Canımı sıkan husus uzakta olmamız, bunu yaşayan hanımefendilerden direktif alabilmekti amacım. Sağ olsunlar, verdiler de. 21 yaş evet, çok genç ama insanın olgunlaşma süreci standart değil.

Merhaba canim,
Sozlumle uzak iliski yasiyoruz bu sene evlenecegiz. Yuruyor ama cook zor.. Guven anlaminda sonsuza kadar guvenmen lazim ki her ulasamadiginda mala baglamayasin. Biz cok yiprandik yeri geldik birkac ay hic konusmadik. Bazen cok kavga ettik ama birbirimize cok asik oldugumuz icin hic vazgecmedik.
Birbirinizi gercekten seviyorsaniz devam edin ama sadece bir heyecansa zaten gunun birinde kendiliginden biter.

esimden once 2 senelik uzak mesafeli iliskim oldu ben yurtdisindaydim hep gormeye gittim ama boynuzlara yiyip kalakaldim. adami sap gibi baskasiyla yakaladim ben gittigim yolla kaldim. 8 ay guven icin ve ayrica otellerde kalmak icin fazla kisa bir sure gibi geliyor

Merhaba canım, umarım dertlerin biter. Tavsiye için teşekkürler ^^

Aldatan her yerde aldatır çok klişe olacak ama işe diye gidip de aldatabilir. Otel mevzusuna çok takılı kaldınız, yapmayın rica edeceğim.

Duygusal olarak olgunlaşma sürecinde haklısınız asla standart değil ama mental olgunlaşma süreci yaşla doğrudan bağlantılıdır.
Yani 21 yaşındaki öncelikleriniz,hayattan beklentileriniz,bakış açınız ile 30 yaşındakiler çok farklı olacak.
Ayrıca uzak mesafe ilişkisi yürümez.Net.

Zor valla. Arkadasimin 3 senelik sevgilisi baya uzak bi sehirde. 3 senelerinin 2 senesi ayri gecti (kavga kavga kavga) suanda 4 ayda bi gorusuyolar saglikli degil ne biliyim.. Zor

Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey yok bana göre. Bunu hayatımın en güzel 5 yılını heba ettikten sonra anladım. Seviyor, seviliyordum ben de. Hatta dünyanın en ulvi ilişkisini yaşadığımı falan sanıyordum. Ama ilişki değilmiş o, ne ben adamı tanıyabilmişim ne adam beni. Bir araya gelişlerimizde öyle çok özlemiş oluyorduk ki birbirimizin gerçek yüzünü göremedik yıllarca.
Ama sana yürümez, ayrıl falan demeyeceğim tabi ki. Birbirinizin rutinine dahil olamadıkça yabancılaşacaksınız. Zaten göreceksiniz olmadığını zamanla.

Ben eşimle nişanlıyken 2 yıl farklı şehirlerde yaşadık ve şu an farklı kıtalardayız öyle otel neyim bilmezdik ne yaşarsak (yemek, tv izlemek vs) hep ailemin gözü önünde yaşadık adam akıllı başbaşa sıkıntılarımızı paylaşamadık hala da iletişim sorunumuz var özetle duble sabır gerek eğer bu ayrılık uzun sürecekse ama geçiciyse eyvallah ...

Uzak mesafe ilişkisi olmaz yürümez diyenlere şaşarım çünki aşka inanmadıkları apaçık.. Lakinnn güvensizlik varsa..soru işaretleri varsa...aşk yoktur o ilişki yakın mesafedede yürümez canım.. . Aklında soru işareti varsa boşuna değildir,bitir gitsin. Aşk böyle birşey değil doğru insanla doğru zamanda yaşarsan emin ol kimsenin fikrini alma ihtiyacı hissetmeksizin yaşarsın...bilalis konuşulanlara kulaklarını kapatırsın...uzaklık rüzgar gibidir mum ışığını söndürürde yangını iyice alevlendirir...daha doğrusu sadece uzaklık değil ilişkide sabır isteyen her şey böyledir..sıkıntılar sorunlar yaşanan talihsizlikler sizi birbirinize daha çok bağlamıyorsa,birbirinizin iyi günlerinide hak etmiyorsunuz demektir...

Aldatan her yerde aldatır çok klişe olacak ama işe diye gidip de aldatabilir. Otel mevzusuna çok takılı kaldınız, yapmayın rica edeceğim.

Ben gülüyorum o tür yorumlara bana yapılmadığı halde. Ne bileyim bana komik geliyor. Hayır sormak isteğin şey ne, otel ilgili yorum ne alaka. Anlayamıyorum insanları. Takma senden boşver , zaten takmıyorsundur diye tahmin ediyorum.
Benim de erkek arkadaşımla 3,5 saatlik yol var. İnan sorun olmuyor. Hatta ayrı kalınca birbirimiz için ne kadar önemli olduğumuzu anladık. Oluruna bırak herşeyi. En iyisi bu. Sanki aynı şehirde dipdibe yaşayanların ilşkisi çok mükemmel.

Ben varım, ben yıllarca farklı şehirlerde hasret çektik hatta çeşitli sebeplerden ötürü tam 1 sene birbirimizi görmediğimiz oldu
Çok şükür hasretten başka bi problemimiz olmadı, göz gözeymişiz gibi güven içinde yaşadık ve şu anda yuvamızda bebişimizi bekliyoruz
(Tüh maşaallah bize)

Her ilişkinin kendine has bi yapısı vardır. Karşılıklı sevgi bağı varsa şüphelenmeye gerek yok ama yaşananlar "gerçek" değilse dip dibe olsanız da yapılacak namıssızlık kolayca yapılabilir diyymi...

04.11.2005ten beri uzaktan sürdü. Hala sürüyor. Yürümez, olmaz diyenlere bi cevap olsun. Zor mu oluyor? Zor ama imkansız değil. Üstelik ayda bir bile görüşme olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…