- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Evden çıkıp arabaya bindiğimde hissettiklerimi ufak bir an için yasasaydim inanin aşkımdan ölsem kabul etmezdim. İnsan düşünemiyor anlayamıyor.Ne kadar uzaksınız, yılda kaç kere görüşüyorsun ailenle
Esinim memlekerinde mi oturuyorsun
Bu soruların cevabı önemli
3 günlük dünyada eş için aileye uzak olmamak lazım bence
Ne kadar uzaksın, yılda kaç kere görüşüyorsun ailenle
Eşinin memleketinde mi oturuyorsun?
Bu soruların cevabı önemli...
3 günlük dünyada eş için aileye uzak olmamak lazım bence.
Birde valizini toplayıp gitme isteği ağır basıyorsa evliliğinde tam olarak aradığını bulamadığını düşünüyorum
Ailemden 14 saat uzaktayım tatlım dayanamadım gidiyorum yok bizde bende başta çok zorlandım ama şuan durum gayet iyi allhım sabır versinAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an
Okuduğunuzu iyi anlamıyorsunuz galiba...Eş dediğimiz de bakkalın çırağı mı oluyor? Bu zihniyetler erkeğe evrilince de "anam da anam" olarak karşımıza çıkıyor. Eş de ailedir. İnsan bunu bilerek evlenmeli. Anne babadan ayrılamıyorsanız kimsenin hayatına girip de kabusa çevirmeyin. Kadın için de erkek için de geçerli. Ziyaret edersin, ararsın, sorarsın olması gereken bu.
Aileniz alıştı mi benim canım annem babam da çok uzgunler. Ne zaman konuşsak ağlayıp kapatıyoruz.Ailemden 14 saat uzaktayım tatlım dayanamadım gidiyorum yok bizde bende başta çok zorlandım ama şuan durum gayet iyi allhım sabır versin
Onun tüm ailesi burada ona göre ne var ki.Esiniz sizin gibi olsaydi ne yapardiniz?
Onun tüm ailesi burada ona göre ne var ki.
İstediğinde gider gorur.
Bence ailenize olan hasretinizi eş ailesine çok yakın olmak tetikliyor...Aileniz alıştı mi benim canım annem babam da çok uzgunler. Ne zaman konuşsak ağlayıp kapatıyoruz.
Benim 14 saatten de fazla 20 saat. Atanıp aileme yaklasmam lazım. Çok mutsuzum evimi sevemiyorum bir türlü. Evde bunaliyorum. Eşimde yaklassak ne olacak, simdide gitme demiyorum ha 10 saatlik ha 20 saatlik yoldan gideceksin diyor. Ama öyle olmuyor işte.
Bu durumda benim ne yapmam gerek bilmiyorum. 20 saat var aramızdaAilemle aramda bir saat var 4 yildir zor dayandim cok sukur haftaya ailemin oldugu yere tasiniyorum.degerini cok iyi anladim mecburi degilse iş icin falan bi daha gitmeyi dusunmuyorum
Arabayla 14 saat otobüs le 22 saat görev icabı uzaktayım ben 1 senem var gidecez inşallah yakına iki aileninde ortasında bi yer istiyoruz inşallah bakalım ama ben alıştım evimi sevmiyorum dedin ya o bende de var ama ayrılık tek taraflı değil bizde ikimizinde ailesi uzakta birbirimize muhtacız anlıcan allah yardımcın olsun tatlımAileniz alıştı mi benim canım annem babam da çok uzgunler. Ne zaman konuşsak ağlayıp kapatıyoruz.
Benim 14 saatten de fazla 20 saat. Atanıp aileme yaklasmam lazım. Çok mutsuzum evimi sevemiyorum bir türlü. Evde bunaliyorum. Eşimde yaklassak ne olacak, simdide gitme demiyorum ha 10 saatlik ha 20 saatlik yoldan gideceksin diyor. Ama öyle olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?