kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
yani adamla 5 mayıs akşamından itibaren adam akıllı konuşmaya başladık. aynı gün uçağa binip gelmesi mi peki beni tatmin etmeliydi. tamam sen böyle diyorsun da, ne yapması gerekir onu da yaz bari sitenin bilirkişisiAdam senin için zaman ve para harcamak istemiyor, ne zaman anlayacaksın acaba bunu?
Hiç öyle her dakka yazıyor arıyor falan deme, boşluk dolduruyor şu an seninle. Gerçekten ilişki yaşamak istediği birini bulduğunda sana haber bile vermeden iletişim yollarını kapatacak muhtemelen.
Canım olay uzak mesafe ilişkisi değil beyfendi artık ilişkiyi istemiyor konuyu kapatmak istiyor. Çok da ısrar etme bu işten olmazkızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
evet bunu defalarca yüzüne vurdum bana tek dediği evet o çok yanlıştı.Off daha mesajlaşmanın ilk günü bakire misin diye soran, trip atarak sana zorla cevabını söylettiren adamla mı berabersin hâlen??
Oha 3 günlük şey için mi bu haldesin senyani adamla 5 mayıs akşamından itibaren adam akıllı konuşmaya başladık. aynı gün uçağa binip gelmesi mi peki beni tatmin etmeliydi. tamam sen böyle diyorsun da, ne yapması gerekir onu da yaz bari sitenin bilirkişisi
ben zaten şuan ilişkiye çevirmeye çalıştığım bir iletişim diyorum buna.Hoşgeldin R rosseyy , diğer konunuzda sorulara yanıt vermeden forumdan çıkmıştınız.
Şimdi de, yine yeni yeniden bir konuyla karşımızdasınız.
Ne kadar yazsak da anlaşılmayacak sanırım ; yine de yazayım. Sizin bir ilişkiniz yok. Uzak mesafe ilişkisi böyle bir şey değil. Adamın sizinle görüşme isteği olsa şimdiye kadar görüşürdünüz.
Hiç görüntülü görüştünüz mü adamla ?
e istemiyorsa niye o zaman habire bana iyi ki varsın, seninle iletişim halinde olmak beni çok mutlu ediyor diyorCanım olay uzak mesafe ilişkisi değil beyfendi artık ilişkiyi istemiyor konuyu kapatmak istiyor. Çok da ısrar etme bu işten olmaz
3 ay oldu ama bir ara ayrıldık bir aya yakın iletişim kurmadık. ve 5 mayıs akşamı tekrardan iletişime başladıkOha 3 günlük şey için mi bu haldesin senay yazık valla ya
Görüşmeden ayrılıp barışıyorsunuz bi de3 ay oldu ama bir ara ayrıldık bir aya yakın iletişim kurmadık. ve 5 mayıs akşamı tekrardan iletişime başladık
Çok acınası bir hal.yani adamla 5 mayıs akşamından itibaren adam akıllı konuşmaya başladık. aynı gün uçağa binip gelmesi mi peki beni tatmin etmeliydi. tamam sen böyle diyorsun da, ne yapması gerekir onu da yaz bari sitenin bilirkişisi
tamam tatlım sen acınası olmayan şeyler yaşa. okyÇok acınası bir hal.
evet bunu defalarca yüzüne vurdum bana tek dediği evet o çok yanlıştı.
hangi evli erkek her gece 3 lere kadar benimle konuşabilir. varsa böyle bir evlilik bilememMuhtemelen evli bir erkeğin fantezilerine hizmet ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?