uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne yazdığımı biliyorum ne de okuduğumu..
öyle mi?
kriter neye göre size göre mi?
en azından bana insanca samimiyetiyle yaklaşan birine ters ters cevap verecek biri değilim..

Son düzenleme:
gerçek bi ilşki yaşıyolarsa devam eder ama gerçekten birbirlerine bağlanmamışlarsa devam etmez
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir olur :)

bence ilişkinin sağlamlığına ve aradaki güvene göre değişir. bizde ayrıyız hatta çıkmaya başladıktan 1 ay sonra farklı şehirlere gittik ama ilişikimiz 2 senedir sürüyor allah bozmasın... ama şu da war hftada bir mutlaka görüşürüz. ama görüşmeden de devam eder. ben uzaktan ilişkinin süreceğine inanıyorum. ama ayrı kalınacak zaman fazlalaştıkça kişiler uzaklaşmaya başlarlar. insan sewdiğini görmek, ona dokunmak, kokusunu duymak ister...

Arkadaşim uzaktan uzağa yaşanan ilişkinin ne demek olduğunu en iyi ben anlarim..her sevdiğim bir başka şehirde oldu çünkü..bak mesela şimdi bile başka şehirde benim kaderim mi ne ..ömrüm böyle geçti vallaha ya..şöyle ağiz tadiyla her hafata sonu buluşmalar falan ohhh ama nerde bende ben 1 gün için bir ay bekledim hep halada bekliyorum..her defasinda kişi değişti ama kaderim değişmedi..pişman değilim çünkü ben çok siki fikiliğa gelmiyorum arada bi göerecem özlicem falan..yani ben özledikçe seviyorum saniirm...veriyorum 2 senemi sonra amannn sikiliyorum bide üstüne tövbe ediyorum bi daha uzakdami amannnn tövbe diyorum..gene geliyor beni buluyor hasret özlem...yürüyor yürüyor güzel yürüyor çünkü özlem varya işde özlem insani yumuşak yapiyor..ama bende hep şunu düşünmüşümdür ya yanima gelse hep birlikde olsak bu kada anlaşirmiyiz acaba?bu beni hep korkutmuşdur.çünkü insan nasil yaşarsa kendini ona aliştiriyor....

bizz de 2 senedir beraberiz. ve ayda 1 anca görüşebiliyoruz isyan ediorm bazen her hafta görüsebilmek varken die.. ama herseyde bi hayır vardır bence fisfisfis
mesela ona gerçekten aşık oldugumu farkettim ilk özlemlerimde.. özledikçe daha da baglandım,baglandık. böylece her buluşmamız çok özel geçiyo. hiç tartısma vs bişi olmuo kadir kıymet biliosunuz cünkü :asigim:

ayh deli gibi ozleyipte ilk görüşmede ki ilk sarılma yok mu!!!! bence arada birazda olsun mesafe olması iyi kafa dinlemek içinnnkaydirigubbakcemile3

uzaktan uzağa olmuyor..
bi sıcaklık olmuyo arada hani derler ya aynı şehirde nefes almak bile bana yeter diye bu söze çok katılıyorum.. ve herşeyi özetliyor...
a.s.

Sürmez diyenler olmusta, peki yillardir uzaktan uzaga iliski yasayanlari naptiniz?
Bir kalemde silip attiniz bacilar.
Benim en yakin dostum 2 yil boyunca sevdigini toplam 4 kere gördü.
Su an 4 aylik evliler.

Bende 12 aydir sevdigimi görmedim.

Zor.. elbette zor, buna sonsuz katiliyorum..

Ama altini cizerek söylüyorum, uzakligi kaldirip kaldiramamak kesinlikle ve kesinlikle kisilikle alakali.
Sabirliysan yürütürsün, sabirsizsan hic baslama.

Ve uzaktan uzaga iliski yürüten kimi tanidiysam, inanin hepsi sabirli insanlardi.
Allah herkese kaldiracagi kadar yükü verirmis lafi ne kadar dogru.

Sabirsiz insanlarin böyle bir iliskiye baslamasini önermiyorum zaten, yürütemiyorlar, sonrada uzaktan uzaga iliski yürümez diyorlar.

Yürür anam yürür sabirliysan yürür.

