uzak mesafe ilişkisi

E sen bi kere görüşmediğim adam için ilişkim var demiyor muydun, çok yoğun iletişim falan, bunlar 1 kerecik görüşmeye bile yetmiyor tabi ki gelecek düşünmeye yetmeyecek.

Burada üyelerin hepsi gerçekleri yazıyor, adamın niyetini herkes çözmüş, siz niye inatla anlamak ve gerçekleri görmek istemiyorsunuz? Ne diyelim burada sırf yalanlarla mutlu olun diye “adam çok aşık çok seviyor” mu diyelim? Beklediğiniz tepki bu mu tam olarak?

Senin kocanın evi yok repliği gibi seslenmek istedim senin ilişkin yok, bu bi ilişki değil.
başlık o da. bizimkinin ilişki olduğunu iddia etmiyorum. uzun mesafe ilişkisi yaşayanlara sorduğum için soruyu öyle yazmak durumunda kaldım

o ilişki bitti mi? yoksa evlimisiniz o kısmı anlamadım?
bu arada 4-5 aylık süreçte görüşelim dediniz mi? ya da karşınızdaki kişi hiç uzak oluşunuzu sorun etti mi
Yok hiç sorun etmedik. Evet eşim şu an o kişi. İlk sevgilimdi eşim

15tim vardı çocukça bir tane yanlış hatırlamıyorsam 2.ayda gelmişti. Bizimkisi şans tabi düğün vardı benim şehrimde ondan gelmişti. 16 yaşındaydı bilmem anlatabildim mi...

Adam seninle görüşmek istemiyor. İlişki göremiyorum ben. Bence vakit kaybetme.

ya gerçekten git başka yerde oyalan. ayrıca sensin saf. yorum yazma hakkınız var hakaret etme değil.

Saf demek hakaret mi? O zaman en büyük hakareti “ilişkin” olduğunu zannettiğin adam yapıyor sana. Saf yerine koyarak.

Adam zahmet edip şehrine gelmiyor ya, sen gel diyor. Yatağa atma peşinde. Hâlâ gelmiş “aaa sorun etmemek lazımmış demek ki” diyorsun. Adam günde kaç farklı kıza bekaretini soruyor cinsellik konuşuyor halbuki.

Ben niye saf olacağım ayrıca? 2 senelik gerçek hayattan tanıştığım ve sürekli gördüğüm bir sevgilim var çok şükür. Yoklukta değilim öyle sanaldan birine “nolur gel” diye yalvaracak kadar.

kesinlikle öyle . çok tşk ederimmm

Görüşmek isteyen erkek uçarak kaçarak gelir dizin gitmenize gerek yok! Ve size tavsiyem siz gitmeyin!!!

başlık o da. bizimkinin ilişki olduğunu iddia etmiyorum. uzun mesafe ilişkisi yaşayanlara sorduğum için soruyu öyle yazmak durumunda kaldım
Gönlü olan fizandan kalkar gelir; görüşebilmek oldurabilmek için çareler üretir daha görüşmeden zaten sık görüşemeyeceğiz demez. Siz görüşme imkanı varken görüşmeyen biriyle ilişkiyi napacaksınız sanal arkadaşlık nereye kadar yani sonu yok; size değer vermiyor bu çok net vakit kaybetmeden bir yol verin ciddili şekilde izleyin bakalım ne yapıyor

Bende uzak mesafe ilişkisi yasadim 2 sene 18 saat yol vardı aramızda.
Şu an evliyiz doğru insanla uzak yakin fark etmez.
Sizinki cok farklı adam.
Bizim 5 ay sonra oldu eşim bi kac ayda bir gelir giderdi.

ya arkadaşım hastamısın? git BAŞIMDAN ilişkinle mutluluklar diliyorum.
ayrıca senin yazdıklarını okumuyorum bile. benden çok sen yazıyorsun konuma.
hadi yazıyorsun da düzgün bir uslupla yaz. eleştiri vardır hakaret vardır. önce sen bir uslup öğren de sonra millete akıl ver

Yahu 2 güne bir aynı adamla konu açıyorsun hepimiz ezberledik de belki aklın başına gelir diye yazıp duruyoruz. Ama nerede… 5 yaşındaki çocuk bile kandırır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…