- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi gulrecelim
-
bende istanbulda dogdum buyudum vs..ve esimin isi geregi doguya gelin geldim ailelerden uzagiz...evin kucuguydum aileme cok duskunum ve evde issizlik ayri dert sikintidan butun gun patliyorumAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an
Allah sabir versin gercekten yasamayan bilemez.sizinki baya uzak bulundugunuz yeri sevmeye calisin baska turlu hayat cekilmez olurBu durumda benim ne yapmam gerek bilmiyorum. 20 saat var aramızda
10 saatlik uzaktayım ailemden. Bı sikintim Yok iyi boyleAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an
Arkadaş olalim hep beraber bu sitedebende istanbulda dogdum buyudum vs..ve esimin isi geregi doguya gelin geldim ailelerden uzagiz...evin kucuguydum aileme cok duskunum ve evde issizlik ayri dert sikintidan butun gun patliyorumkoca bir yalnizlik icindeyim sabahtan aksama.kdr
Okuduğunuzu iyi anlamıyorsunuz galiba...
Eşe "bakkal çırağı" demedim ama siz kadının ailesine "bakkal çırağı" diyorsunuz bu durumda
Ayrıca beni niye alıntıladınız....
Konu sahibine zaten adaletli bir durumda değil...
Ortada bir şehre değil, eşinin memleketine yerleşmiş....
Belkide üzüldüğü nokta ailesine uzak olmakla birlikte eşinin ailesine yakın olmaktır....
Bir daha alıntı yapmayın mesajımı, konu sahibine yazın
Niye durumu benim eşime getirdiniz, karın ağrınız mı var3 günlük eş için diye eşinizi küçümseyen ben değilim sizsiniz. Ayrıca burada alıntılama hakkım olduğuna göre de istediğimi yaparım cevabınız yoksa yazmazsınız.
3400 kmcik var. 36 saat. Hiç durmadan gidersenAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Allah yardımcınız olsunAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?