• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz eşimle birbirimizden uzaktaydık sevgiliyken ben izmirde o istanbulda ama bak şu an evliyiz Allaha cok sukur mutluyuz da bence o karsılıklı guvene ve sevgıye baglı olan bıseysüprizzzzz

ya bir şekilde mesafeleri kısaltmak bizim elimizde uzakta olsa bile telefon var bir sürü tarifeler var telefonda konuşursun kamera açarsın yanındaymış gibi olduktan sonra nerde olursa olsun aşk her zaman devam eder bizde ayrı şehirlerdeyiz ama hiç kopmuyoruz birbirimizden

bizde tel de konusuyoruz sürekli.msn de görüsüyoruz görüntülü ama yinede istemio...:( napım ya ben.

kesinlikle sürer tabi...aşk varsa herşey güzel olur..aşk yoksa yanında olsada uzakta olursunuz bu daha kötü bence..biz 2 yıl evlenmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrı kaldık..evlendik 1 ay lojman boşalana kadar ayrı kaldık..2 ay beraber kaldık eğridire komando kursuna gitti 3 ay..sonra yüksekovaya tayinimiz çıktı 2 ay ayrı kaldık geldim buraya 15 günde 1 eve gelmeye başladı 2 gün kaldı 15 gün yine yoktu..en son 40 gün operasyondaydı ben burda tek başıma! şimdide 9 aylık göreve gidiyo 9 ayy arkadaşlar az zaman değil yani ama olsun aşkımız hep taze kalıyo diyorum ben hala çıkıyo gibiyiz avantajı bu oluyo heralde...düşünün aşk olmasa katlanılırmı buna ...şimdide nöbette 24 saatt offffff

kesinlikle sürer tabi...aşk varsa herşey güzel olur..aşk yoksa yanında olsada uzakta olursunuz bu daha kötü bence..biz 2 yıl evlenmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrı kaldık..evlendik 1 ay lojman boşalana kadar ayrı kaldık..2 ay beraber kaldık eğridire komando kursuna gitti 3 ay..sonra yüksekovaya tayinimiz çıktı 2 ay ayrı kaldık geldim buraya 15 günde 1 eve gelmeye başladı 2 gün kaldı 15 gün yine yoktu..en son 40 gün operasyondaydı ben burda tek başıma! şimdide 9 aylık göreve gidiyo 9 ayy arkadaşlar az zaman değil yani ama olsun aşkımız hep taze kalıyo diyorum ben hala çıkıyo gibiyiz avantajı bu oluyo heralde...düşünün aşk olmasa katlanılırmı buna ...şimdide nöbette 24 saatt offffff

evet canım harbı avantaj
hattakı sen dırdır etmeyen tatlı dıllı cılvelı bırı ısen eşin hıc doyamamıstır sana:)
Allah sabrına sabır katsın
ve sızlerı kavustursun
masallah canım:nazar:

ınsan gercekten asıksa aradan yıllarda gecse omurde bıtse onunla ılgı hersey dun gıbı aklında kalır ayrıda olsa her anını onunlaymıs gıbı yasar

canim bir ömür boyu mutluluklar dilerim allah sana da esine de sabir versin, cok zor, ama dedigin gibi egerki ask varsa herseye katlanilir..:Saruboceq: bende sözlümden uzagim, ama seviyorum iste napim :utangac:

canim merakimi af et ama senin puanlarin dogru mu öyle ya :1no2: ilk defa birinin puani bu kadar düsük oldugunu görüyorum kim yapti bunu ya:mymeka: bi yanlislik olmasin?CADIARZU

eşim şamda, ben damda, üç yıl uzaktan uzağa sadece telefonla flört ettik.. 3. yılın sonunda da evlendik.. allah ıma çok şükür, mutluyuz da..

benimde askim trde ben yurtdisindayim
iki senelik cok gzl bi iliskimiz var ve evlenmeyi dusunuorz ins
eger arada ask varsa mesafeler engel olamioo...

gerçek aşk varsa her ne olursa olsun olur aradaki mesafe gerçek aşk etkilemez

evet canım harbı avantaj
hattakı sen dırdır etmeyen tatlı dıllı cılvelı bırı ısen eşin hıc doyamamıstır sana:)
Allah sabrına sabır katsın
ve sızlerı kavustursun
masallah canım:nazar:

sağol canım...allah herkesi mutlu etsin inşallah..biz bu yola beraber başladık her türlü zorlukta eşim nasıl benim yanımdaysa bende onun yanında olmalıyım bu katlanma değil hayatı paylaşmanın ta kendisi...a.s:nazar:

canim bir ömür boyu mutluluklar dilerim allah sana da esine de sabir versin, cok zor, ama dedigin gibi egerki ask varsa herseye katlanilir..:Saruboceq: bende sözlümden uzagim, ama seviyorum iste napim :utangac:

canim merakimi af et ama senin puanlarin dogru mu öyle ya :1no2: ilk defa birinin puani bu kadar düsük oldugunu görüyorum kim yapti bunu ya:mymeka: bi yanlislik olmasin?CADIARZU

sağol cnm allah sana ve herkese kat kat aşk ve mutluluk versin...bilmem puana pek atkılmıyorum cnm benim için önemli olan sizlerle paylaşımımhihoyyyt

uzaktan ılıskıııı cokkkkk zorrrr:çok üzgünüm:
cok mutsuzum bu aralar
2,3 haftada bır gorusebılıyoruz
karsımdakı benı ne kadar ozluyor onu bıle bılmıyorum
bıtırıyım desen ayrı dert bıtırmeyeyım desen ayrı dertsenağlama

Surer ama cok zor....
Yaninda olmasini istersin. Neler yapiyo orda neler yasiyo bilmek istersin. Uzgun oldugu zaman yaninda olmak, destek olmak istersin. Yaninda olmasini istersin. Mesafeler engel oldugu icin hep caresiz hissedersin kendini.:çok üzgünüm: Yinede caresiz kavusucan gunu beklersin.. Bu boyle uzar gider iste...!!!:delphin::delphin::delphin::delphin:

bence sürer mesafeler gerçek aşkı öldürmeye yetmez
biz 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz
ve son 1 senedir bir kez olsun görmedim çünkü türkiyenin bi ucunda askerdi
bugün tezkere aldık : ))

çok şükür mutluyuz
uzakta olmak zor ama
özlemlerimiz aşkımıza güç katıyo bence

bence sürer mesafeler gerçek aşkı öldürmeye yetmez
biz 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz
ve son 1 senedir bir kez olsun görmedim çünkü türkiyenin bi ucunda askerdi
bugün tezkere aldık : ))

çok şükür mutluyuz
uzakta olmak zor ama
özlemlerimiz aşkımıza güç katıyo bence

maşallah canım umarım aynı sehre dusersınız artıkk:1hug:

teşekkür edrim canımm
son ayrı günlerimiz bitiyo çok şükürr : )

Back
X