Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
uzaktaan yürür de nereye kadar, hani bir hedefiniz varsa ona odaklanıp yürür bence.
Teşekkürler ama sormak istediğim şey, otel mevzusu. Cidden aklım evvel galiba bu konuda. "8 aylık ve otel" kelimeleri kötü bir şey mi çağrıştırıyor, ya da çok mu erken bir şeyler için?PARDON ben nedense daha çok 8 ayık sevgilinizle otelde kalmanıza takıldım ama kimseyi ilgilendirmez.. neyse seviyorsanız seven adama uzak yakın pek dert değil .. Mutluluklar
Teşekkürler ama sormak istediğim şey, otel mevzusu. Cidden aklım evvel galiba bu konuda. "8 aylık ve otel" kelimeleri kötü bir şey mi çağrıştırıyor, ya da çok mu erken bir şeyler için?
Bence de.
Kavuşma zamanı belli değilse insan ayrı ayrı nereye kadar diye düşünüyor. Bana göre değil.
canım sen ne kısmetlere yol vermiş hatunsunuzaktan bıde adam kahrı mı cekıcen
otelde neden birlikte kalıyosunuz? birlikte kalmadan sadece dışarda görüşseniz yetmiyo mu? hem ne biliyosunuz belki amacı sadece cinsellik? terkedilince üzülmiyecekmisiniz?Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
Aranızda farklı şehirlerde olup da ilişki yürütebilen var mı? Birisi de bana tavsiye versin. 8 aylık sevgilim şehir dışında çalışmaya başladı, 2 aydır böyle. Ayda bir geliyor otelde kalıyoruz falan filan. Kendimi çok kötü hissediyorum seviyorum tamam ama insan sürekli yanında olmasını istiyor, gittiğinden beri daha da şüpheci oldum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?