Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

mafoldumben aşkım gitti yine, kim bilir bi daha ne zaman görüşecez senağlamasenağlamasenağlama
:a015: aşkımı şimdiden çok özledim yaaaa :çok üzgünüm::

ay kyamam ben sana umarım bir iki aya bulmadan yine gelir denizim:Saruboceq:yaz bitmeden sonrada araları bu kadar uzatmazsınız hem belki sn gidersin:teselli:

kızlar bende geldim aranıza bende eşimi cezairde bırakıp türkıyeye geldım eşimin ay sonu gelme ıhtımalı çok yuksek ama yınede değişebilir....
onu çok özledım daha bu 3. gunum turkıyedekı..
her ne kadar ailemle guzel vakıt geçirsemde akılımın bir yanı hep orda orası çok sıcak dışarda yemek yemez çok piss ne yapcak dıye düşünuyorum hep canım benım kıyamıyorum kocana oy oyy.....

senağlamasenağlama

allah tez zamnda kavuşturur hepimizi inşallah:çok üzgünüm:

ay kyamam ben sana umarım bir iki aya bulmadan yine gelir denizim:Saruboceq:yaz bitmeden sonrada araları bu kadar uzatmazsınız hem belki sn gidersin:teselli:
aahhh kuzum yaa çok kötüyüm ben yaaa senağlama.
ama aşkım dedi zaten bu sefer fazla uzamayacak diye. ağustosta burda olucak inşallah mafoldumben.

hoşgeldin cicim, umarım tez zamanda kavuşursunuz birbirinize senağlama

ay amin cnımın içialkisalkisalkisçok sevindim bu haberealkisalkisalkis

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

19 gün yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

Rabbim her seveni tez zamanda saglik icinde kavustursun insALLAH AMIN AMIN AMIN AMIN...

Tekrar kaciyorum kizlar,yarin sinavim var, cooooook calismam lazim cooooook, bana dua edin canlarim ..

Ah be askım, ne olurdu yani simdi yanında olabilseydim, kokunu hissetseydim, sana sarılıp askımı haykırsaydım :gitme:
Zor günler gecirdik iki-üc haftadır ama Allah'a sükür atlattık bunuda,
uzakta olmak cok zor kızlar :çok üzgünüm:

mafoldumben aahhh aahhhh çok özledim yine aşkımı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…