uzak mesafe ilişkisi

Görmediğin etmediğin adamla “ilişkin” falan yok. Aynı anda Allah bilir kaç kıza yürüyor ruhun duymuyor.

Senin müsait evin yoksa niye gelsin ki? Kendisi yanına çağırıyor sen gel diyor çünkü tek derdi yatağa atmak. Bunu yapmayacaksa sana neden bilet parası harcasın?

Düşürmeyin kendinizi bu kadar ya.

Yahu adam sizi istemiyor üstelemeyin artik.

İlgiliymiş gibi davranıp ben gelmiyorum sen gel diye manipüle edip yanına gelmeni sağlayacak. Sen onun evine gittiğinde de sevişecek sonra da tekmeyi basacak sana. Bunu görmek zor mu gerçekten? Şu an tüm yazması etmesi ilgili gibi davranması hepsi yanına gelmen için bir numara. Aşırı aşırı safsın.

Kendini böyle bir saçmalığa layık gördüğün için gerçekten üzüldüm. Canın sıkıldığında arayıp, bir saat çay kahve içebileceğin, omzuna başını dayayıp sakinleşebileceğin bir ilişkiyi hak etmiyor musun?

Zaten yüzünü bile görmediğin biri için nasıl sevgilim diyorsun onu hiç anlamadım da, bi de böyle bariz şekilde ayrılmak(!) için yol yapmaya çalışan birine bu ısrar durumunuz çok acınası.

Uzun mesafe ilişkisi de bu değildir, insanlar birbirini tanır, görür ama araya mesafe girmek zorunda kalmıştır. Ona bile katlanmak zor iken sizin bu durumunuz sürdürülebilir değil.

Adam sana parasını vaktini harcamak istemiyor bence değer verse fikri olmaz böyle değersiz hissettiğiniz yerde durmayın dışarda değer veren insan çok

farkli ulkelerdeydik, iki ay bile olmadan o geldi gorustuk ancak gorusene kadar durumumuza iliski demedik. iliski demeyi aklimiza bile getirmedik, cunku iliski degildi.
konuda sorduğum soruya tek cevap veren sizsiniz :) tşk ederim bu arada.
peki ilişki devam ediyor mu? ve o gelene kadar siz gel görüşelim dediniz mi? ve de o gelme konusunu hep kendi mi açtı?

konuda sorduğum soruya tek cevap veren sizsiniz :) tşk ederim bu arada.
peki ilişki devam ediyor mu? ve o gelene kadar siz gel görüşelim dediniz mi? ve de o gelme konusunu hep kendi mi açtı?

konusu acilmadi bile, cunku oylesine konusuyorduk. gorusme, iliski vs aklimiza gelmemisti aniden geliyorum diye haber verdi, oyle gelisti her sey.

konusu acilmadi bile, cunku oylesine konusuyorduk. gorusme, iliski vs aklimiza gelmemisti aniden geliyorum diye haber verdi, oyle gelisti her sey.
ilişki devam ediyor mu peki? elektrik alamadığınız için mi öylesine konuşuyordunuz

Adam ısrarla yanyana gelmiyorsa, boyu cok kısa olabilir. Boyunun kaç olduğunu söyledi mi? Belki de yerden bitme ve zaten bulusmayacakti. Olur mu olur.

Bu tür konulara yazıyorum yine yazayım.
İlk görüşmemiz 4 ay sonra olmuştu. 4 5 ayda bir görüşüyorduk. Zor oluyodu tabi. Özlem oluyor, istediğin zaman göremiyorsun bi kafeye istediğin zaman gidip oturamıyosun. Ama ben o şekilde de memnundum yine. Ki 11 sene geçti üzerinden. Yine olsa yine yaşardım o ilişkiyi

o ilişki bitti mi? yoksa evlimisiniz o kısmı anlamadım?
bu arada 4-5 aylık süreçte görüşelim dediniz mi? ya da karşınızdaki kişi hiç uzak oluşunuzu sorun etti mi

Adam ısrarla yanyana gelmiyorsa, boyu cok kısa olabilir. Boyunun kaç olduğunu söyledi mi? Belki de yerden bitme ve zaten bulusmayacakti. Olur mu olur.
yanyana gelmedik ama boyu 178 falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…