Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

saol canım benim...
Ama neden sanki aynı şehirde değiliz aşkımla yaaa senağlama bak yine çok kötü oldum ben :çok üzgünüm:

ah bi bilsem canim senağlama
ama bizim kaderimizde buymus, alnimiza hasret dolu özlem dolu günler, seneler yazilmis. basa gelen cekilir misali dayancaz mecburen ve sonunda zafer bizim olcak Allahin izniyle :Saruboceq: :hooray:

ben cikiyorum tatlim Asi baslicak, görüsürüz daha sonra nede olsa burasi artik bizim yerimiz :teytey:

öpüldün a.s.

haklısın tatlım :1hug:. Böyle yaşamamız gerekiyor demekki aşkımızı. Elbet bununda bir nedeni vardır.
Hadi kendine iyi bak canım. ıyi seyirler sana. öpüldün a.s.

bayılmada oracığadelikafaduldeno kadar aydır bekliyorsun allah tezdan kavuştursun:1hug:

beni 3.5 sene oldu en son 4 ay önce gördüm ama doğum günümde gelicek inşallah:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

bekleyen derviş muradına ermişdelikafaduldenaşk herşeye değer

kızlarr çok kötüyüm aşkımla 7 ay ilk defa bazı sebeblerle görüşemedik.cuma geldi dün gitii çok kötüyüm şuan doyamadım ona......

tatlım bende geldımm.. :)
eşim 20 mayısla 2agustos arası olmayacak ( yurtdısına seferı var görevli.. yine askercilik oynayacagız..
hasretlık çok zor kısslarr çok zor.. (

ben geldim hihoyyyt
dügünümüz sonbaharda olcakti ama malesef maddi durumlar elvermedi su an icin dügün tarihimiz acik belli bisey yok ama yaz sonu istanbula gelicem kocisimin yanina coook özledim onu :asigim:

bende geldim aranıza bis 4 aydır görmüoduk birbirimizi 2 hafta önce geldi 1 gün kaldı gitti doyamadım yine.. ne zaman gelir onu da bilmiorumm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…