uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sürüyor ama görmedigim için kıskanıorum deli olcam ben bugun bu gidisle

O zaman işin zor arkadaşım. Çünkü uzakta biriyle ilişki yürütürken işin püf noktalarından biri ''rahat olmak'' biraz..

Burdaki gibi kıskanmak, karışmaya çalışmak başta seni çok yorar. Sende ilişkiyi yorarsın. Üstelik uzun mesafe ilişkide maalesef ''tartışma sonrası sarılma'' olmadığından çok kıskançlık kavgası yaşarsanız ilişki yürümez.

Ondan rahat kafa olmak, ona güvenmek, kendine güvenmek, birazda akışına bırakmak gerek diye düşünüyorum.

son 3 güne kadar hiç tartısmamız olmamıstı ama 3 gündür sürekli bişiler bulup tartısma yaratıyorum bunaltıyorum moralim altüst oldu artık kafanı topla birbirimizi yiyoruz sürekli dedi dün bana sanırım bunalımdayım sakinleşemiorum çok kötüyümmmsenağlama

Sende özledin ondan yapıyorsun bunları heralde..

Sakin olmaya çalış bence. Hatta ben şöyle yapıyorum çok sinirliysem ona yansıtmamak adına hemen sinirimi atacak birşeyle uğraşıyorum. Kitap, müzik ya da bi hava almak iyi geliyor bana.

Uzakta kavga kötü oluyor. Ne sonuca bağlanıyor ne çözüm oluyor.. Sonra biz kaprisli oluyoruz birde..

sadece telefonda konusmuyoruz tabii bizde gorusuyoruz yoksa sırf telefonda konusmayla nereye kadar gider

ayda 1 şimdilik ama okulu kaznaırsa inşallah en fazla 2 haftada bir görüşülcek yani

asla ama asla olmuyor gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor ben bunu yasadım yanında olan gibi olmuyor senı cok ıyı tanıyamıyor cunku arada mesafeler var arada ozlem oldugu ıcın geldıgı zaman cok güzel anlar yasıyorsun ama senı goremedıgı ıcın kıskanclıklar oluyor yanlıs anlasılmalar oluyor kısacası yurumuyor....

:1closedeyes:
gözden ırak gönülden uzak neden demısler, gözun görmuyo onu yakınlarında, dokunamıyosun sohbet ederken gözlerıne bakamıyosun sacını oksatamıyosun uzanıp yanagından öpemıyosun, bunlar hep etken, bazen kavga edersın sonra oyy askummm der gögsune yatar affettırırsın kendını Şeniz

ama uzakken ya özur dılerım mı dıceksın agzının cok ıyı laf yapması lazım hıc kavga etmemen lazım sevgını dıle vurabılmelısın bu şiir yzmak degıl cok sevmek degıl ıfade edebılmektır sen ıfade edersın o edemez,

telde konusurken o an uygun degılsındır yurutmek cok kolay degıl herkesın bı gecmısı vardır belkı bu konuda yakın samımı kız arkadasın bıle uzaga gıtse yıne bunlar yasanır hele düşün bır de araya aşk kat kıskanclık kat cok daha fazlası yaşanır.
cok dogal uzakta olanla arana mesafe gırmesı cok dogal

Kişilerin birlikte gösterdikleri fedakarlığa ve anlayışa bağlı..Çünkü gerçekten çokkk zorrr.Tek taraf bu sorumluluğu yüklenerek sürdüremez.Bu sorumluluk eşit olarak paylaştırılmalıı.Benim ilişkimin 3 senesi birlikte 3 senesi de uzakta devam ediyor.Çok şükür ki 1 ay sonra nişan olacak..Kişiler bilincinde olursa bunun neden yürümesinnn.....

tabikide sürer
8 ayı geçtik bebeğim askerde ki bi 6 ay daha yok onu her dk. daha çok seviyorum
daha çok aşık oluyorum
oda bana aynı şekilde
yani temel varsa bi ilişkide hiç bişey yıpratmaz

benim iliskimde 3 yıl oldu ve bizde uzagiz hiç de ole gozden irak olan gonulden ırak olmadı. bu bir bahane kolay degil tabiiki ve herkes basaramaz bunu ozveri ve anlayıs gerekli :)

ya aynı sehirde de olsak gece kavga ettigimizde yine oyy aşkım diye sarılma imkanı gönül alma imkanı yokki hergün görüşme gibi aynı kapıya cıkıyo biraz sirkelendim kendimi düzelttim daha anlayısla yaklasıorum bizimde 1 seneye yaklasıyo nerdeyse inşallah nice seneler sürer bebekiimmle Şeniz

