Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Asker yolu bekleyen arkadaslarimizin disinda, esiyle/sevgilisiyle ayri sehirlerde/ülkelerde olan ve kavusmak icin gün sayanlar... Burasida bizim yerimiz olsun:asigim:

Kalan gün sayisi: 75senağlama

ben geldim tatlım bu topiğin müdavimi olabilirmde:CüvCüv:benimki farklı bir şehirde 4 aydır görmüyorum yuvarlak hesap 1.5 ay sonra yanımda inşallahŞenizözledim beyaaaaaaaaaa

Bende geldim topicin müdavimlerinden olmaya hihoyyyt

benimde askim istanbulda ben almanyada, 5 ayimiz kaldi hem kavusup birdaha ayrilmamamiza hemde dügünümüze hihoyyyt

cok özledim onu cook senağlama

sagol canim benim a.s.

Allah sizide tez zamanda kavusturur insallah :Saruboceq:

uzakta olmak cok zor gercekten, belli bir zaman sonra alisiyorsun aslinda ama yinede bir tarafin eksik oluyor. Ama özlemeyi ögreniyorsun, o özlemle yasamayi ögreniyorsun ve o özlemin sonucunda sevdigine kavusacagini bilmen bile yüzünde tebessümler olusturuyor. Rabbim sevenleri ayirmasin :Saruboceq:

çooook özledim ben aşkımı yaaa. benimki istanbul da benden uzakta :çok üzgünüm:
Bir aksillik çıkmazsa, Sevgilim 15 Mayıs ta hayırlısıyla gelicek inşallah :Saruboceq:
Allah bütün sevenleri tez zamanda kavuşturur inşallah :Saruboceq:

benimkinin de bikaç günü kaldı.. en geç cuma gelmiş olur.. ama içimde hiçbi heyecan yok benneyaptımki.. size debazen oluyor mu, ayrı olmaya o kadar alışıyoruz ki onun geliyor olma fikri yabancı kalıyor..

benimkinin de bikaç günü kaldı.. en geç cuma gelmiş olur.. ama içimde hiçbi heyecan yok benneyaptımki.. size debazen oluyor mu, ayrı olmaya o kadar alışıyoruz ki onun geliyor olma fikri yabancı kalıyor..
kaç gün-ay ayrı kaldın sevgilinle ? ne zamandır birliktesiniz acaba ?

ben aşkımın buraya geleceğini düşündüğümde bile heyecanlanıyorum her zaman . geldiğinde napacam ben bilmiyorum,heyecandan bayılırım artık sevgilimin karşısında kaydirigubbakcemile3

2 senedir birlikteyiz, 15 aydır ayrıyız... o olmadan hayatımı idare etmeye alıştım sanırım...

bu arada yazmayi unutmusum, topicimiz hayirli olsun daimi olur insallah

sen ne zamndır beraberdin

canim bizim 4 bucuk sene olcak nerdeyse, 28 aralik 2008'de nisanlandik, subatta nikahimiz oldu dügünümüzde ekimde olcak, her ay bizim ayimiz misali :roflol:

sizin ne kadar oldu tatlim?

kiyamam gülüm ya :çok üzgünüm:
bizde senin gibiyiz aynen, cok özledik coook senağlama
Hadi bakalim iki haftaniz kalmis su gibi gecer bi 14 gün canim üzme kendini olurmu a.s.

aa niyeki? :uhm:
ne kadar ayri kaldiniz peki?
eger bi kac gün sonra askima kavuscagimi bilsem kalbim küt küt atar olurdu heycandan uyku tutmazdi, göbecikler atardim valla :sm_cool:

2 senedir birlikteyiz, 15 aydır ayrıyız... o olmadan hayatımı idare etmeye alıştım sanırım...
telefonlaşıyorsunuz sürekli demi, yani kopukluk felan yok aranızda ??
çok uzun zaman ayrı kalmışsın gerçekten. Ama demekki o kadar çok değer veriyorsunki sende beklemişsin. bence şimdi böyle heyecan yok felan diyorsun. çünkü geleceğine halla inanamıyorsun. geldiğinde o karşında durduğunda gelde heyecanlanma aahhaaa denise derdi dersin yerimseniben .

tabi ki, 8-10 defa konuşuruz.. herkes herşeyden haberdardır.. mümkün mertebe görüştük de zaten, o geldi ben gittim ortada buluştuk vs..

bu olabilir bak.. 450 günlük mecburi hizmetin bittiğine inanamıyorum!

kiyamam gülüm ya :çok üzgünüm:
bizde senin gibiyiz aynen, cok özledik coook senağlama
Hadi bakalim iki haftaniz kalmis su gibi gecer bi 14 gün canim üzme kendini olurmu a.s.
şimdi geleceğini düşünerek heyecanlanıyorum ama sonrada geri gittiğinde bu hüzne ayrılığa nasıl alışacağımı düşünüyorum şimdiden biliyormusun :çok üzgünüm:

bu olabilir bak.. 450 günlük mecburi hizmetin bittiğine inanamıyorum!

Allah birdaha ayirmasin :Saruboceq:

şimdi geleceğini düşünerek heyecanlanıyorum ama sonrada geri gittiğinde bu hüzne ayrılığa nasıl alışacağımı düşünüyorum şimdiden biliyormusun :çok üzgünüm:

bilmezmiyim canim, bende yaz tatilinde geldigimde heycandan ölürdüm ama dönmem gerektigindede üzüntüden aglardim hep, ama geciyor bu günlerde inan bana, siz yeterki birbirinize olan askinizi sevginizi sayginizi kaybetmeyin yollar kimin umrunda :lepi:

saol canım benim...
Ama neden sanki aynı şehirde değiliz aşkımla yaaa senağlama bak yine çok kötü oldum ben :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…