- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
E sen bi kere görüşmediğim adam için ilişkim var demiyor muydun, çok yoğun iletişim falan, bunlar 1 kerecik görüşmeye bile yetmiyor tabi ki gelecek düşünmeye yetmeyecek.adamın benimle gelecek düşünecek bir ilişkisi yok zaten. ondan gelecek beklemiyorum.
evet benim ısrarım yanlış onu biliyorum. ama bu benim tamamen sabırsız biri olmamla alakalı
onun dışında adamın zaten uçağa atlayıp bana ilanı aşk etmesini beklemem aptalca olur
başlık o da. bizimkinin ilişki olduğunu iddia etmiyorum. uzun mesafe ilişkisi yaşayanlara sorduğum için soruyu öyle yazmak durumunda kaldımSenin kocanın evi yok repliği gibi seslenmek istedim senin ilişkin yok, bu bi ilişki değil.
Yok hiç sorun etmedik. Evet eşim şu an o kişi. İlk sevgilimdi eşimo ilişki bitti mi? yoksa evlimisiniz o kısmı anlamadım?
bu arada 4-5 aylık süreçte görüşelim dediniz mi? ya da karşınızdaki kişi hiç uzak oluşunuzu sorun etti mi
aaa güzelmiş sonu. o zaman sorun etmemek gerekiyor demekki :)Yok hiç sorun etmedik. Evet eşim şu an o kişi. İlk sevgilimdi eşim
aaa güzelmiş sonu. o zaman sorun etmemek gerekiyor demekki :)
Adam seninle görüşmek istemiyor. İlişki göremiyorum ben. Bence vakit kaybetme.kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
ya gerçekten git başka yerde oyalan. ayrıca sensin saf. yorum yazma hakkınız var hakaret etme değil.5 sayfa yazılandan bunu mu çıkardın
Böyle safını hiç görmedim
İşte herkes farklı farklı. Belki siz ya da karışınızdaki kişi sıkılacak. Ya da sağlam bi ilişki oluşacak. tamamen size ve ne kadar fedakarlık yapabilirsiniz buna bağlı. Biz uzaktan uzağa 4 yıl yürüttükaaa güzelmiş sonu. o zaman sorun etmemek gerekiyor demekki :)
ya gerçekten git başka yerde oyalan. ayrıca sensin saf. yorum yazma hakkınız var hakaret etme değil.
kesinlikle öyle . çok tşk ederimmmİşte herkes farklı farklı. Belki siz ya da karışınızdaki kişi sıkılacak. Ya da sağlam bi ilişki oluşacak. tamamen size ve ne kadar fedakarlık yapabilirsiniz buna bağlı. Biz uzaktan uzağa 4 yıl yürüttük
Görüşmek isteyen erkek uçarak kaçarak gelir dizin gitmenize gerek yok! Ve size tavsiyem siz gitmeyin!!!kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
Gönlü olan fizandan kalkar gelir; görüşebilmek oldurabilmek için çareler üretir daha görüşmeden zaten sık görüşemeyeceğiz demez. Siz görüşme imkanı varken görüşmeyen biriyle ilişkiyi napacaksınız sanal arkadaşlık nereye kadar yani sonu yok; size değer vermiyor bu çok net vakit kaybetmeden bir yol verin ciddili şekilde izleyin bakalım ne yapıyorbaşlık o da. bizimkinin ilişki olduğunu iddia etmiyorum. uzun mesafe ilişkisi yaşayanlara sorduğum için soruyu öyle yazmak durumunda kaldım
ya arkadaşım hastamısın? git BAŞIMDAN ilişkinle mutluluklar diliyorum.Saf demek hakaret mi? O zaman en büyük hakareti “ilişkin” olduğunu zannettiğin adam yapıyor sana. Saf yerine koyarak.
Adam zahmet edip şehrine gelmiyor ya, sen gel diyor. Yatağa atma peşinde. Hâlâ gelmiş “aaa sorun etmemek lazımmış demek ki” diyorsun.
Ben niye saf olacağım ayrıca? 2 senelik gerçek hayattan tanıştığım ve sürekli gördüğüm bir sevgilim var çok şükür. Yoklukta değilim öyle sanaldan birine “nolur gel” diye yalvaracak kadar.
ya arkadaşım hastamısın? git ilişkinle mutluluklar diliyorum.
ayrıca senin yazdıklarını okumuyorum bile. benden çok sen yazıyorsun konuma.
hadi yazıyorsun da düzgün bir uslupla yaz. eleştiri vardır hakaret vardır. önce sen bir uslup öğren de sonra millete akıl ver
Tşk ederim. gitmeyi zaten düşünmüyorum.Görüşmek isteyen erkek uçarak kaçarak gelir dizin gitmenize gerek yok! Ve size tavsiyem siz gitmeyin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?