Uzak İlişki

Şüpheci olup hayatı ikinize de zehir etme. Yapacak olduktan sonra sen 7/24 onunla olsan da bir erkek seni aldatacak o 5 dakikayı bulur merak etme. O yüzden sıkmanın kıskanmanın hiç bir manası yok.

İstediğin yerde kalabilirsin. Ona laf söylemek HADDİM değil. Benim erkek arkadaşım Bursa'da yaşıyor. Gayette güzel giden bir ilişkimiz var. Gözden uzak olan gönülden uzak olmadı. Göz görmeyince gönül daha çok özledi. Birbirimizin kıymetini daha iyi anladık. Ve ayrı kalınca ikimizinde aklında olmadığı halde, ilişkimiz birden daha ciddi bir hal aldı. Çok uzak değilse bazen sende gidebilirsin bence, günü birlik bile olsa.

PARDON ben nedense daha çok 8 ayık sevgilinizle otelde kalmanıza takıldım ama kimseyi ilgilendirmez.. neyse seviyorsanız seven adama uzak yakın pek dert değil .. Mutluluklar

PARDON ben nedense daha çok 8 ayık sevgilinizle otelde kalmanıza takıldım ama kimseyi ilgilendirmez.. neyse seviyorsanız seven adama uzak yakın pek dert değil .. Mutluluklar
Teşekkürler ama sormak istediğim şey, otel mevzusu. Cidden aklım evvel galiba bu konuda. "8 aylık ve otel" kelimeleri kötü bir şey mi çağrıştırıyor, ya da çok mu erken bir şeyler için?

8 aylıkken gitti 7 aydır ayrıyız.. zilyonkere ayrıldık.. zilyonkere geri barıştık.. ite kalka gidiyoruz yani ama iğrenç zor bir durum.

Teşekkürler ama sormak istediğim şey, otel mevzusu. Cidden aklım evvel galiba bu konuda. "8 aylık ve otel" kelimeleri kötü bir şey mi çağrıştırıyor, ya da çok mu erken bir şeyler için?

Ya canımcım herkesin kültürü değer yargıları farklı ben nişan attım eski nişanlımla onlara gitmeye bile çekinirdim ne biliyim ..daha sevgilisiniz ateşle barut yanayana durmaz elbette akıllı bir bayansındır ama arada resmiyet oması daha iyi gibi demi.. Bnce düşün derim :))) musmutlu ol

niye otelde kalınmasına bu kadar takılmış anlamadım, konu sahibi otelde kalmam doğru mu diye sormuyor ki?
konu sahibi, uzaktan ilişki yürütmek çok yıpratıcıdır,kendini ve duygularını yokla.kaldırabilecek misin bir sorgula..

otel lafı neler çağrıştırıyo millette aklımda deli sorular.
bu arada konu sahibinin sorunu otel değil, uzak ilişki lütfen başka yerlere çekmeyiniz

Konu sahibi ne sormuş. Herkes otelde kalmasına laf söylemiş. Bazıları ayıplamış vs. Ne kadar bazı şeylere. Beden onun hayat onun kime ne?

karşılıklı sevgi ve güven olduktan sonra mesafenin ne önemi var ki..
2 sene sevgili iken 1 senede nişanlı iken ayrı şehirlerde idik.. hiçbir problem yaşamadık ama tabi ilişkimiz bu şekilde başlamadı öncesinde 3 sene aynı şehirde dipdibeydik..

Benimde erkek arkadaşım uzakta ve 3 senedir birlikteyiz. Eğer gerçekten seviyorsan ve iliskinizin gelecegi varsa devam et. Sekiz ay cok uzun bir süre degil birbirinizi tanimaniz icin, söylemek istediğim tam olarak şu. Sevgilini ilerde esin olarak görmek istiyormusun sana uygun biri mi guven veriyor mu. Konustunuz mu evlilik konusunu mesela iki sene sonra nisan yapariz gibi bir konu gecti mi aranizda. Eger bu iliski daha ileriki boyutlara tasinilacaksa bence beklemeye değer. Ben kendi adima sonunda sevdiğim adamla birlikte olmak varsa bi üç sene daha seve seve bekleyebilirim.. Çünkü birlikte gecirecegimiz koca bi ömrün hayali bana uc bes senelik hasreti katlanilir kiliyor..

Tabi ki burada erkek arkadasinizin da ne hissettigi önemli. Her erkek ayni degil genelleme yaparak konuşmak istemiyorum bu yüzden. Benim sevgilim uzun süre gorusemesek bile yanyana gelecegimiz zamani her zaman iple ceker ve sürekli bunun icin beklemeye degecegini dile getirir. Ben bu yüzden hem sevgisine hem de sadakatine yürekten inanıyorum. Herşeyden önemlisi guvendir bi ilişkide. Biz birbirimize guvendigimiz icin bu tarz bi sorun yaşamadık simdiye kadar

Ama dersen ki zor olmadı mi. Oldu, gerçekten cok zor oldu. Onunla geçtiğimiz yollardan gecerken hala gözlerim dolar. Zaman zaman gider birlikte oturduğumuz yere gidip duygulanir ağlarım. .

Demem o ki uzaktan iliski yürütmek gerçekten zor.. Cunku inanılmaz ozluyor insan. Tek bir guzel yani var. Her an ozluyorsun vr yanyana geldiginde dunya duruyormus gibi geliyor insana.. daha cok sevip seviliyorsun.. Eğer birbirinize asiksaniz mesafeler yetmez birbirini seven iki kalbi ayırmaya. Ben buna yürekten inanıyorum. Gerçekten eminseniz hayatinizdaki insandan hic dusunmeden devam edin. Ama supheleriniz varsa onunla olmaz diyorsaniz hic bosyere senelerinizi harcamayin. Sevgiler..

otelde neden birlikte kalıyosunuz? birlikte kalmadan sadece dışarda görüşseniz yetmiyo mu? hem ne biliyosunuz belki amacı sadece cinsellik? terkedilince üzülmiyecekmisiniz?

Aklında acaba varsa zaten olay bitmiştir bence. Aklımda acaba olan bir insanla otelde de kalamazdım. Mevzu sadece aldatmak değil de acaba aldatıyor mu diye şüphe duyabildiğim insan beni öldürebilir de yani oluyor böyle şeyler

Biz eşimle dört yılımızı ayrı ülkelerde geçirdik. Bu bir sorun değil, umutsuzluğa kapılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…