- Konu Sahibi EU1
-
sürüyor ama görmedigim için kıskanıorum deli olcam ben bugun bu gidisle
O zaman işin zor arkadaşım. Çünkü uzakta biriyle ilişki yürütürken işin püf noktalarından biri ''rahat olmak'' biraz..
Burdaki gibi kıskanmak, karışmaya çalışmak başta seni çok yorar. Sende ilişkiyi yorarsın. Üstelik uzun mesafe ilişkide maalesef ''tartışma sonrası sarılma'' olmadığından çok kıskançlık kavgası yaşarsanız ilişki yürümez.
Ondan rahat kafa olmak, ona güvenmek, kendine güvenmek, birazda akışına bırakmak gerek diye düşünüyorum.
Sende özledin ondan yapıyorsun bunları heralde..son 3 güne kadar hiç tartısmamız olmamıstı ama 3 gündür sürekli bişiler bulup tartısma yaratıyorum bunaltıyorum moralim altüst oldu artık kafanı topla birbirimizi yiyoruz sürekli dedi dün bana sanırım bunalımdayım sakinleşemiorum çok kötüyümmmsenağlama
:1closedeyes:son 3 güne kadar hiç tartısmamız olmamıstı ama 3 gündür sürekli bişiler bulup tartısma yaratıyorum bunaltıyorum moralim altüst oldu artık kafanı topla birbirimizi yiyoruz sürekli dedi dün bana sanırım bunalımdayım sakinleşemiorum çok kötüyümmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?