Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

İKİ GÜNDÜR TELEFONU KAPALI GÜNLER GEÇMİYOR NE YAPICAMI ŞAŞIRDIM WALLA DÜN OĞLUMUZUN DOĞUM GÜNÜYDÜ KESİN ARARDI AMA GECE BİLE ARAMADI BUGÜNDE AYNI ŞEKİLDE ÇOK CANIM SIKKINmafoldumben

Canim morelini bozma.
Esin askerde sanirim. Bunlar normal seyler. Canini sIkmakta haklisin, ama unutmaki esinde durduk yere aramamazlik yapmiyordur. Sonucta görev basinda. Eminim arayamadigi icin o daha üzgündür, ama mutlaka arar kisa zamanda hic merak etme sen.

:lepi: kıızzlaaaarrrrr çok mutluyum çoookkkkkk hihoyyyt :teytey: zemuszemus
aşkım salı günü burda olucakkkkkkkk opuyorumnanaktan

hadi bakalım helem şükür ay pek sevindim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaayyy ayyyy saol kuzum canım benim zemuszemus
bende çok sevinçli çok heyecanlıyım bi o kadarda mutluyuumm anlatamam delikafadulden
darısı başına cicim :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak adam durdu durdu 4 günlüğüne geliyor ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllŞenizallah ayırmasın denizimmmmmmmmmmmm

:lepi: kıızzlaaaarrrrr çok mutluyum çoookkkkkk hihoyyyt :teytey: zemuszemus
aşkım salı günü burda olucakkkkkkkk opuyorumnanaktan

hadi gözünaydın şekerim delikafadulden
ay benim ki 45 diyo ama belli değil ayağını kırdı :gitme:
inşallah daha uzun olmaz lmaz:

1 hafta opuyorumnanaktanama doğum günüme bakalıom aşkım gelicek mi günaydın bu arada kızlar

iyilik canımcım gördüm topiğini hayırlı ola bu arada nasılsın bacım

:lepi: BıZDEEE GÜN SAYIOZZ HEM ASKER HEM GURBETLıK:)UZAKTA BENıMKıDE NORMALDE OFF OFFF LEYNN....
BıTMEZ BU ŞAFAK TABLOSU BENDEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…