Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

gecen sene askimi özledigim icin last minute ucak bileti alip istanbula ucmustum, istanbuldaykende burayi isyerimi arayip bir hafta bensiz idare ediceksiniz diyip telefonu kapatmistim, ne gülmüslerdi o zaman cilgin bu kiz diye :roflol:
ah ahh keske simdide öyle bi cilginlik yapip yanina gidebilsem :çok üzgünüm:

gun yok ki... keşke olsa da gün saysaydım :a015: sonsuzdan geriye sayıyorum anca

Slm Kızlar..
Herkesi Allah KAwuştursun ınşALLAH ...çok zor bi durum biliyorum benim sewgilimde uzakta okuyo 2 aydır görüşemiyoruz dahada gelmesine 35gün war nasıl geçicek bu günler hiç bilmiyorum gün geçtikçe özlemim büyüyo tek bildiğim o (

amiiin canim insAllah. Sen merak etme, günler su gibi gecip gidiyor mutlaka kavusursunuz..

En uzun şimdilik benim gibi eşim çok uzakta 2-3 ayda 1 haftalığına geliyor bizim şafakta karanlık ...
14 ay

bende aşkımı aralık ayından beri görmuyorum ama perşembe gunu gelir belki yanıma daha belli degil ama inşallah:Saruboceq:

şimdiden başlıyım yarından sonra gurbetlik başlıo ben kırşehirde o ankarada benneyaptımki kavuşmamıza yaklaşık 20 gün :çok üzgünüm: halbuki daha yeni kavuşmuştuk doyamadan gidiyorum senağlama senağlama neyse sağlık olsun ne şafaklar geldi geçti bunumu yenemicez pehhh naniknanik:içelim:kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:bekle beni sevdiğim hep benmi beklicemm bide azcık sen bekle a.ssırnaşık şey

kıslar bende zaman zaman katılıcam sizlere eşim görev dolayısıyla şehir dışında oluyor şu an şafak 23 kıslar...

Benim askim adanada ben hollandada en son subatta gordum, 1 haftamiz beraber gecti. 1,5 ay sonra yine gorcem, oda sadece 2 gun sonrada yine aylarca ayri kalicaz Kadere bakin yhaa senağlama

5 temmuzda buluşuyoruz rabbimin izniyle geliyor eşim :1hug:
Allah herkesi kavuştursun sevdiğine.. :Saruboceq:

Biz sevdigimle 18 Haziranda 4 seneyi doldurmus olucaz. Ben belcikada sevdigim Eskisehirde yasiyor.
Ve ben onu cok özluyorum :çok üzgünüm:
En son 10 ocak 2008de gormustum askere gitmeden once. 15 ay askerlik safagini saydim.
Bugun geleli tam 5 hafta oluyor.
Ve su gun itibariyle safagimiz 30. Cok sukur rabbime 30 gun sonra Allahin izniyle sevdigimin yaninda olucam. Onu cooooooooooooooookkkk seviyorumm :asigim:

Allah hepimizi hayirlisiyla sevdiklerimize kavustursun kizlar

en son 1 mart'ta yanyanaydik, eleleydik, gözgözeydik senağlama
beni havaalanindan ugurlamasi yokmu gözümün önünden gitmiyor el sallamasi hüzünlenmesi senağlama

cok özledim askimi anlatilmicak kadar cook 4 bucuk senedir hasret cekiyoruz biktim artik bende askimi yanimda istiyorum senağlama senağlama

bende askimi yanimda istiyorum senağlama
sokakta el ele sevgililer gorunce icim gidiyor okadar yaniyoki canim senağlama
bizde 4 senedir hasret cekiyoruz onsuzluk okadar zorki :1no2:
1 gun olsun alisamadim yokluguna. uzaktayim diye alisik oldugumu dusunuyo etrafimdakiler ama hayir 4 senedir 1 gun olsun alisamadim. her gun daha beter yakti canimi hergun daha cok özledim senağlama
30 gun sonra kavusucaz ama onunda 2 ay sonrasinda yine ayrilik :1no2:

oyy kiyamam kuzum :teselli:
bende ayni sen gibiyim canim, hele bide havalar sicak oldu ya sevgilisine koluna takan disari cikiyor onlari görünce bi hüzün kapliyor beni anlatamam mafoldumben
biseye seviniyorum askim yanimda degil, moralim bozuk yine yanimda degil, omzuna yaslanip aglamayi bile özlüyorum bu derece mafoldumben
siz yine kavusuyorsunuz bir ay sonra ne mutlu sana doya doya saril sevdigine günlerinizin keyfini cikarin bol bol,
bizim ne zaman kavuscagimiz belli degil, ekimde dügünümüz olcakti malesef olmadi hem maddi yönden hemde annem ameliyat olcak erteledik bizde, simdi öyle bekliyoruz tarihimiz kesin olsada bu belirsizlik bitse :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…