uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda deneyimli olduğumu söyleyebilirim. eşim türkiyenin bir ucunda kiliste ben bir ucunda istanbulda, 4 yıl birbirimiz yıpratmadan çok güzel bir beraberlik yaşadık. çok zorluklar atlattık ve bütün olumsuzluklara rağmen şu anda eviliyiz.
güven sadakat fedakarlık varsa hiç birşey olumsuz olmaz

kızlar hasret bazen gerçekten yakıp yıkıyor içimi...dayanamayacak kadar özlüyorum..bir canım diyişinde gözlerimden yaşlar süzülüyor...ama kavuşacağım zamanın umuduyla doluyum..yanında olma fikri bile yüzümde tebessüm yaratıyor...ama çok zor böyle yürütmek..sırf uzaklık nedeniyle kaçkere bitirelim ddim...ama umutlarımız..kavuşacağımız günü düşün dediğinde hata yapmamalı..aşkı mesafeyle bitirmemeliyim dedim..
yanımda olupta değerimi bilmiycek birinle birlikte olmaktansa...hasreti en koyu haliyle yaşar...kavuşacağım günü beklerim...Allahım inşallah hiçbir engel çıkarmaz...hakkımda hayırlısı budur da bir gün bende kavuşurum...:)

kişiler mesafeye içinde bulundukları duruma göre değişebilir bir konu aradaki ilişki nedir evlilikmi nişanlılık mı flört mü ? kadın sosyal konum olarak nerde erkek nerde bunlar cok değişken faktörler ve duruma direk olarak etki eden şeyler . sabırlar ve hayırlar diliyorum.

o kadar uzakkiii aramızda koooskocaaa bi atlas okyanusu varr:çok üzgünüm:
ama çok seviorum aşkitomu ve çooook özlediimmm

bizde 3 yıldır birlikteyiz toplasan 3 ay anca görüşmüşüzdür. ama buna rağmen onu çok seviyorum hala ve sevicem sonsuza dek. şu an askerde zaten asker yolu bekliyorum... askerden gelince (1 sene kaldı) herşey daha güzel olacak inşallah allahın izniyle...kaydirigubbakcemile5

hayırLı sabahLar kızLarrr mirmirmirmir
benim yavukLumda uzakta 1.5saat kadar uzakta ve çaLışıyo.. buyüzden izin günü pazar günü buLuşuyoruz.. Bu engeL değiL birbirimize.. aradaki iLetişime sevgiye bağLı ama kimisinde 'gözden uzak gönüLden uzak' oLabiLiyo tabi..
bizimki gayet iyi seyrediyo iLk günden beri.. Onu çok seviyorumm :asigim:

biz de 3 senedir ayrıyız..
senede 2 kere falan görüşebiliyoruz ancak.
buna rağmen birbirmizi o kadar çok seviyor ve değer veriyoruz ki anlatamam.
bence uzaklık bizim ilişkimizi çok tutkulu hale getirdi..
sanki her geçen gün ona olan sevgim artıyor...
ayrı olmak çok zor elbette ama sonunun güzel olacağını bildiğim için rahatım..
Allah herkese benimki gibi bi ilişki nasip etsin..a.s.
çok mutluyum çooook.:asigim:

valla benimki sürmüyor kızlar :1no2: zaten yorum yapan arkadaşlar biliyor ama benim ilişkimde olmasa da ben uzaktan ilişkinin sürebileceğine inanıyorum tabi gerçekten bağlılık ve sevgi olursa a.s ama benimki gibi 3 ay çıktıktan sonra gönderirseniz yürümez en azından benim ilişkim ööle kafamçokkarıştı

Daha önce uzakta bir sevgilim vardı 1.5 sene sonra ayrıldık bi kere bile beni görmeye gelmedi bu süre içinde senağlama ve ayrıldığımızda da bir daha asla uzakta bir sevgilim olmayacak dedim kendi kendime burnumun dibinde olacak her zaman dedim :1hug:

Ama gönül bu işte şimdi yine aşık oluyorum galibaa :asigim: veee yine uzakta...
amaan olsun yaa kalbim uzun zamandır böyle çarpmıyordu
varsın bi kere de senin için ölsün yar sırnaşık şey

(vel hasıl kelam: istediğimiz kadar tartışalım aşk hiçbir şey dinlemiyor kendi kafasına göre takılıyor)

Yani çok sağlıklı olur mu bilemiyorum tek uzaklığı eski arkadaşımla askerdeyken yaşadım ben seviyordum sevgim büyüktü o yüzden beni etkilemedi..Hani rüzgarın küçük alevi söndürüp büyük alevleri güçlendirmesi gibi bişey olsa gerek...

