uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu kategorıye yenı gırenlerdenim
her hafta sonu gorusebılsek sorun etmem de nası olsa aynı sehırde de olsak calısınca ya da baska seylerle haftada ıkı kez gorusuluor; ama işte ayda bı kere felan gorusmek ılıskıye pek bısey katmayacak gıbı gelıyor , umutsuzluga dusuyorum

bence uzaktan iliski sürdürübilmek icin iki tarafinda cok sabirli olmasi gerekiyor....
ve istesende istemesende bir sekilde güvenmek gerekiyor...
eger taraflar her seferinde güvenmedigini belli ederse o iliski asla yürümez...

iki tarafta gerçkten aşıksa we birbrne güweniosa sürer...bazı durumlarda fedakarlık we anlayışta gerekio tabi =) bizimki 1.5 yıldr uzaktan dwm edio mesela

uzaktan cok ama cok zor bence ama sonunda gorusme ımkanlarınız bellıyse bu sadece bellı bir zaman dilimi için geçerli ise dayanılabilir..
insan nelere gögus germiyor ki..

uzaktan cok ama cok zor bence ama sonunda gorusme ımkanlarınız bellıyse bu sadece bellı bir zaman dilimi için geçerli ise dayanılabilir..
insan nelere gögus germiyor ki..
evet canım ya cok zormus
ınsan her hafta gorusmek ıstıyor
ne bılıyım bırseyler paylasmak ıstıyor

yok başından beri deildi 1 senemiz birlikte geçti sonra ben üni.yi kazanınca kocaeliye geldim o da istnbulda şimdide hiç görüşmüo deiliz tabiki 2-3 hftada bir gidiorm istnbula =)
hımm sızınkı temellıymıs canım
bızde 8 sene aynı sehırde yasayıp sonra o baska sehırdeyken tanıştık...
şans işte...
ben aılemle ankaradayım , gıdıp gelmem zor baya...

valla nasıl diyeyimm çok zor olur güven yoksa yüremesi imkansız gibi bişi biz mesela sürekli kavga ediyoruz birinin fedakar olması gerekiyor bu gibi ilişkilerde aslıdna iki taraf olmalı ama ben yapamıyorum bunu çok zor oluyor valla yaşıyorum görüyorumm mesela birazdan gelicek ve ben yine kavga edicem soğuk davranıyor pis herif

çokk zorr ama başlamışsa bir ilişki her halıkarda emek, çaba harcamak lazım....ozaman sürebilir karşımızdaki değişmezse......

bnm se4fgilimde us4kt4 2 senediR ber4berıs 4m4 :)

üniversiteye başlamamıza 2 hafta kala tanıştık aşık olduk birbirimize.. sonra o başka şehire gitti ben başka şehire gittim ve arada 8 saat mesafe..
ama öyle sağlam başladı ki ilişki.. çok zorluk çektik çok kavgalar ettik çok da güzel günlerimiz oldu ama 5 senelik üniversite süresi boyunca asla ayrılmadık ve tam tersine daha da sıkı bağlarla bağlandık birbirimize.. sık sık o gelirdi yanıma ya da arada sırada ben giderdim onun yanına.. evlerimiz aynı şehirde yazın ve tatillerde birlikte olabiliyorduk.. hakkaten çok zor bu şekilde ilişkiyi yürütmek ama biz bu sınavı 5 yıldızlı pekiyi ile geçtik ve mezun olduk nihayet hihoyyyt bi de askerden dönse artık rahata ersek :çok üzgünüm:

Vayyyy ne kadar güzel gerçek sevgiymiş sizinki.Sevgi varsa mesafe önemli değildir görüldüğü gibi ,Sevgi kolay bulunmuyo siz bulmuşsunuz dilerim hiç kaybetmezsiniz..

daha geçen günler yazmıştım sevgi varsa arada herşey olur demiştim evet sevgi varsa mesafe önemli değil aramaızda dağlar denilzer vardı ve aldattı beni allah hepinizi sevdiğinize kavuştursun çok kötüyüm kızlar içim çok acıyor gerçekten seviyorsa sizi inşallah sonunuz gelir kavuşur mutlu olursunuz :Saruboceq: amiinnnn senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama

canım Allah hayırlısını versın ne dıyebılırım kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…