Uzaktan ilişki yürür mü ?

ikinizde birbrinize güveniyorsanız ve aşkınızın temelleri sağlamsa neden olmasın

bende eşimle farklı şehirlerdeydik.. 2yıl böyle uzaktan uzağa devam etti sonra nişanlanmıştık zaten..

ikinizde birbrinize güveniyorsanız ve aşkınızın temelleri sağlamsa neden olmasın

bende eşimle farklı şehirlerdeydik.. 2yıl böyle uzaktan uzağa devam etti sonra nişanlanmıştık zaten..

Güven konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür. Böyle bir örnek olması içimi rahatlattı Peki eşinizle sevgili olduktan sonra mı ayrı kaldınız yoksa uzaktayken mi ilişkiye başlamıştınız ?

Yürür tabi karşılıklı sevgi,saygı ve güven zamanla tükenmezse eğer.
Biz eşimle 4 yıl üniversiteyi birlikte okuduk sonra 2 yıl ayrı şehirlerde yaşadık ve sonra da evlendik.
Riskli aslında biraz yürütemeyen çok ama hisler geçici değilse uzak yakın farketmez bence.

eşimleee tavsiye edilerek bir nevi görücü sonrasında flört ederek tanıştık

onun görevi gereği başka bir şehirdeydi vee birbirimizi tanımak ilişkimizi oturmak için zamana ihtiyacımız vardı bekledik tanıştık görüştük uzaktan görüştük zaman geçirdik 1 yıl flört ettik aileleri tanıştırdık ikinci yılımızda nişanlandıkk bir yıl daha devam ettik flörte sonrasında 2 senımızde doldugunda artık evlendik.
gelelim konuya uzaktan sevilirde sevilmezde bu kişiden kişiye sevgiden aşka değişir çok sadık bağlı tutkulu bir aşksaa yürür elbette aşk mesafelerde kıymetlenir beceee özlenırr özlenır tatlı olur daha talııı
evet gercekten uzakta olup sevenlerde kopmayanlarda çok
ama yenık düşüp vazgecenlerde bu sevginin gücüyle ilgili
sizin yapınızla ilgilii

iliskinizde güven varsa yürür. ben esimle 5 yil farkli ülkelerde yasadik vee sonunda evlendik. ama bizim kiskanclikla ilgili bi sorunumuz vardi..

karşılıklı olarak bir fedakarlık olursa yürür tabi...uzun bir zaman biz de ayrı kaldık..
o zaman ile şimdi arasında ilişkimiz açısından tek fark istediğimiz an görüşebilme durumu..
çiftler bunu sağlarsa sorun olmuyor..3 yıl uzun bir bunun yanında..ne kadar değer ve katlanılabilir yakın zamanda
tespit etmek lazım..

yürümesine yürür fakat bazen istersin yaninda olsun ve olamaz.

bazen (her iliskide oldugu gibi) tartisirsiniz telefonda yada internette dogru dürüst o konu cözülmez mesela.

kötü yanlari bunlar bence

Uzaktan ilişki yürür ama gerçekten zor oluyor.
Ha 3 sene de inanılmaz uzun bir zaman gerçekten...
Bence sonunda birleşme ihtimaliniz yoksa çabalamayın derim...

eşimle tlf aracılığıyla (ortak arkadaşımızın vasıtasıyla) tanıstık .yani uzaktık zaten bırbırımıze.. ancak hemen sevgili olmadık biraz arkadaş takıldık diyebilirim

tanışmamızdan 7ay sonra flörtümüz başladı.. flörtümüzdende 4ay sonra kendi aramızda söz yüzüklerimizi taktık

2 yıl sonra nişan ve nikahım oldu.. 10 ay sonrada düğünüm oldu . 5yıllık eviliyim ben (evlilik yıl dönümünde;düğünü sayıyoruz )

güven,saygı,sevgi,aşkkk varsa üstüne bide inancınız olsun bu işin sonunu getirmek için..evlilik için.. önünüzde engel dağ olsa yıkılır diyebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
baştan uzak başlayınca yürüme ihtimali daha çok ama önce aynı yerde sonra ayrılınca işler değişiyor..

ilişkinın zorluğu mesafedendır..

ama bıtişi kişinin kendındendır..

her kalp taşıyamaz o yükü..

4 yıldır tanıyorum nişanlımı..zorluklar yaşadık..hıçbışey kolay olmuyor uzaktan..

karşındakıne dıkkat et..kendıne dıkkat et..

gerısı zaman..

Olumlu örnekleri duymak sevindirdi beni Bakalım şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür gerisi zamana kalmış artık

Olumlu örnekleri duymak sevindirdi beni Bakalım şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür gerisi zamana kalmış artık

sırf sevgı adına kendını zorlama hıçbir zaman..

kalbın kadar aklınıda dınle..zarar görmezsıniz ikinizde..

2 yıldır beraberiz hep yan yanaydık fakat 2 aydırda ayrı şehirlerdeyiz zorlukları var ama her şey çok güzel...

Mutlaka yürütenler, mutlu olanlar, sonunda evlenenler vardır.

Ama ben aynı şehirde - devamlı görüşebilen bir ilişki kadar sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Yani uzaktan uzağa ayda 1 kere görüşerek geçen 1 senelik ilişkiyle, aynı şehirde haftada 3 4 kere görüşülen 1 senelik ilişki benim gözümde aynı yerde değil.
Paylaşımlar ne kadar çoksa, o kadar bağlılık oluyor bence.

ayda 1 kere görüşmek bir nimet olsa gerek.. biz haziran 2011 de ayrı şehirlere geldik 2011 eylül ve kasımda yanıma geldi, 2011 şubatta ben gittim, 2012 mayısta o geldi.. işte bu kadar görüştük.. bu yüzdende bitti gibi birşey.. yani şuan 2012 kasımdayız ve 2011 kasımdan beri senede 3 kere görüşmüşüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…