benım ilişkim 8 senelik 15 yaşımdan beri ilk erkek arkadaşım başkasına yan gözle bile bakmadım lisede kız lisesindeydim ama yinede hergün aralıksız almaya gelirdi beni hiç ayrılmadık ama üniversite sakarya da çıktı ona bana ise marmara üniversitesi ikimizinde 2 yıllıkdı o 2. sınıfta tekrar girdi çok zor bir 2 yıl geçirdik ama hiç ayrılmadık tekrar sakaryayı akzandı bu sırada bende sakaryaya girmek için 3 defa össye girdim puanım yetmesine rağmen açıkta kaldım kısmet değilmiş hep ayrı şehirde olamk varmış 8 senelik ilişkimizin 3 senesi şu anda ayrı geçiyor ve herzamankinden daha çok seviyoruz birbirmizi yaz tatilinde bitmek üzere 4 aylık ayz tatili 1 ayı kaldı tekrar gidicek ve şu anda 3. sınıfa başlıycak sabreddiyorum sonrada askerlik var ama biliyorumki beni aklından bir an olsun çıkartmıyo bende onu....

''Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir.
Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi.''​

bu sözü hep sevmişimdir..
yerimseniben

benimki sürmedi...
ben tavsiye etmem bu tür ilişkiyi açıkçası çok çileli...
çok yıpranıyo ilişki...anlamını kaybediyor ama tabiiki yaşayış biçimine de bağlı...
bana şimdi böle bişey yaşamak istermisin desen hayııııırrrrrrr derimm ama aşık olursam belli, olmaz iştee büyük konuşmamak lazım tabee=))

2 hafta sonra 7 senemizi dolduruyoruz o istanbulda ben ankarada, iş bulup yanına yerleştiğimde sonunda hasretimiz bitmiş olucak. değicek bi insanı gerçekten seversen sürer yani...

6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik.1.yılımızdan sonra 3 sene ayrı kaldık.biribirimizi çok zorluklarla gördük, çok badireler atlattık ama evlenmeyi başardık. bu karşılıklı yürütülen çok zor bir aşama ama kıymeti, değeri güzel yaşatıyo bence..

bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik ama yürüttük çok seversen güvende varsa ki bide saygı elbette kesinlikle yürür...bizde senelerce öleydik ayrı şehirlerde o gelir giderdi ben gelir giderdim çok zor ama göremeyince sevgi daha çok büyüo ve evlendikten sonrada hep birbirini görmek mucize gibi gelio emin ol onun mutluluğu normal bi ilişkinin evliliğinden çok daha büyük..ayrıca çok büyük sorunlarda atlattık uzak olmak asla sevgiye engel deildir ki özlemek bence sevgiyi büyüten bişiy..insan çok seviosa ve çok seviliosa kesinlikle yürür..hemde koskocamn bi aşk olur işte o çünkü zordur sabır ister,ilgi ister,özveri ister normal bi ilişkiden daha çok şey ister ama birlikte geçireceğin tek bi dk. bile normla bi ilişkiden daha çok mutlu eder evlendiğinde de herşey mükemmel olur...

bence sürer.. arkadaslarin dedigi gibi kisiye bagli tabiiki..

ben 4sene önce sevgilimle tanistim.. o zaman o türkiyede bende almanyada yasiyordum.. 4.yilimiza giriyoruz ve benim türkiyede oldugumdan beri inanilmaz güzel bir iliskimiz var.. ondan önce her gün bulusan sevgililer gibi hareketleri nasil olur su bu yasansa bilmiyordum.. ama ona daha yakin oldugumdan beri daha da bi cok sever oldum sipami :asigim:

sürer arkadaşım sürer :asigim:
ah ah yaramı deştin bak şimdi..
benim erkek arkadaşımda ankarada ben istanbulda :1rolleyes:
uzaklık kötü ama o benim hep yanımda gibi...1,5 senedir de gayet güzel gidiyo çok şükür..saygı ve güven olduktan sonra :asigim: kalpleriniz bir olsun
Allah ayrı olanları hep kavuştursun inşallah

Benim 3 senedir sürüyor.Hemde öyle şehir,ülke farkı filan değil,kıta farkı,zaman farkı,mil farkı var arada:))
Bence o kişilerin birbirleri için ne kadar fedakarlık yapabileceklerine bağlı,yoksa hergün dipdibe de olsan anlaşamıyorsan hiç yürümez.Biraz da benim kıskanç ve şüpheci biri olmamamdan kaynaklanıyor sanırım.

Allah isterse yakındakini uzak eder,uzaktakini yakın eder,bize imkansız gelenler onun gücünün yanında çok kolay kalır.Umarım bende diğerleri gibi mutlu sona ulaşırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…