• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzaklık

ne güzel canım şimdiden mutluluklar diliyorumm :16: darısı benim başıma inş :8:

evlendikten sonra hangi şehirde yaşıcaksınız peki?
izmire gelin gidiyorum canım, mutluluklar dileklerin için çok teşekkürler :71: inşallah sizde kavuşur ve yuvanızdan huzur, sağlık, aşk eksik olmaz :16: :38:

Son düzenleme:
canım benim belkide çok daha iyi olucak, değerini daha iyi anlayacak, senin yokluğunun zorluğunu görecek, özlemin, aşkın değerini çok daha iyi anlama şansınız olucak, ve gün sayıcaksınız birlikte kavuşmamıza bu kadar kaldı ellerini tutmama az kaldı gibilerinden :38: mutluluklar diliyorum :16:

Cok tesekkur ederim. Insallah soylediginiz gibi olur. Buna ben de inaniyorum (((= iletisimde biraz zorlanicaz ama bunlarin hepsini konustuk. guzel dusuncelerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim (=

izmire gelin gidiyorum canım, mutluluklar dileklerin için çok teşekkürler :71: inşallah sizde kavuşur ve yuvanızdan huzur, sağlık, aşk eksik olmaz :16: :38:

aminnn canımmmmmm:16::16: ne güzel dua ettin öylee. :54:

ama evliliği çok istesemde çok uzak sanırım bize. nerde yaşayacağımıza bir türlü karar veremiyoruzz:50::50:

2 sene 3 aydır beraberiz..
son 1 senedir ayrıyız.. 6 saatlik mesafe var aramızda..
görüşmeye gelince "en fazla 2 ay görüşemeyiz fazlasına ben dayanamam" demişti.. kasıma kadarda öyle oldu.. kasımda yanıma geldi ocakta gelicekti ben gittim ve ondan sonra yanıma mayısta geldi "1 ay olmadan yine gelicem" dedi ama şimdi "ramazana girmeden gelicem diyor..
ayrı olana kadar çok mutluydum ama şimdi çok mutsuzum.. ilişkiyi çok yıpratıyor mesafe.. mesajda msnde yanlış anlaşılmalar oluyo telefonda konuşmakta bi yere kadar götürüyo..
böyle :)

1405 km var aramızda..kaç tane dağ var hesap etmedim..kaç şehir var..bir uçtan bir uca...

nasılına gelince; zor tabi..her duygun yarım,yediğin yemek aldığın hava yarım..
gerçekleşmeyip sürekli ertelenen istekler vs..sabır işi biraz..sevgide azalma eksilme olmuyor..
gözden ırak olan kalpten de ırak olur diyenler Nazım Piraye ye nasıl yazdı onca şiiri diye sormak isterim..:31::17:

Rabbim bütün bekleyenleri kavuştursun,zira bazen dayanılmaz..:14:

2 sene 3 aydır beraberiz..
son 1 senedir ayrıyız.. 6 saatlik mesafe var aramızda..
görüşmeye gelince "en fazla 2 ay görüşemeyiz fazlasına ben dayanamam" demişti.. kasıma kadarda öyle oldu.. kasımda yanıma geldi ocakta gelicekti ben gittim ve ondan sonra yanıma mayısta geldi "1 ay olmadan yine gelicem" dedi ama şimdi "ramazana girmeden gelicem diyor..
ayrı olana kadar çok mutluydum ama şimdi çok mutsuzum.. ilişkiyi çok yıpratıyor mesafe.. mesajda msnde yanlış anlaşılmalar oluyo telefonda konuşmakta bi yere kadar götürüyo..
böyle :)

evet gercekten zor bulusmak cok buyuk sorun gelıp gıtmek cok zor

1405 km var aramızda..kaç tane dağ var hesap etmedim..kaç şehir var..bir uçtan bir uca...

nasılına gelince; zor tabi..her duygun yarım,yediğin yemek aldığın hava yarım..
gerçekleşmeyip sürekli ertelenen istekler vs..sabır işi biraz..sevgide azalma eksilme olmuyor..
gözden ırak olan kalpten de ırak olur diyenler Nazım Piraye ye nasıl yazdı onca şiiri diye sormak isterim..:31::17:

Rabbim bütün bekleyenleri kavuştursun,zira bazen dayanılmaz..:14:

allahım yardım etsin sizinkide cok zormus kolay degıl az bır mesafe degıl allah sevenleri kavuştursun inşallah

4 seneyi geçti beraberliğimiz..
son 1 yıldır aramızdaki mesafe 1240 km.
ama amaaa mesafelere inat;
herşey öylesine, o ölesiye :16: sevdiğim..

benimde bir buçuk yıllık halen devm eden bi ilişkm var son 3 aydır aramzda mesafeler var maalesef :(
o askerde ama ona rağmn herşey daha güzl gidiyo özlem sevgiyi arttırıyo sanki...

8 aydır uzaktan bir ilişkim var.

O orada ben burada elbette çok zor oluyor.İnsan belli bir süre sonra onun yolladığı mesajı bile yanlış anlayabiliyor,yanlış anlamlar yükleyebiliyor.Sanal ilişki gerçekten çok farklı bir şey.Biz elimizden geldiğince webcamle sık sık görüşmeye çalışıyoruz ama o da yanında gibi olmuyor tabi.

Her ay,olmadı 2 ayda bir yanıma gelip gidiyor ama her gidip gelişinde onu daha çok özlüyorum.Ben Türkiye'nin bir ucundayım,o bir ucunda...

Tamam mesafeler çok büyük problem ilişkilerde ama bence en büyük problem bizim mesafelere karşı tahammülsüzlüğümüz.

Back
X