E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
biz eşimle birbirimizden uzaktaydık sevgiliyken ben izmirde o istanbulda ama bak şu an evliyiz Allaha cok sukur mutluyuz da bence o karsılıklı guvene ve sevgıye baglı olan bıseysüprizzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle sürer tabi...aşk varsa herşey güzel olur..aşk yoksa yanında olsada uzakta olursunuz bu daha kötü bence..biz 2 yıl evlenmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrı kaldık..evlendik 1 ay lojman boşalana kadar ayrı kaldık..2 ay beraber kaldık eğridire komando kursuna gitti 3 ay..sonra yüksekovaya tayinimiz çıktı 2 ay ayrı kaldık geldim buraya 15 günde 1 eve gelmeye başladı 2 gün kaldı 15 gün yine yoktu..en son 40 gün operasyondaydı ben burda tek başıma! şimdide 9 aylık göreve gidiyo 9 ayy arkadaşlar az zaman değil yani ama olsun aşkımız hep taze kalıyo diyorum ben hala çıkıyo gibiyiz avantajı bu oluyo heralde...düşünün aşk olmasa katlanılırmı buna ...şimdide nöbette 24 saatt offffff
kesinlikle sürer tabi...aşk varsa herşey güzel olur..aşk yoksa yanında olsada uzakta olursunuz bu daha kötü bence..biz 2 yıl evlenmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrı kaldık..evlendik 1 ay lojman boşalana kadar ayrı kaldık..2 ay beraber kaldık eğridire komando kursuna gitti 3 ay..sonra yüksekovaya tayinimiz çıktı 2 ay ayrı kaldık geldim buraya 15 günde 1 eve gelmeye başladı 2 gün kaldı 15 gün yine yoktu..en son 40 gün operasyondaydı ben burda tek başıma! şimdide 9 aylık göreve gidiyo 9 ayy arkadaşlar az zaman değil yani ama olsun aşkımız hep taze kalıyo diyorum ben hala çıkıyo gibiyiz avantajı bu oluyo heralde...düşünün aşk olmasa katlanılırmı buna ...şimdide nöbette 24 saatt offffff
evet canım harbı avantaj
hattakı sen dırdır etmeyen tatlı dıllı cılvelı bırı ısen eşin hıc doyamamıstır sana:)
Allah sabrına sabır katsın
ve sızlerı kavustursun
masallah canım
canim bir ömür boyu mutluluklar dilerim allah sana da esine de sabir versin, cok zor, ama dedigin gibi egerki ask varsa herseye katlanilir..:Saruboceq: bende sözlümden uzagim, ama seviyorum iste napim
canim merakimi af et ama senin puanlarin dogru mu öyle ya :1no2: ilk defa birinin puani bu kadar düsük oldugunu görüyorum kim yapti bunu ya:mymeka: bi yanlislik olmasin?CADIARZU
bence sürer mesafeler gerçek aşkı öldürmeye yetmez
biz 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz
ve son 1 senedir bir kez olsun görmedim çünkü türkiyenin bi ucunda askerdi
bugün tezkere aldık : ))
çok şükür mutluyuz
uzakta olmak zor ama
özlemlerimiz aşkımıza güç katıyo bence