uzaktaki sevgilinizle ne kadar sıklıkla (gün/ay) görüşüyorsunuz ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kaç aylık/senelik sevgili olduğunuzu ve ne kadar zaman sıklıkla görüştüğünüzü yazarsanız çok iyi olur arkadaşlar bide hangi illlerdesiniz :)

önce ben başlim 14 aylık sevgiliyiz. en fazla görüşemediğimiz 3 ay sonra oldu. o zamanda askerdeydi.İllerde şu anlık Samsun-Tunceli :(

Bizim en uzun görüşmediğimiz zaman 5 aydı görevde olduğu için görüşemedik. Şimdilik işinden dolayı 2 ayda bir görüşüyoruz bizimde iller Ağrı ve istanbul:(((

en uzun görüşmediğimiz zamn 3 aydı şimdide 1-2 ayda anca görüşüyoruz :5::5: antalya bilecik

samsun ankara bıraz daha yakın ya. çok zor oluyo ben sürekli görmek istiyorum artık sıkıyo belli bi süreden sonra :/

2aydır görüşemedik :( ailem bilmiyor onu... 3.5 yıldır beraberiz her kafama estiğimde de çıkamıyorum...

3,5 yıllık sevgilini ailene söylemelisin canm kafana estiğinde çıkamıosun o gelemıyo mu ? hangi şehirlerdesiniz ?

ne şehri canım ya :( aynı ilçedeyiz aramızda yürüsen 15 dakikacık yol var.. Liseden tanışıyoruz, lise bitti görüşmelerde kısacık olmaya başladı.. Her pazar çıkamıyorum bile, evdeyim hem açıköğretim okuyorum hem kpss için çalışıyorum. ben 19 o 21 yaşında, annem bilmiyor. Söyleyemiyorum bi türlü

ne şehri canım ya :( aynı ilçedeyiz aramızda yürüsen 15 dakikacık yol var.. Liseden tanışıyoruz, lise bitti görüşmelerde kısacık olmaya başladı.. Her pazar çıkamıyorum bile, evdeyim hem açıköğretim okuyorum hem kpss için çalışıyorum. ben 19 o 21 yaşında, annem bilmiyor. Söyleyemiyorum bi türlü

aynı ilçede 15 dakıkalık mesafede 2 aydır görüşmemek çok enteresan ve 3.5 yıllık bi ilişki. pazara cıksan görürsün. keşke aynı sehırde olma ımkanım olsaydı sevgılımle :/

aynı ilçede 15 dakıkalık mesafede 2 aydır görüşmemek çok enteresan ve 3.5 yıllık bi ilişki. pazara cıksan görürsün. keşke aynı sehırde olma ımkanım olsaydı sevgılımle :/

haftanın 6günü çalışıyor bi pazar günümüz var. her pazar çıkamıyorum bu benim elimde olan bişey değil reşit olmam anneme karşı gelmemi sağlamıyor ki...

haftanın 6günü çalışıyor bi pazar günümüz var. her pazar çıkamıyorum bu benim elimde olan bişey değil reşit olmam anneme karşı gelmemi sağlamıyor ki...

ben sana ailene karşı gel demıyorum ki konuyu saptırmayalım sadece söyledım. Neyse diğer arkadaşlar yorum yapsınlar karsılıklı konusmalar olmasın .

Vala canm aynı ılcede olup zor goruyorsan ılgınc.. marketede mi cıkmıosun alısverısedemı gtmıosun? Markete gdyrm dersn o arada bıle gorursun ya.. Hapıshanede yasamıosun yanı haftada bır kez dısarı cıkmak kadar normal bse var mı???

Vala canm aynı ılcede olup zor goruyorsan ılgınc.. marketede mi cıkmıosun alısverısedemı gtmıosun? Markete gdyrm dersn o arada bıle gorursun ya.. Hapıshanede yasamıosun yanı haftada bır kez dısarı cıkmak kadar normal bse var mı???

görmek ayrı görüşmek ayrı. Çok uzak değil evlerimiz akşamları çıkar gelir ama konuşma fırsatı bulamayız. 5dakika bakışsan bile anlayan fitne insanlarla dolu çevrem.. durduk yere ne dedikodulara alet oldum ben ondan sıkıyorum kendimi yani. yoksa hapis hayatı yaşamıyorum

ben sana ailene karşı gel demıyorum ki konuyu saptırmayalım sadece söyledım. Neyse diğer arkadaşlar yorum yapsınlar karsılıklı konusmalar olmasın .

Yıkıcı bir insan değilim tartışmayı da kestirip atmayı da sevmem. Her hayata çok kolay yorum yapabiliyoruz bazen ama insanın aklının almadığı engeller olabiliyor. 3.5 yıllık bi ilişki olduğu için oluruna bıraktık zaten. bedenler olmasa bile kalpler yeter oldu.

Back
X