uzak mesafe ilişkisi

Gece üçe kadar benimle nasıl konuşuyor diyecek diyecektim ki demiş
gece 3 lere kadar cinsellik konuştuğumuzu falan düşünüyorsun ama ben ona o gece bunu yasakladım ve bir daha da konusu açtırmıyorum. açsa zaten emin ol önce ben postalarım.
ha gece 3 lere kadar ne konuşuyorsun diyorsan. işte bu genel olarak nasıl görüşcez vs gibi aramızdaki sorunlardan konuşuyoruz

Belki sadece telefonda flört etmek yetiyordur. Belli bir sorumluluk gerektirmiyor sonuçta.
işte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.
o da dediki bunun için kendi şehrimden birini seçerdim emin ol dedi. neden zor yolu seçeyim dedi

hangi evli erkek her gece 3 lere kadar benimle konuşabilir. varsa böyle bir evlilik bilemem

KK yı sadece konu açmak için kullanmayın ; bdv deki konularla , cinsellik 18+ ya bir göz atın , bir bakmışsınız adama "kimin kocasııı buuu???" diyorsunuz. Tabi sizin ki gerçek bir soru cümlesi olacak.

Adam sonu sevişme ile bitmeyecek bir görüşmeye zaman ve para harcamak istemiyor. O para ve zaman sevişen bir kadına harcanmıştır bile.

KK yı sadece konu açmak için kullanmayın ; bdv deki konularla , cinsellik 18+ ya bir göz atın , bir bakmışsınız adama "kimin kocasııı buuu???" diyorsunuz. Tabi sizin ki gerçek bir soru cümlesi olacak.
anlamadım :))

işte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.
o da dediki bunun için kendi şehrimden birini seçerdim emin ol dedi. neden zor yolu seçeyim dedi
Kendi sehrinden hanimlarla gorusmedigini ve hatta flortlesmedigini nereden bileceksiniz ki? Gormeden his mi olur?

Adam sonu sevişme ile bitmeyecek bir görüşmeye zaman ve para harcamak istemiyor. O para ve zaman sevişen bir kadına harcanmıştır bile.
adam zaten aşırı geniş bir adam. ama benim geniş olmadığımı daha ilk tanıştığımız gün anladı. ona rağmen devam ediyor. ve öyle böyle değil tüm zamanını ayırarak.
mesela geçen gün spordaymış kesik kesik yazıyordu. dedim hayrola noluyo başkasıyla mı yazışıp arada bana yazıyorsun diye aradım ama açmadı tekrar aradım açmadı. neyse spor salonundayım çıkınca arıcam yazmış.
ama bu konuyu bana ispat etmek adına fotoğraflar mı yollamadı. evde yemeğini bile yemeden beni ikna etmeye çalıştı çok uzun bir süre.
iyi de adam bunlarla niye uğraşsın?

e istemiyorsa niye o zaman habire bana iyi ki varsın, seninle iletişim halinde olmak beni çok mutlu ediyor diyor
Diyor işte. Diyor sadece kahverengi koltuğa gtünü yaydığı yerden, anca konuşuyor. Çok efor isteyen bir sey değil.

Aynı ilde olursa ama görüşmesi gerekecek, belli bir ilgi vs gerekecek ama başka şehirde olunca müsait oldukça konuşsan yeter

Nasıl bir yokluk içindesin ki bilmem kaç saat uzaktaki bir herife görüşmek için baskı yapıyorsun? İlişkin olmayan, arkadaşın bile olmayan biri. Bir hayale tutunuyorsun normal bir durum değil bu. Bunca kişi seni uyarmaya çalışıyoruz ama nafile. Psikolojin sağlıklı değil, bunu buradan biz bile görüyoruz. Ne diyeyim kendini kandırmaya devam et.

Sevişmekse ulaşılması gereken hedef, evlenme bile teklif eden çıkar. Yeter ki minnacık da olsa sevişme ihtimali olsun.

Ya kızım bi git Allasen, yalvarıyorsun resmen adama gel belki hiç ayrılamayız diye adam kendi ağzı ile diyor ya bi daha görüşemezsek diye. Senle gelecek düşünen adam bunu der mi? Sevismeye ikna olmadığın halde fazla mal göz çıkarmaz mantığı yapıyor. Gün içinde çalışırken dahi telefonla neler yapıyorum aklın hayalin durur. Çok zor şeyler değil 2 fotoğraf atmış, iki konuşmuş. Bu adam bunlarla niye uğraşsın diyorsun ya, bisey yapmamış zaten. Senin her daim ikna olasın var .

Diyor işte. Diyor sadece kahverengi koltuğa gtünü yaydığı yerden, anca konuşuyor. Çok efor isteyen bir sey değil.
ay kahverengi koltuk nerden çıktı
ama var böyle bişey sürekli g.tünü dayadığı bir sarı koltuğu

adamın benimle gelecek düşünecek bir ilişkisi yok zaten. ondan gelecek beklemiyorum.
evet benim ısrarım yanlış onu biliyorum. ama bu benim tamamen sabırsız biri olmamla alakalı
onun dışında adamın zaten uçağa atlayıp bana ilanı aşk etmesini beklemem aptalca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…