saol canım benim...
Ama neden sanki aynı şehirde değiliz aşkımla yaaa senağlama bak yine çok kötü oldum ben :çok üzgünüm:
haklısın tatlım :1hug:. Böyle yaşamamız gerekiyor demekki aşkımızı. Elbet bununda bir nedeni vardır.ah bi bilsem canim senağlama
ama bizim kaderimizde buymus, alnimiza hasret dolu özlem dolu günler, seneler yazilmis. basa gelen cekilir misali dayancaz mecburen ve sonunda zafer bizim olcak Allahin izniyle :Saruboceq: :hooray:
ben cikiyorum tatlim Asi baslicak, görüsürüz daha sonra nede olsa burasi artik bizim yerimiz :teytey:
öpüldün a.s.
bayılmada oracığadelikafaduldeno kadar aydır bekliyorsun allah tezdan kavuştursun:1hug:kaç gün-ay ayrı kaldın sevgilinle ? ne zamandır birliktesiniz acaba ?
ben aşkımın buraya geleceğini düşündüğümde bile heyecanlanıyorum her zaman. geldiğinde napacam ben bilmiyorum,heyecandan bayılırım artık sevgilimin karşısında kaydirigubbakcemile3
beni 3.5 sene oldu en son 4 ay önce gördüm ama doğum günümde gelicek inşallah:dance::dance::dance::dance::dance::dance:bu arada yazmayi unutmusum, topicimiz hayirli olsun daimi olur insallah
canim bizim 4 bucuk sene olcak nerdeyse, 28 aralik 2008'de nisanlandik, subatta nikahimiz oldu dügünümüzde ekimde olcak, her ay bizim ayimiz misali :roflol:
sizin ne kadar oldu tatlim?
kiyamam gülüm ya :çok üzgünüm:
bizde senin gibiyiz aynen, cok özledik coook senağlama
Hadi bakalim iki haftaniz kalmis su gibi gecer bi 14 gün canim üzme kendini olurmu a.s.
aa niyeki? :uhm:
ne kadar ayri kaldiniz peki?
eger bi kac gün sonra askima kavuscagimi bilsem kalbim küt küt atar olurdu heycandan uyku tutmazdi, göbecikler atardim valla :sm_cool:
ah bi bilsem canim senağlama
ama bizim kaderimizde buymus, alnimiza hasret dolu özlem dolu günler, seneler yazilmis. basa gelen cekilir misali dayancaz mecburen ve sonunda zafer bizim olcak Allahin izniyle :Saruboceq: :hooray:
ben cikiyorum tatlim Asi baslicak, görüsürüz daha sonra nede olsa burasi artik bizim yerimiz :teytey:
öpüldün a.s.
kızlarr çok kötüyüm aşkımla 7 ay ilk defa bazı sebeblerle görüşemedik.cuma geldi dün gitii çok kötüyüm şuan doyamadım ona......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?