Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim en uzun görüşmediğimiz zaman 5 aydı görevde olduğu için görüşemedik. Şimdilik işinden dolayı 2 ayda bir görüşüyoruz bizimde iller Ağrı ve istanbul((
2aydır görüşemedikailem bilmiyor onu... 3.5 yıldır beraberiz her kafama estiğimde de çıkamıyorum...
3,5 yıllık sevgilini ailene söylemelisin canm kafana estiğinde çıkamıosun o gelemıyo mu ? hangi şehirlerdesiniz ?
ne şehri canım yaaynı ilçedeyiz aramızda yürüsen 15 dakikacık yol var.. Liseden tanışıyoruz, lise bitti görüşmelerde kısacık olmaya başladı.. Her pazar çıkamıyorum bile, evdeyim hem açıköğretim okuyorum hem kpss için çalışıyorum. ben 19 o 21 yaşında, annem bilmiyor. Söyleyemiyorum bi türlü
aynı ilçede 15 dakıkalık mesafede 2 aydır görüşmemek çok enteresan ve 3.5 yıllık bi ilişki. pazara cıksan görürsün. keşke aynı sehırde olma ımkanım olsaydı sevgılımle :/
haftanın 6günü çalışıyor bi pazar günümüz var. her pazar çıkamıyorum bu benim elimde olan bişey değil reşit olmam anneme karşı gelmemi sağlamıyor ki...
haftanın 6günü çalışıyor bi pazar günümüz var. her pazar çıkamıyorum bu benim elimde olan bişey değil reşit olmam anneme karşı gelmemi sağlamıyor ki...
Vala canm aynı ılcede olup zor goruyorsan ılgınc.. marketede mi cıkmıosun alısverısedemı gtmıosun? Markete gdyrm dersn o arada bıle gorursun ya.. Hapıshanede yasamıosun yanı haftada bır kez dısarı cıkmak kadar normal bse var mı???
ben sana ailene karşı gel demıyorum ki konuyu saptırmayalım sadece söyledım. Neyse diğer arkadaşlar yorum yapsınlar karsılıklı konusmalar olmasın .
çook yaa 12 ay dayanılmazz:X
6 yıl dayandım. artık yanımda. sadece sabır![]()