Son düzenleme:
heyy bu benim de konum :)
sürer kızlar sürer diyorum bende.elbette aynı şehir nefes almak bile güzeldir lakin aynı şehirde yaşayanların buluşması asla ve asla ayrı şehir ve ülkelerde yaşayanların buluşmaları kadar heyecan dolu olmaz.uzakta olduğu için buluşmalar daha değerli oluyor.çünkü kimbilir bir daha kaç ay sonra görüşeceksiniz.saatlerin hatta saniyelerin kıymetini insan öyle anlarda anlıyor.benimde sevdiğim uzakta.aramızda 5 saatlik yol var (araba ile 3 :) ) elbette her ay görüşemedik hatta en uzun görüşmeme zamanımız 1 bucuk sene oldu.ama bu 1 bucuk sene sonra ki buluşmanın tadını ben hiç unutmayacağım.şimdi nişanlıyız çok şükür.aştık artık mesafeleri.ve önceden bizi ayırdıkları için kızdığım yollara şimdi teşekkürler ediyorum bizi birbirimize getirdiği için.Rabbime de sonsuz şükürler.uzakta oldukça insan daha çok özlüyor özledikçe bağlanıyor ve seviyor.ve sensible arkadaşıma da katılıyorum bu iş sabır işi.Allah her nerede olursa olsun bütün sevenleri kavuştursun... amin...

bu söz ilaç gibi geldi..hem okuyorum hem de sevgilime soruyorum uzaktan devam eder mi die kadınlar kulübünden aklına geldi dimii dio içimi okuyo vala ..
Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın bide kavuştursun:1hug::1hug:

bencede ilişkinin durumuna bağlı bir tarafta hafif te olsa dışarıya karşı ilgi varsa o ilişki pek sağlam olmuyor ya ayrılık oluyor yada haberin olmadan aldatılıyorsun benimde sevgilim uzakta ve bugün 18 gün olmuş görüşmeyeli 3 kasımda gelmişti en son 3, yıldönümümüzdee :)) güven meselesi başka birşey değil güven olunca uzaklık sorun olmuyor sonuçta sevgilisi yanında olanların çoğunluğuda askere gidiyor eğer güvensizlik varsa askerdede olur ne olursa

Herkes için geçerli değil ama iki tarafta birbirini çok sevip güven duyuyosa sürer sürmeli de zaten sürmüyorsa arada başka sorunlarda vardır demektir.Erkek arkadaşım üniversiteyi şehir dışında okudu ben ailemin yanında okuyorum tam 3 yıl bekledim. Tabi onunda buralı olması önemliydi sonuçta gidip geliyodu sürekli okul olayı bitince tam kavuştuk derken askerlik çıktı hem de uzun dönem hala bekliyorum.Yolda bazen el ele çiftleri görünce içim burkuluyo ama bu son ayrılık deyip avutuyorum kendimi sonunda kavuşmak var .seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn:içelim::asigim:

çok zor:1no2:fedakarlık ister iki tarafında çok sağlam olması ve kendinden emin olması gerek sürmesi içina.s

valla ınatla ve azımle 600 km ye ragmen 2 yıldır suruyo uzlasmazlık olmıo dııl tabı telefonda ılıskı yurutmek zor ama yıne de kopamıyosun sevınce umarım engeller kalkınca da bole oslerıs bırbırımızı

sürer kızlar sürer..6 yıl sürdü bizim ilişkimiz ve sonunda evlendik birbuçuk yıl oldu evleneli şimdide bebişimizi bekliyoruz..mesafe engel değil yani bir günlüğüne gelirdi görmek için o gün içindede en fala 3 4 saat görüşürdük sevgi aşk olsun yeterki mesafelerin bi önemi olmaz.. yeterki gerçek sevgi gerçek aşk olsun

seviyosan sürmek zorunda benimde seviglim uzakta 4 aydır yurtdışında iş dolayısıyla hergün msnde görüşüyoruz uyuyana kadar. bekliyorum yapıcak bişi yok ama yeri geliyo tartışyıorz tabi özlemden dolayı ama kopamıyorumki :çok üzgünüm: elbet gelicek nasıl olsa aynı şehirde yaşıyoruz bigün kavuşucaz elbet . . .:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…