• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilisi yanı başında olupta sevgisini sürdüremeyen çok kişiyi tanıyorum ben, bence mesafeyle hiç bir alakası yok..
benim sevgilimde benden uzakta, ben marmaris' te o istanbulda. zor olmuyormu oluyor tabii kide, hele ilk başlarda yapamicam diye çok korktum, çok çelişkilere düştüm. Ama çok şükür artık bi çelişkim yok ona karşı, sonuna dek güveniyorum Şeniz
ayrıca
karşılıklı sevgi olunca bence ne mesafelerin nede başka bişey engel olamıyor:asigim:

Karşılıklı güçlü bir sevgi varsa tabiki sürer.Yeterki aşk gerçek olsun...:asigim:
Ama hani insan ihtiyacı olduğu zamanlarda sevgilisini yanıbaşında bulamayınca mutsuz olur.Ben isterimki sevgilimin istediğim gün yüzünü görebileyim, ona dokunabileyim.
Gelelim madalyonun öteki yüzüneeee;
Uzakta olmanın artı yönleri de vardır.
Mesela özlem çok olur.O özlemle ilk karşılaşma inanılmaz heyecanlı olur :lepi:
Kavgalar yanyanayken olduğu kadar çok olmaz.Çünkü zaten uzaktasınızdır ve bir de kavga yükünü kaldıracak cesareti kendinizde bulamazsınız.:delphin: Umarım birgün herkes sevdiğinin yanıbaşıcığında olur a.s.

kaşılıklı sevgi saygı sağlamsa ,karakter sahibi insanlarsa tabii sürer canım.

Bence mesafelerin önemi yok biz nişanlımla 2 yıldır ayrı sehirlerdeyiz sevgi saygı ve güven varsa hiç sorun olmuyo benim gözüm arkamda kalmıyo aynı sekilde onunkide :)) hem daha büyüleyici oluyo :))) özledikçe özlüyosun sonra evlenince tatlı bi anı olcekmiş :utangac:
Ayy çok seviyorum bebeğimi bak yine depreşti aşkım :asigim:

bunları okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam.. :asigim: yalnız olmadığımı hissettim bu konuda çünkü çevremde böyle bir ilişki yaşayan bir tek ben varım..
bi yaz akşamıyla başladı bizimkide bundan 7 ay 5 gün önce :utangac: aynı anda aynı şey için attı kalplerimiz ve gecenin 4 ünde ikimizde yataklarımızdan kalkıp aynı yere gittik.. birbirimizi bulduk.. masal gibi yani :asigim: neyse bunu daha sonra anlatırım.. çok güzel bir ilişkimiz var ( aman Allah bozmasın ).. Hayatımda tanıdığım iyiliğine inandığım güvendiğim ve kendimi bulduğum tek erkek o.. bana katlanabilende aynı zamanda :roflol: çok zor dönemler yaşadım ben.. ( bu ayrılık aş acısı v.s. gibi herkesin yaşadığı şeyler değil ) ve sonunda hakettiğime kavuştum diye düşünüyorum.. bazen bocalıyoruz ikimizde kaldıramıyoruz ama asla bırakmıyoruz birbirimizi.. Uzaktayken sevgili insan sadece kalbini görüyor.. Kişiliğini tanıyor.. Ve asıl amacının siz olduğunu hissediyorsunuz..
Ay çok konuştum :utangac:
kısacası Yaşanan gerçekten aşksa eğer hiç bir şey engel olamıyor..

mesafe tutkuyu arttırıooo
özlem,hasret, sevgiii... bütün bu duyguları daha yoğun yasıyorsunn
bence sorun yok
ama çoookk özledımmmm::((

Ne aramizdaki daglar, ne de 3000 kilometre engel sevgimize, sevdamiza.. 3 sene 7 aylik iliskimize aci tatli bir cok seyi sigdirdik.. Sevgi ve saygi tükenmedigi sürece, sevende sevilende yatarken ayni seyi düsunuyosa, kalkarken yine ayni kisiye gulumsermiscesine gülumsuyorsa hayata, umut dolu bakiyorsa gelecege, bekliyosa beklendigi kadar sevdigini.. Kisaca eger sevda gercekse... Sürer...
Ben basimi kaldiripta gökyuzune baktigimda, biliyorumki onunla ayni gokyuzune bakiyoruz.. Bu bile sürmesine yeter.. Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin..

Safak 85

her zaman uzaktasi sevgiler sürermi bilmiyorum.benim 6 seneyi aşkın uzakta sürüyo sevgim.lisede aynı okuldaydık.öle ufak tekef bişi vardı aramızda dillendirmediğimiz.üniversitelerde ayrı şehirlere gittik.tam iki yıl sonra bana aşkını söyledi.sevdiğini filan.iki sene üniversitede uzakta sevgimizi devam ettirdik.üniversiteler bitti.bu sefer o başka bi şehirde işe başladı.yine telefonlarla devam etti sevgimiz.iki haftada bir görüşüyoduk yüzyüze.bazen aylardır görüşemediğimiz oluyodu ama o telle hep yanıbaşımda oluyodu.aslında birbirinizi yeterince tanıyıp, güven duyuyosanız ilişki yakında da uzaktada o kadar güzel yürüyorki.:)şimdi 3 aydır ankarada yanımda tayini buraya çıktı.ama yine gidecek.artık evlenince hep yanyana olacağız.o günleri 4 gözle bekliyorum.yinede sevgilinizin her an yanınızda olabilme ihtimali daha güzel.uzaktaki sevgi çok emek ve güven istiyor.

:asigim: bnce de kişilere bağlı..sonuçta iki taraf arasıdaki güwen yeterince sağlamsa sürer..erkek arkadaşım 2 senedir başka bi şehrde okuo,tabiki sorunlar yaşıoruz ama bn sewgisinden emnm o da bnmknden emin olduğu için ilşkimiz dewam edio

Erkek askerdeyse süreer, ama oda orda bi yaşantı içerisindeysee erkeğe ne kadar güvenlirr onu bilememm işte

Sürüyo valla, kişiye göre değişir.
Herzaman sürmesi biraz güç
Bende üniv. gittiğimde asla başka şehirdensevgili edinmem demiştim.
Eşimle tanıştık, aynı şehirde hatta aynı mahalledeymişiz.
Okul bitti önce şe girdi, sonra askerlik çıktı.
Daha sonra memur oldu.Evlendiik.
Ama 2 yılımız beraberdi. 4 yıl falanda ayrı.
Sadece sevgiliyken beraberdik.
Mecburi bekleme bizimki gerçi.
Ama sürüyo.Evli olup uzak kalanlardan boşananlarda çok.
Şükür o hadde gelmedik, inş gelmeyiz.
Herkes kavuşur inş.Özelliklede evliler :(

Gerçek aşk ve sevgi varsa eğer uzaklığın sorun olacağını sanmıyorum şahsen. En kötüsü bol kıskançlık problemi yaşanabilir böyle bir durumda.

ben eski ilişkimi 2 sene dewam ettirdm uzakta olmasına rağmen tabi sorunlar oldu ama birbirimizi çok seviyorduk

bende lise aşkımı uzakta 3 sene devam ettirmiştim akannehir
ama sonra ne oldu kavga dövüş ayrıldım iyikide ayrılmışım
canım kocam benim :asigim:

Sevgi devam ediyorsa.. neden sürmesinn ... (:

o size ve güveninize bağlı eğer en baştan temelleri sağlam kurulmuşsa tabiki sürerrr

Back
X