Bizde sürüyor 16 aydir. 7 ay görüsmedigimiz oldu ama birbirimizi sevdigimiz icin buna katlandik Şeniz Tabi ki cok zor oluyor insan sevdigini yaninda istiyor ama maalesef elimizden birsey gelmiyor senağlama Ilerde bizi bekleyen güzel günlerin hayalini kurmakla yetiniyoruz.

Almanca bir söz var. Bu anlama geliyor:
Bizi birbirimize baglayan ask, bizi ayiran mesafeden güclüdür...

Allah sevenleri ayirmasin ve hepimizi sevdigine bagislasin a.s.

6 yılık bir iliskım var . unıversaıtede tanıstım ve orada 3 yıl geçirdik...ünıversıte bıtti ve ayrı şehirlardeyiz..
yılda 3-4 kere bırer haftalık sürelerle göruşüyoruz....bu yıl nişanimiz oldu..ayrı şehirlerde zor oluyor... daha önceden güzel bir geçmişimiz olmasaydı buyuk olasılıkla yürümezdi....ona olan özlemim sevgimi daha da alevlendiriyor..
ayrılk kücük aşkları söndürür büyük aşkları alevlendirir...............

Güclü bi iliskiyse devam eder Ewet.. denedim Bende.. Ama Gözden Uzak Olan gönüldende Irak Oluyo Gitgide.. cünkü insan sevdigini yanında istiyor.. özlem cekilmez oluyor.. hele genc yaslarda cekilmez..

...........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı insanlar vardır ki karşısındaki insan onunla ilgilendiği, sevdiği, peşinde koştuğu sürece bağlı kalmayı becerebilirler sevdiklerini aşık olduklarını düşünürler hangi yana kafalarını çevirseler onları seven çerçeveleyen insanı gördükleri için gerçekten sevgimi değil mi bunu ancak uzak kaldıklarında anlarlar. Ondan sonrasımı gözden uzak gönülden ırak...

Velhasıl sevene sevilene göre değişir.

ayrılk kücük aşkları söndürür büyük aşkları alevlendirir............... hihoyyythihoyyyt

Kesinlike ilişkyi yalayan insanların kişilikleriyle alakalı bi durum bu ve aradaki sevginin büyüklüğüyle.uzaktan ilişki yürür ama hasret bazen dayanılmaz boyutlar alıyo bu bir gerçek işte burda sabır devreye giriyoo sabırlıysan ve gerçekten seviyorsan yürür.

benımde erkek arkadasım uzakta
ve gercekten cok zor bır psıkolojı
ıstedıgın zman goremıyorsun bı hedıye aıosun
hemen veremıosun ne bılım hastalanıo yanında olamıyosun
surekli merak içindesin uzaklıklar ilişkiyi acayip derecede yıpratıyor
artık özleye özleye belli bir zaman sonra onun yokluğuna öyle alışıyorsun ki
artık özlemek sana koymamaya başlıyor
hiç tavsiye etmem

kişisine baglı benim sevgilim gibi sagdıksa sürer tabi coks evmekte lazım

3 yıldır çıkıyoruz.lisede aynı okuldaydık öss ye bi girdik ben ankaraya o izmire.daha ayrı illerde olalı 1 yıl geçti ama okadar çok kavga ediyoruzki. mesele de aldatmak falan deil. ona çok güveniyorum ama o bana güvenmiyo bitürlü acayip kıskanç. hiç aldatıcak bişey de yapmıorum ama konuşmada bi erkek adı geçse hemen kıskanıyo. yersiz kıskançlıklar beni iyice ondan soğutuyoo. bidee aramız iii olduğunda bile mutlaka bi kavga çıkıyoo bi süre sonra... çünkü telefonla konuş konuş nereye kadar bi süre sonra senin için sevgilin telefondaki bi sesin ötesine geçemiyoo. valla ayrı illerde olupta yürütebilenee helall olsunnnn... hı bide şu var ben sırf onunla aynı ilde olmak için tercihlerimi hep ankara yazdım ama o kesin ankara gelir diye yazdı farklı farklı iller. sonuçlar bi geldi ege...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…