Allah kavuştursun hepinizi hayırlısıyla arkadaşlar
kaç gün-ay ayrı kaldın sevgilinle ? ne zamandır birliktesiniz acaba ?benimkinin de bikaç günü kaldı.. en geç cuma gelmiş olur.. ama içimde hiçbi heyecan yok benneyaptımki.. size debazen oluyor mu, ayrı olmaya o kadar alışıyoruz ki onun geliyor olma fikri yabancı kalıyor..
kaç gün-ay ayrı kaldın sevgilinle ? ne zamandır birliktesiniz acaba ?
ben aşkımın buraya geleceğini düşündüğümde bile heyecanlanıyorum her zaman. geldiğinde napacam ben bilmiyorum,heyecandan bayılırım artık sevgilimin karşısında kaydirigubbakcemile3
sen ne zamndır beraberdin
çooook özledim ben aşkımı yaaa. benimki istanbul da benden uzakta :çok üzgünüm:
Bir aksillik çıkmazsa, Sevgilim 15 Mayıs ta hayırlısıyla gelicek inşallah :Saruboceq:
Allah bütün sevenleri tez zamanda kavuşturur inşallah :Saruboceq:
benimkinin de bikaç günü kaldı.. en geç cuma gelmiş olur.. ama içimde hiçbi heyecan yok benneyaptımki.. size debazen oluyor mu, ayrı olmaya o kadar alışıyoruz ki onun geliyor olma fikri yabancı kalıyor..
telefonlaşıyorsunuz sürekli demi, yani kopukluk felan yok aranızda ??2 senedir birlikteyiz, 15 aydır ayrıyız... o olmadan hayatımı idare etmeye alıştım sanırım...
telefonlaşıyorsunuz sürekli demi, yani kopukluk felan yok aranızda ??çok uzun zaman ayrı kalmışsın gerçekten. Ama demekki o kadar çok değer veriyorsunki sende beklemişsin. bence şimdi böyle heyecan yok felan diyorsun. çünkü geleceğine halla inanamıyorsun. geldiğinde o karşında durduğunda gelde heyecanlanmaaahhaaa denise derdi dersin yerimseniben .
şimdi geleceğini düşünerek heyecanlanıyorum ama sonrada geri gittiğinde bu hüzne ayrılığa nasıl alışacağımı düşünüyorum şimdiden biliyormusun :çok üzgünüm:
kiyamam gülüm ya :çok üzgünüm:
bizde senin gibiyiz aynen, cok özledik coook senağlama
Hadi bakalim iki haftaniz kalmis su gibi gecer bi 14 gün canim üzme kendini olurmu a.s.
bu olabilir bak.. 450 günlük mecburi hizmetin bittiğine inanamıyorum!
şimdi geleceğini düşünerek heyecanlanıyorum ama sonrada geri gittiğinde bu hüzne ayrılığa nasıl alışacağımı düşünüyorum şimdiden biliyormusun :çok üzgünüm:
saol canım benim...bilmezmiyim canim, bende yaz tatilinde geldigimde heycandan ölürdüm ama dönmem gerektigindede üzüntüden aglardim hep, ama geciyor bu günlerde inan bana, siz yeterki birbirinize olan askinizi sevginizi sayginizi kaybetmeyin yollar kimin umrunda :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?