ohh hadi gözün aydınn
iim canım sağol sen nasıl?
iyiyim idare ediyoz işte gülüm:1hug:
bende aşkımınopuyorumnanaktan onun dışında neler yapıyon
onun dışında çalışıyorum işte. Devlet hastanesindeyim... Seni de allah kavuştursun canım...
kızlar bende geldim aranıza bende eşimi cezairde bırakıp türkıyeye geldım eşimin ay sonu gelme ıhtımalı çok yuksek ama yınede değişebilir....
onu çok özledım daha bu 3. gunum turkıyedekı..
her ne kadar ailemle guzel vakıt geçirsemde akılımın bir yanı hep orda orası çok sıcak dışarda yemek yemez çok piss ne yapcak dıye düşünuyorum hep canım benım kıyamıyorum kocana oy oyy.....
senağlamasenağlama
aahhh kuzum yaa çok kötüyüm ben yaaa senağlama.ay kyamam ben sana umarım bir iki aya bulmadan yine gelir denizim:Saruboceq:yaz bitmeden sonrada araları bu kadar uzatmazsınız hem belki sn gidersin:teselli:
hoşgeldin cicim, umarım tez zamanda kavuşursunuz birbirinize senağlamakızlar bende geldim aranıza bende eşimi cezairde bırakıp türkıyeye geldım eşimin ay sonu gelme ıhtımalı çok yuksek ama yınede değişebilir....
onu çok özledım daha bu 3. gunum turkıyedekı..
her ne kadar ailemle guzel vakıt geçirsemde akılımın bir yanı hep orda orası çok sıcak dışarda yemek yemez çok piss ne yapcak dıye düşünuyorum hep canım benım kıyamıyorum kocana oy oyy.....
senağlamasenağlama
aahhh kuzum yaa çok kötüyüm ben yaaa senağlama.
ama aşkım dedi zaten bu sefer fazla uzamayacak diye. ağustosta burda olucak inşallah mafoldumben.
hoşgeldin cicim, umarım tez zamanda kavuşursunuz birbirinize senağlama
başarılar canımcımopuyorumnanaktan
mafoldumben aahhh aahhhh çok özledim yine aşkımı mafoldumbenAh be askım, ne olurdu yani simdi yanında olabilseydim, kokunu hissetseydim, sana sarılıp askımı haykırsaydım :gitme:
Zor günler gecirdik iki-üc haftadır ama Allah'a sükür atlattık bunuda,
uzakta olmak cok zor kızlar :çok üzgünüm:
mafoldumben aahhh aahhhh çok özledim yine aşkımı mafoldumben
seninki geldimi tatlım ... ?ah kıyamam ben sana:1hug::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?